Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 mi akannehir
kuzuuumm akşamüstü kaçta uyuyor en son; eğer geç uyuyorsa onu uyutmasınlar evdekiler.
Ayaz eskiden 19:00-19:30'da yatıyordu. Şimdi zorla 17:00'de uyutuyoruz. 21:00'e kadar duruyor artık.
Ama hayatında 22:00'yi görmedi henüz
benim kocenin haberi yok blogtan. Ailemden kimsenin haberi yok zaten.
Annem bilse hemen okur, o sever okumayı. Ama o zaman ben rahat yazamam.
Bilmemeleri daha iyi benim için.
cadı çimdik lafını benden çaldı :dilcikar:
face'e kelerken uzun sürüyor bayağı. ben onun için 1 dk üstü videoları pek yüklemiyorum.
sorma bayılıyorum ileri-geri harekete....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallah canım afiyet olsun ayaza....
ya cumartesi günü bende kaanı serin diye kendi yatağına yatırmadım bizim yatağa yatırıp etrafını yastıklarla çevirdim 1 saat sonra kontrole gittiğimde bi bakarımki yastığın üzerinden geçmiş eli ve kafası aşağıda halıya uzanıyo şok oldum 1-2 saniye geç gelsem kafasının üztüne düşecekti....eyvahedigeldismile
ya kaanda hafif öksürüyo korkuyorum ya...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
blog syfasına bizde bakalım link versene canım
sağol teyzesi dişleri çiftledik....
ama bide bize sor...
günaydın esra ne guzel çimdiniz he:))video uzun sürüyor evet sende problem yok canım...
sivri hayırlı olsun dişiniz.bizde diş miş yok.desteksizde pek oturamıyor bu kız yaw:)başı öne düşüyor:)
ya kızlar, bilen yok mu ne oldu ndknın oğluna nasıl oldu...çok sinirim bozuldu fotoları görünce, yaş geldi gözümden yaaa...o kadar bebenin ayağı nasıl kırılır? ben kalça çıkığı felandır diye düşünmüştüm...
canım aynen bnde ağladım ya kendime hakim olamadım ne olduda oldu çok merak ettim
12 mi akannehir
kuzuuumm akşamüstü kaçta uyuyor en son; eğer geç uyuyorsa onu uyutmasınlar evdekiler.
Ayaz eskiden 19:00-19:30'da yatıyordu. Şimdi zorla 17:00'de uyutuyoruz. 21:00'e kadar duruyor artık.
Ama hayatında 22:00'yi görmedi henüz
benim kocenin haberi yok blogtan. Ailemden kimsenin haberi yok zaten.
Annem bilse hemen okur, o sever okumayı. Ama o zaman ben rahat yazamam.
Bilmemeleri daha iyi benim için.
cadı çimdik lafını benden çaldı :dilcikar:
face'e kelerken uzun sürüyor bayağı. ben onun için 1 dk üstü videoları pek yüklemiyorum.
ayy ikinciye hamilelik mi...büyük lafıma tövbe amannn...başladım bile ben yasmine...sanırım uzuuun bir dönem de devam ediciimm....
sivricim ararım seni tatlım, yanlış mı vermişim, olbilüü hamilelik dönemiydi
esmer karısı önce wcye gitcem sonra cuğara içerken ariicim seni telin başından kalkma plisss...
çok şükür çocuk akşam kavramını öğrenmeye başladı ohh beee...
Gözdem 9.30da uyur, sabah 6.30-7.00 gibim kalkar...ütülüye çekti bu yönden....
he bu arada mothercarede indirim var...7li çıtçıtlı badi 32 lira, madırın sadece çıtçıtlıları güzel bence, hem 6-9 aldım hem 9-12...alt çıtçıtlar 3 tane madırda, o yüzen çok güzel sarıyor...kumaşı da gayet kaliteli...
evet ya benimd eiçim parçalandı allah yardım etsin bu sıcakta ne yapacak yavrumya öyle, gözlerim doldu, tüm vücudum uyuştu sanki...yavrum ne sıkıntı içinde hem de yaz günü...ütülüye de gösterdim o da fena oldu...ama öğrenemiyoruz ki ne???
