2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar, bilen yok mu ne oldu ndknın oğluna nasıl oldu...çok sinirim bozuldu fotoları görünce, yaş geldi gözümden yaaa...o kadar bebenin ayağı nasıl kırılır? ben kalça çıkığı felandır diye düşünmüştüm...

ayy mesajı yazarken arkadaş aradı,
23 dk konuşmuşuz,o arada bissürü sayfa birikmiş,dur okuyupta gelem..

12 mi akannehir
kuzuuumm akşamüstü kaçta uyuyor en son; eğer geç uyuyorsa onu uyutmasınlar evdekiler.
Ayaz eskiden 19:00-19:30'da yatıyordu. Şimdi zorla 17:00'de uyutuyoruz. 21:00'e kadar duruyor artık.
Ama hayatında 22:00'yi görmedi henüz

benim kocenin haberi yok blogtan. Ailemden kimsenin haberi yok zaten.
Annem bilse hemen okur, o sever okumayı. Ama o zaman ben rahat yazamam.
Bilmemeleri daha iyi benim için.

cadı çimdik lafını benden çaldı :dilcikar:
face'e kelerken uzun sürüyor bayağı. ben onun için 1 dk üstü videoları pek yüklemiyorum.

sorma bayılıyorum ileri-geri harekete....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah canım afiyet olsun ayaza....

ya cumartesi günü bende kaanı serin diye kendi yatağına yatırmadım bizim yatağa yatırıp etrafını yastıklarla çevirdim 1 saat sonra kontrole gittiğimde bi bakarımki yastığın üzerinden geçmiş eli ve kafası aşağıda halıya uzanıyo şok oldum 1-2 saniye geç gelsem kafasının üztüne düşecekti....
eyvahedigeldismile

ya kaanda hafif öksürüyo korkuyorum ya...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
blog syfasına bizde bakalım link versene canım

sağol teyzesi dişleri çiftledik....

ama bide bize sor...

BUĞLEMİM
buğlemin blogu teyzesi

Canım bu arada kıtılarınız dişlerinz hayırlı olsun

günaydın esra ne guzel çimdiniz he:))video uzun sürüyor evet sende problem yok canım...
sivri hayırlı olsun dişiniz.bizde diş miş yok.desteksizde pek oturamıyor bu kız yaw:)başı öne düşüyor:)

bizdede daha hiç bir faliyet yok aynen kafa ağır gelip düşüyor öne doğru

facedeki video süpermiş ecrin Kuzeyde aynı kafa üstü gidiyor suratını sürtmekten yüzü gözü kıpkırmızı sürekli

ya kızlar, bilen yok mu ne oldu ndknın oğluna nasıl oldu...çok sinirim bozuldu fotoları görünce, yaş geldi gözümden yaaa...o kadar bebenin ayağı nasıl kırılır? ben kalça çıkığı felandır diye düşünmüştüm...

canım aynen bnde ağladım ya kendime hakim olamadım ne olduda oldu çok merak ettim

he bu arada mothercarede indirim var...7li çıtçıtlı badi 32 lira, madırın sadece çıtçıtlıları güzel bence, hem 6-9 aldım hem 9-12...alt çıtçıtlar 3 tane madırda, o yüzen çok güzel sarıyor...kumaşı da gayet kaliteli...

canım aynen bnde ağladım ya kendime hakim olamadım ne olduda oldu çok merak ettim

ya öyle, gözlerim doldu, tüm vücudum uyuştu sanki...yavrum ne sıkıntı içinde hem de yaz günü...ütülüye de gösterdim o da fena oldu...ama öğrenemiyoruz ki ne???

kızlar berat kandiliniz mübarek olsun,
Rabbim bu güzel günlerin hürmetine bizleri bağışlasın,iki dünya saadeti nasib etsin,
yavrularımızı da bize bağışlasın,onları hayırlı birer evlat olarak yetiştirebilelim:Saruboceq:

selam herkese
bişey sorucam kayınvalide bana sen çok abartıyorsun 40ı çıkmamış çocuğu gece açıkhava düğüne getirdiler dedi oda beni anlatmış çok özeniyo diye sinirrrrr olduuummm ya
be bebeğimi bütün kötü şartlardan korumaya çalışıyorum takdir edeceklerine aleştiriyorlar birde başkalarına anlatmış ya

sivri dişleriniz hayırlı olsun darısı başımıza artık

esmercim ne yaptıysak uyumuyor çocuk gün içinde ise süper uykusu bugün akşam 5 ten sonra uyutmasınlar söyleyeyimde anneme.

