- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
sağol cnm,zeynepte emekler belki,ben berilden umudu kesiyordum artık ki bak emekledi,merhaba kızlar,
sağ elimin işaret parmağında dolama çıktı, çok canım yanıyor...
akşama misafirlerim var, yemek yapıcam ortalığı toparlıycam. çok işim var. zeynep uyurken yapsam ne iyi olur da kalkamıyorum bir türlü...
ben de bime gittim bimden uyku tulumu aldım. % 100 pamuk diyor ama, bakalım. zeynep çok üstünü açıyor, resmen yorganla savaşıyo geceleri. ben örtüyorum o tipkliyo. geçende bi tane daha uyku tulumu aldım c&a dan ama onun kolları yok, birini yıkarsam birini giyer..
gözün aydın canım. çok sevindim. darısı bizim kızın başına.
zeynep istediği yere gidebiliyor ama nefes nefese, çünkü, karnını üsütünde sürükleniyor. çok istemiştim kedi gibi kımıl kımıl gezsin ama olmadı. undan sonra da olur mu bilmiyorum
belki zeynepte bakarsın bir anda emeklemeye başlayıverir..a.s
:roflol::roflol::roflol:ben hoş bi kadınım şekerim:)))) hayatı espriye almasam çekilmez bu hayat
bence oturda ağla haline dötün oturak görmicek:)))
kız bilsem bu kadan sevineceğini berile derdim acuk daha erken emeklerdi zuhahahha sevindirik oldu kadın sevaba girdi beril cuma günü anasını sevindürdü cennetlik bebem benim:))
aaaa senin gibisine biz eli pohtan kurtulmuyo derikk
ay geçen günde ben çağanın altını açıyom eşim çiğdem dediii bi baktım kameraya çekiyo gülümse karıcım layık olduğun yerdesin dedi baaa ben gibim kadına faceeboka verecem didi baaa bende dedim sen onu ver bende uykuda onu yüzüne sürer öle veririm zuhahahhahaha tırstı sanursam eklemedi facceohaoldumsmile
sağol cnm,inş. yürüdükleri günleri de görürüz,beril 9 aylıkken emeklediğine göre 1,5 yaşında da yürür artıkkafamçokkarıştısivricim çok kalın bi tulum değil ama bu mevsimde giydirilebilir . bunların daha kalını vardı jokerde 45 tl mıydı neydi bakalım aldık bunu.
mehlika hadi gözünüz aydın bende emeklediğini görünce hemen eşimi arayıp söylemiştim çok mutlu olmuştum darısı yürümelerine artık en ufak değişilik göstemelerinde nasılda mutlu oluyoruz allah hep güldürsün bebeklerimizden.
Son düzenleyen: Moderatör: