Kızlar ya ben size demeyi unuttum benim konuşkan sıpam cuma akşamı ilk defa bana anne dedi ayy çok sevindim yaa oğlum ilk dede diodu artık annneee ve babbbaa da diyor negüzel bişeymiş yaa
ne güzel ya harika bir duygudur darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ya ben size demeyi unuttum benim konuşkan sıpam cuma akşamı ilk defa bana anne dedi ayy çok sevindim yaa oğlum ilk dede diodu artık annneee ve babbbaa da diyor negüzel bişeymiş yaa
ceyce maşallah ogluna..darısı bizimkilerin başına..
çok sağolun kızlar maşallah var benim oğluşum hiç susmadığı için çook güzel bir duygu yaaa özellikle yanından odadan çıktığımda arkamdan ağlarken söylüo annnee diye
ya bu yanımdaki arkadaşı boğacağım birgün
sabah gelirken schwepps aldım gün boyu içerim diye
sabh onada ikram ettim
şimdi çiçek sparişi vermey gittm kendim beğenim diye ablama
geldim kana kana içiyim dedim
birde ne görüyüm hepsini içmiş
kendiside bankaya çıktı bilseydim gelirken alırım
taaa aşağı inip almam gerekecek yaaaa
içimde yanmıştı nasıl
dünür hadi gözün aydın canım
benim kız anne diyeli nerdeyse 1,5 ay olcak gece anne anne diyor eşimle ben hemne gülmeye başlıyoruz
son 10 gündürde dede diyor hatta videoya çektim ama face yüklemiyor
birsürü şeyde söylüyor kendi dilince benimki çok çenesiz aynı bana çekmiş
bazen akşamlrı hiç susmuyor
kızlarya hamileyken ayrise elbise almıştım çooook begenmiştim bu ramazan bayramında giydiririm diye.1 yaş ama şimdi denedim benim kıza olmadı:2: çok üzgünüm aldıgım yer degiştirmez dimi en az 8 ay olmuştur alalı..gitti 50 lira gitti hevesim offfffffffffffff.hayaller kurmuştum oysa..okadar severek almıştımki..
kızlarya hamileyken ayrise elbise almıştım çooook begenmiştim bu ramazan bayramında giydiririm diye.1 yaş ama şimdi denedim benim kıza olmadı:2: çok üzgünüm aldıgım yer degiştirmez dimi en az 8 ay olmuştur alalı..gitti 50 lira gitti hevesim offfffffffffffff.hayaller kurmuştum oysa..okadar severek almıştımki..
bizimkisi dede diodu yaklaşık bir aydır artık anne ve baba da diyo bunlar bak iyi uyuşacak dünür ikiside çenebaz laelaelaelaelae