amin canım hepimizn kandili mübarek olsunkızlar berat kandiliniz mübarek olsun,
Rabbim bu güzel günlerin hürmetine bizleri bağışlasın,iki dünya saadeti nasib etsin,
yavrularımızı da bize bağışlasın,onları hayırlı birer evlat olarak yetiştirebilelim:Saruboceq:
tam aksine ben esirgemiyorum kayınvalidem esirgiyor hep ters oluyorselam herkese
bişey sorucam kayınvalide bana sen çok abartıyorsun 40ı çıkmamış çocuğu gece açıkhava düğüne getirdiler dedi oda beni anlatmış çok özeniyo diye sinirrrrr olduuummm ya
be bebeğimi bütün kötü şartlardan korumaya çalışıyorum takdir edeceklerine aleştiriyorlar birde başkalarına anlatmış ya
merhaba kızlar
ayy eymeni görünce çok kötü oldum kızlar
ağlamamk için zor dayandım yavrum ya nasıl olmuş öğle
maşallah canım afiyet olsun ayaza....
ya cumartesi günü bende kaanı serin diye kendi yatağına yatırmadım bizim yatağa yatırıp etrafını yastıklarla çevirdim 1 saat sonra kontrole gittiğimde bi bakarımki yastığın üzerinden geçmiş eli ve kafası aşağıda halıya uzanıyo şok oldum 1-2 saniye geç gelsem kafasının üztüne düşecekti....eyvahedigeldismile
bende eşime gösterdim rahat yazabilrm o karışmaz hepsinide okudu
başka kimsenin haberi yok zaten
ya kızlar, bilen yok mu ne oldu ndknın oğluna nasıl oldu...çok sinirim bozuldu fotoları görünce, yaş geldi gözümden yaaa...o kadar bebenin ayağı nasıl kırılır? ben kalça çıkığı felandır diye düşünmüştüm...
he bu arada mothercarede indirim var...7li çıtçıtlı badi 32 lira, madırın sadece çıtçıtlıları güzel bence, hem 6-9 aldım hem 9-12...alt çıtçıtlar 3 tane madırda, o yüzen çok güzel sarıyor...kumaşı da gayet kaliteli...
selam herkese
bişey sorucam kayınvalide bana sen çok abartıyorsun 40ı çıkmamış çocuğu gece açıkhava düğüne getirdiler dedi oda beni anlatmış çok özeniyo diye sinirrrrr olduuummm ya
be bebeğimi bütün kötü şartlardan korumaya çalışıyorum takdir edeceklerine aleştiriyorlar birde başkalarına anlatmış ya
ya ne blogu bunlarr...
aynennn...
ara yavrum....
cugaraya devam demi...bende
eşim çok kızıyo çok.....
gece uyanmıyomu?
benimki uyanmazdı şimdi 3-4 defa uyanıyor...
bizim haftasonumuz nasıl geçti anlatem,
beril cumadan beri gece 2-3 kez kalkii
ctesi kesin uyanışı 8'de yaptı ,ilk defa,normalde 6-6,5 gibi kesin uyanış yapardı..
erkenden kahvaltımızı yaptık,sonra kociş direksiyon snavına gitti,
öğlen geldi,dışarı çıktı,eminönüne havuzluhana gittik,
kızıma çıtçıtlı body,önlük,biberon.. aldım,
kendime ten de indirim vardı sutyenler 5-10 liraydı,sutyen aldım bir de jartiyer aldım ilk defa:kedi:
koce berili taşıdı beyefendi yorulmuş dönüşte berili ben taşıdım:mymeka:
yavrum uyudu,otobüste kucağımıza yatırdık otobüsten inene kadar uyudu,
eve geldik koce yemek yaptı yedik koce işe gitti,
berili uyuttum ben de uyudum,
pazar günü tüm gün evdeydik,
eşim asbah geldi yattı biz de berille 11,5 'a kadar yataktan çıkmadık,beril erkenden uyandı
onu uyutma girişimlerim sonuçsuz kaldı,en sonunda zaptedemedim kalktık
kahvaltı hazırladım koceyi kaldırdık kızımla,
berili saat 2 de uyuttum 4,5'a kadar uyudu,
biz de koceyle başbaşa zaman geçirdik,
sonra ben mutfağın ve oturma odasının camlarını sildim evi süpürüp sildim koce de yemek yaptı,
günümüz böyle geçtiii,
finish