12 mi akannehir
kuzuuumm akşamüstü kaçta uyuyor en son; eğer geç uyuyorsa onu uyutmasınlar evdekiler.
Ayaz eskiden 19:00-19:30'da yatıyordu. Şimdi zorla 17:00'de uyutuyoruz. 21:00'e kadar duruyor artık.
Ama hayatında 22:00'yi görmedi henüz

benim kocenin haberi yok blogtan. Ailemden kimsenin haberi yok zaten.
Annem bilse hemen okur, o sever okumayı. Ama o zaman ben rahat yazamam.
Bilmemeleri daha iyi benim için.

cadı çimdik lafını benden çaldı :dilcikar:
face'e kelerken uzun sürüyor bayağı. ben onun için 1 dk üstü videoları pek yüklemiyorum.

ya ne blogu bunlarr...

ayy ikinciye hamilelik mi...büyük lafıma tövbe amannn...başladım bile ben yasmine...sanırım uzuuun bir dönem de devam ediciimm....
sivricim ararım seni tatlım, yanlış mı vermişim, olbilüü hamilelik dönemiydi:p
esmer karısı önce wcye gitcem sonra cuğara içerken ariicim seni telin başından kalkma plisss...

aynennn...
ara yavrum....
cugaraya devam demi...bende
eşim çok kızıyo çok.....

çok şükür çocuk akşam kavramını öğrenmeye başladı ohh beee...
Gözdem 9.30da uyur, sabah 6.30-7.00 gibim kalkar...ütülüye çekti bu yönden....

gece uyanmıyomu?

benimki uyanmazdı şimdi 3-4 defa uyanıyor...

he bu arada mothercarede indirim var...7li çıtçıtlı badi 32 lira, madırın sadece çıtçıtlıları güzel bence, hem 6-9 aldım hem 9-12...alt çıtçıtlar 3 tane madırda, o yüzen çok güzel sarıyor...kumaşı da gayet kaliteli...

uzun zamndır a.v.m lerine gitmyorum bnde alsam iyi olcak .3tane çıt çıtlı güzel oluyor bnde kullandım ama küçüldü şimdi 9-12 almam lazım .benim kıza anca oluyor

ya öyle, gözlerim doldu, tüm vücudum uyuştu sanki...yavrum ne sıkıntı içinde hem de yaz günü...ütülüye de gösterdim o da fena oldu...ama öğrenemiyoruz ki ne???
evet ya benimd eiçim parçalandı allah yardım etsin bu sıcakta ne yapacak yavrum
kızlar berat kandiliniz mübarek olsun,
Rabbim bu güzel günlerin hürmetine bizleri bağışlasın,iki dünya saadeti nasib etsin,
yavrularımızı da bize bağışlasın,onları hayırlı birer evlat olarak yetiştirebilelim:Saruboceq:
amin canım hepimizn kandili mübarek olsun

selam herkese
bişey sorucam kayınvalide bana sen çok abartıyorsun 40ı çıkmamış çocuğu gece açıkhava düğüne getirdiler dedi oda beni anlatmış çok özeniyo diye sinirrrrr olduuummm ya
be bebeğimi bütün kötü şartlardan korumaya çalışıyorum takdir edeceklerine aleştiriyorlar birde başkalarına anlatmış ya
tam aksine ben esirgemiyorum kayınvalidem esirgiyor hep ters oluyor

ayy eymeni görünce çok kötü oldum kızlar
ağlamamk için zor dayandım yavrum ya nasıl olmuş öğle

merhaba canım
bnde çok üüzldüm allah yardım etsin

semiha dogum sonrası oldugunu sanmıyorum tırnak batmsının olmazdı benim ilk kez oldu ama fena yani...
betty eşim almış 9 12 o badilerden minicik yaw ayrise hayatta olmaz geri verdim ayakkabı badi falan aldım bende:)
mehlika jart,yerle naptın bakem hem başbaşa zaman geçöirdik demişin:)))berile kardeş geliyo he:))
oferta valla böyle gidiyo emekleme degil ama sürünme sanrıım bu:)
bu arada beraat kandilinizi tebrik ediyorum..

maşallah canım afiyet olsun ayaza....

ya cumartesi günü bende kaanı serin diye kendi yatağına yatırmadım bizim yatağa yatırıp etrafını yastıklarla çevirdim 1 saat sonra kontrole gittiğimde bi bakarımki yastığın üzerinden geçmiş eli ve kafası aşağıda halıya uzanıyo şok oldum 1-2 saniye geç gelsem kafasının üztüne düşecekti....
eyvahedigeldismile

aynen canım.
Ayaz'da atlıyor yastıkların üstünden.
bende gündüzleri yerde yatırıyor artık. debelensin dursun.
ya da babam ona bi salıncak almış onu çok sevdi 1 kere de onda uyudu balkonda püfür püfür.

bende eşime gösterdim rahat yazabilrm o karışmaz hepsinide okudu
başka kimsenin haberi yok zaten

yook benimki de karışmaz ama okuduğunu bilirsem kasılırım ben, içimden geldiğ gibi yazamam.

