Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1shok: :1shok:
nasıl yaptınız uyku saatini öyle ben ne yaparsam yapayım gece 12 den önce uyumuyooo valla çok yoruluyorum böyle.gece kaçkere uyanıyor ayris
amaninnn Kuzeyde tüp bebek bize de normal yolla olmaz dediler bak korktum şimdi iyimi
kızlar buğlemin blogunu eşime ilk defa cumartesi gösterdim ve odadan çıktım ne tepki verecek diye bekledim
sonra içerden ne güzel olmuş feyza bunları ne zamn yaptın diye sevinçle okuyordu
bi ara içeri gittiğimde baktım ki
çalışan bir anneyim ben yazısını okuyordu ve gizli gizli ağladığını farkettim
çok duygulandım
sonra geldi defalarca sarıldı bana
ne o yorum yaptı nede ben
ne düşündü acaba ?
günaydın kızlar nasılsınız emeklemeye başlayanlar var sanırım tam okuyamadım analarının gözü aydın artık bebeleri nerelerden toplarlarlar kimbilir :)))
hasta olan bebelerede çok geçmiş olsun
bizde hafta sonu cadının tabiri ile çimdik demir bayıldı denize video ekleyeceğim face ye ama çok uzun sürüyo siz eklerkende öylemi oluyo ben mi beceremiyorum
12 mi akannehir
kuzuuumm akşamüstü kaçta uyuyor en son; eğer geç uyuyorsa onu uyutmasınlar evdekiler.
Ayaz eskiden 19:00-19:30'da yatıyordu. Şimdi zorla 17:00'de uyutuyoruz. 21:00'e kadar duruyor artık.
Ama hayatında 22:00'yi görmedi henüz
kızlar benim çok kötü ayak parmaklarım tırnak batıyor iltihap vs fena antibiyotik bile etkilemiyo terlikle geziyom dr gitsem çekicem off.biryere çarpsam ayda birisi bssa ölüyorum sanki offf.dr yeni bi antibiyotik verdi inş.geçer yaw.
çok şükür çocuk akşam kavramını öğrenmeye başladı ohh beee...
Gözdem 9.30da uyur, sabah 6.30-7.00 gibim kalkar...ütülüye çekti bu yönden....
günaydın esra ne guzel çimdiniz he:))video uzun sürüyor evet sende problem yok canım...
sivri hayırlı olsun dişiniz.bizde diş miş yok.desteksizde pek oturamıyor bu kız yaw:)başı öne düşüyor:)
12 mi akannehir
kuzuuumm akşamüstü kaçta uyuyor en son; eğer geç uyuyorsa onu uyutmasınlar evdekiler.
Ayaz eskiden 19:00-19:30'da yatıyordu. Şimdi zorla 17:00'de uyutuyoruz. 21:00'e kadar duruyor artık.
benim kocenin haberi yok blogtan. Ailemden kimsenin haberi yok zaten.
Annem bilse hemen okur, o sever okumayı. Ama o zaman ben rahat yazamam.
Bilmemeleri daha iyi benim için.
cadı çimdik lafını benden çaldı :dilcikar:
face'e kelerken uzun sürüyor bayağı. ben onun için 1 dk üstü videoları pek yüklemiyorum.
he bu arada Gözdem de emekliyor...emeklemesi değil de emekleme pozisyonunda ileri geri sallanıyor ya öldürüyor beni...Allahım yaaa...ne muhteşem bişey yaşıyoruz...
reyhancım hoşgeldin...
Ayaz'ın pazar günkü kahvaltısı:
peynir-siyah zeytin-sahanda yumurta sarısına batırılmış ekmek, domatesin iç kısmı, kemirilmiş salatalık ve anasının şekersiz çayı.
manyak bu bebe yaa bulamacı görünce çıldırdı ağzına sürmedi, oturup bunları tırtıkladı :roflol:
heebirde park yatağın kenarlarına tutunup aşağı uçuyordu son anda yakaladım, alt kata indirdim yatağı akannehir
emeklemeye başladı sonunda, ama hala solucan gibi sürünmeyi seviyor.
en favori yeri üçlü koltuğun altı. gidip oraya yatıyor habire.
Esmer geçmiş olsun canım buğleminde öksürüğü geçmedi 1 ay oldu nerdeyse .asist benical herşey kullandık başka bi çözümü varmı bunun ya
sıcaklardan oluyor ter olayı bence
kızlar buğlemin blogunu eşime ilk defa cumartesi gösterdim ve odadan çıktım ne tepki verecek diye bekledim
sonra içerden ne güzel olmuş feyza bunları ne zamn yaptın diye sevinçle okuyordu
bi ara içeri gittiğimde baktım ki
çalışan bir anneyim ben yazısını okuyordu ve gizli gizli ağladığını farkettim
çok duygulandım
sonra geldi defalarca sarıldı bana
ne o yorum yaptı nede ben
ne düşündü acaba ?
günaydın esra ne guzel çimdiniz he:))video uzun sürüyor evet sende problem yok canım...
sivri hayırlı olsun dişiniz.bizde diş miş yok.desteksizde pek oturamıyor bu kız yaw:)başı öne düşüyor:)
12 mi akannehir
benim kocenin haberi yok blogtan. Ailemden kimsenin haberi yok zaten.
Annem bilse hemen okur, o sever okumayı. Ama o zaman ben rahat yazamam.
Bilmemeleri daha iyi benim için.
cadı çimdik lafını benden çaldı :dilcikar:
face'e kelerken uzun sürüyor bayağı. ben onun için 1 dk üstü videoları pek yüklemiyorum.