Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olm ne ara gittin geldin yavv
rapunzel dişiniz hayırlı olsun. darısı benim haminne kılıklı oğlumun başına
biraz önce betty kapsam dışı görmüştüm
yanlış görmüşüm
normalmiş
henüz tepişmemiş
selam kızlar...
esmercim sen böyle sitelerin linkini arada at bence selam bile vermeden bende oraya daldım ama konuya girip 2 yorum yapamadan konu kapatılmışşşş bizim topik oradaydı ihihi :))
bu arada kızlar benim oğlan beni deli edecek ana memesinden başka hiçbirşeye ağzını açmıyor ne edicem ben yaaaa:2:
haa bu arada alttan 1 dişimiz görünüyor artıııııııııık:lepi: darısı daha hiç görmeyenlerin başına benim pek bi hoşuma gittiiii
olm ne ara gittin geldin yavv
rapunzel dişiniz hayırlı olsun. darısı benim haminne kılıklı oğlumun başına
ayy hadi hayırlı olsun bakalım dişiniz.. darısı bizim başımıza..
yaa kızlar bu cumartesi fethi paşada buluşuluyor mu buluşulmuyor mu?
kimse niye bişey yazmıyo.. ben bişey mi kaçırdım..
selam kızlar...
esmercim sen böyle sitelerin linkini arada at bence selam bile vermeden bende oraya daldım ama konuya girip 2 yorum yapamadan konu kapatılmışşşş bizim topik oradaydı ihihi :))
bu arada kızlar benim oğlan beni deli edecek ana memesinden başka hiçbirşeye ağzını açmıyor ne edicem ben yaaaa:2:
haa bu arada alttan 1 dişimiz görünüyor artıııııııııık:lepi: darısı daha hiç görmeyenlerin başına benim pek bi hoşuma gittiiii
sağol canım Amin inşallah senin yakışıklı oğlununda sorunsuz bi şekilde çıkar en kısa zamanda....
organize olunamamış buluşma tarihi belli değil sıcaklar geçsin deniyordu
rapunzel ahyirli olsun canim urasın dişleri:))
frangipani bulusulmuyormus oferta ya dun sordum ben de
rapunzel ahyirli olsun canim urasın dişleri:))
frangipani bulusulmuyormus oferta ya dun sordum ben de
hadi hayırlı olsun inciniz
darısı başımıza hala tık yok bizde
amiin inşallah.. acayip salyalıyız ve eli hep ağzında bizimkinin..
teşekkürler kızlaar...
sıcaklardan sonra da ramazan geçsin diyen olur, bu buluşma işi yatacak gibi şimdilik.. :gitme:
hadi hayırlı olsun inciniz
darısı başımıza hala tık yok bizde
yaşına kadar çıkmayan oluyormus genetik diyorlar.ben de geç çıksın istedim babaya benzerde 11.ayda çıkar diye ama olmadi...
bizimde 6 oldu dişimiz
sağol canım, Amin inş.damaklar kabardımı? bizinkinin ellerinin içi sıcacık oluyordu son zamanlarda ve kulak çekme bir ara yırttı kulağının içini vallarapunzel hayırlı olsun dişiniz darısı bizimde başımıza Kuzeyde geceleri çok huysuz kendini yatakta ordan oraya fırlatıyor diştenmidir ki acaaba
rapunzel bizim birinin çıkalı epey oldu.simdi 2.yolda:))
flor veren var mi aranizda dişler kemikler için??benim doktor ver demişti ama ben çok nadir veriyorum.
bizimde 6 oldu dişimiz