- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NEŞEEcanım ertesı gun haplarını guvenme:)kızım ole dunyaya geldı:):)):)bende kaza atllatıp hemen ertesı gun hapı ıcmıstım hemde ıkı paket ama sımdı kızım var :)
günaydın arkadaşlar..
günaydın kızlar
gunaydınlarbayanssulusmile
ya kızlar benim kafam çok bozuluyo ben burda esmeri görmek istiyorum o bizim topiğin tadı tuzuydu bu şekilde eyvallah ben gider deyip gitmek olmadı ben kabullenemem esmeri ben bu topikte tanıdım ama çok sevdim onuda ayazıda ayaz bizim maskotumuz resmen bişiler yapmak istiyorum esmerin burda olması için imzamı toplasam acaba birebir çok baskı yaptım esmere gelmesi konusunda ama ikna edemedim bu konuda bana yardım edin fikir beklirem herkez olsun topikte giden olmasın esmer buraya yumruk havaya
beyazbuketgeçmiş olsun cnm,hepsi üst üste gelmiş ,kıyamam yavrucağa,
umarım kısa sürede toparlar,iyileşir..
juli geçmiş olsun cnm,nasıl oldun iyileştin mi?
neyden kaynaklandı acaba ateş,boğazın falan mı şiş,
cnm kayınvaliden bir yakının falan yok mu,
cadıkatılıyorum sana,esmer,hoya,mervetalha,ayseda.. DÖNÜN YUVANIZA KIZLAARR..
günaydınlar kızlar....
cadı, beyazbuket, mehlikasu, juliet geçmiş olsun arkadaşlar....
beril düzeldimi mehlikacım?
çağan nasıl oldu cadoloz aynı bizim oğlan öyleydi dr.saat başı serum fizyolojik dedi ama ben günde 1 kere sıkabiliyorum öyle edepsizki burnuna dokunmadan başlıyor feryat figan...
esmer esmer esmer yuvaya dön diğer arkadaşlarda lütfen gelsinler artık burada güzel şeyler paylaşıyoruz burukluk kırıklık olmasın kendinizi bizlerden mahrum edip bizi cezalandırıyosunuz e bizim ne suçumuz var yahuuuuu!!!
sinemis sanada geçmiş olsun bencede git doktora kendini ihmal etmee
herkese gudmornink a.s.
sabah 8 de kalktık süt içtik bi uyumusuk şimdi komsu uyandırdı kahvaltıda gecikti hanımın...
bengi ayca hosgeldniz nerelerdesiniz....
mehlika bazen e yapcamı sasırıyom her gün hergün..bi çesit gitti iyimi...
kızlar bal kabağı bebeişler için cok faydalıymış... bebişlere nasıl versek akşam haslayı yoğurdunu kattım..iğrencti ama yedi... baska veren yada fikri olan varmı
vakit bulmuşken yazyım herkes daha dikkatli olsun bebişler artık çok tehlikeli oldular
taha dün salonda oyuncaklarıyla oynuyormuş kayınvalidem mutfaktaymış kusma sesi duymuş koşmuş taha kusuyo ne oldu şimdi bu çoçuğa derken bi daha kusmuş ve naylon poşetlerin üst kısmı olur ya koparılan onu yutmuş kusarık çıkarmış çok şükür ki nerden buldu nasıl yaptı bilememiş iyikide çıkarmış
akşam eve gittiğimde söyledi çok korktum gece uykum kaçtı ya nefesi kesilseydi ya yutup başka bişey olsaydı rabbim beterinden saklasın