sorma çook kötü oldum bende görünce kuzuyu.
öğrenemedik nasıl olduğunu hala da.

dinirrr bi de çok elastik kumaşları.
ben 56 cm'lik badiyi Aayz 60 cm olana kadar falan giydirdim. süper esniyor.

pşştt bana da alsana yavv 9-12 uzun kollu plissss zemuszemus

selam herkese

yook valla bacım o kadar sakınmayı bende eleştiririm.
çok pimpiriklenme yaa.
bebe mikroplarla da tanışsın, hasta da olsun; yoksa vücut nasıl direnç oluşturacak.
izole yetiştiremezsin ki.
ben 2 aylık premtüre bebeği çıkardım hep sokağa; ki kış ayındaydık

herkeze merhaba kandiliniz mübarek olsun kılzlar allah bu mübarek günde ne muradınız varsa versin inşallah......
az önce aşımızı olduk geldik bizde yıktık sağlık ocağını şimdi uyudu sıpacık ..... 7200 gr 67 cm olmuşuz
düğün işine gelince arkadaşlar ben o işi bir kez yaptım birdaha düğüne tövbe dedim yavrum düğün salonunnun kapısında başladı ağlama direk çıktık dolaştırdık etrafta ama susturmak ne mümkün o gün gece 1 e kadar çatlarcasına ağladı öğle böyle bir ağlama değil ama düşünün ki bu olaya 1 ay oldu etraf hala soruyor nasıl oldu diye tabi salona birdaha girdinmi de girmemiştik inanınki ama o gürültülü ses yavrumu mahfetti inanınki götürme bacım boşver büyüyünce gitsin bizimkilerde bende imreniyorum gidenlere ama malesef benimki çok cadııı........

ya ne blogu bunlarr...

aynennn...
ara yavrum....
cugaraya devam demi...bende
eşim çok kızıyo çok.....

gece uyanmıyomu?

benimki uyanmazdı şimdi 3-4 defa uyanıyor...

bebelere blog yaptı herkes cnm...ben de açtım ama cıkss yazamıyorum, kilitlenip kalıyorum yazarken...aslında çok istiyorum ama sadece içimden geldiğinde yazsam belkim olabilir...hergün görev gibi geliyor bana...offf...
tabi cuğaraya dvm...ütülü kızmıyo valla...kızsa nolacak bir de cuğara yüzünden mi çeksin çenemi zavallım...yazuuuhhhh...
gece uyanmıyo cnm...doğduğundan beri hiç uyanmadı zaten:nazar::nazar: , bir ara taktım ben gittim sordum doktoruna aç kalır şekeri düşer dedim, acıksa uyanır merak etme dedi...uyuyan bebe sağlıklı olur mutlu olur dedi...fuzuli yere bölme uykusunu dedi, sonra bir ara dayanamadım uyurken yedirdim, sanki rahatsız oldu ağır geldi gibi...bıraktım...uykucu Gözdem, ayynı babası...

bizim haftasonumuz nasıl geçti anlatem,
beril cumadan beri gece 2-3 kez kalkii:nazar::nazar:
ctesi kesin uyanışı 8'de yaptı ,ilk defa,normalde 6-6,5 gibi kesin uyanış yapardı..
erkenden kahvaltımızı yaptık,sonra kociş direksiyon snavına gitti,
öğlen geldi,dışarı çıktı,eminönüne havuzluhana gittik,
kızıma çıtçıtlı body,önlük,biberon.. aldım,
kendime ten de indirim vardı sutyenler 5-10 liraydı,sutyen aldım bir de jartiyer aldım ilk defa:kedi:
koce berili taşıdı beyefendi yorulmuş dönüşte berili ben taşıdım:mymeka:
yavrum uyudu,otobüste kucağımıza yatırdık otobüsten inene kadar uyudu,
eve geldik koce yemek yaptı yedik koce işe gitti,
berili uyuttum ben de uyudum,
pazar günü tüm gün evdeydik,
eşim asbah geldi yattı biz de berille 11,5 'a kadar yataktan çıkmadık,beril erkenden uyandı
onu uyutma girişimlerim sonuçsuz kaldı,en sonunda zaptedemedim kalktık
kahvaltı hazırladım koceyi kaldırdık kızımla,
berili saat 2 de uyuttum 4,5'a kadar uyudu,
biz de koceyle başbaşa zaman geçirdik,
sonra ben mutfağın ve oturma odasının camlarını sildim evi süpürüp sildim koce de yemek yaptı,
günümüz böyle geçtiii,
finish

bacım pazar günü beril 2,5 sat uyumuş koceyle vakit geçirmişiniz ya.
jartiyeri mi prova ettin o sırada :roflol:

madırdan aldığın 6-9 lar küçük gelmeye başladı,
haftasonu havuzluhandan 12 aylık aldım,geniş geniş giydirecem kızıma..

X