Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:gitme: :gitme: :sinifsinif:sağol cnm inşallah
annem arada söyler, bebek dermişki "annem nasıl diş çıkardığımı bilse karalar giyer" o kadar zor oluyormuş onlara (
ayy demek o kadar zormuş ölemi rapunzel
benim kuzum bide 5 tane çıkardı oyyy yavrum benimm
slm kızlar
esmer cnm şöyle olabilir mi?
sen anneni vede babanı aradın ikiside meşguldü veya kapalı,telefonundada otomatik aramaya ayarlıydı
ve onlar meşgul veya kapalı oldukları için arayıp arayıp durdu.
ne bilem bu geldi aklıma
Ama tel kapalıyken aramasına bişi bulamadım :1shok:
esmeeer gıı tek annenle babanı mı aradı tlf,yoksa başkalarını da aradı mı acep-tatlicadiarzu-
allahım ne güzel yorum yapıyosunuz bende gördüm anlatıyımde sende yorum yap canımcım
küsülü olan kuzenimle barışiyordum rüyamda ne alaka :uhm:
valla demekkiii baksanıza ateş oluyor, kulak ağrısı olurmuş, göz çapaklanması, baş ağrısı olurmuş canlarım yaa hepsi inş.ağrısız acısız çıkarır hepsiniayy demek o kadar zormuş ölemi rapunzel
esmer belkide ilk aramada annen açıp bir ALO deseydi bir daha aramıyacaktı telefonunda ısrarlı ve inatçııı karşı taraf açsa rahatlayacak :)yok canım olamaz. çünkü onların tel meşgul değildi o sırada
zaten o durumda telefonun üzerinde tekrar arıyor yazıyor.
ama bunda öyle yazmıyordu.
simsiyah duran ekranın kendi kendine ışığı yandı anneciğim arıyor yazmaya başladı ekranda.
ayy valla bilmiyorum faturam bi gelimiş bu ay 200 lira akannehir
maşşallah yavv. sakız bile çiğner artık seninki hee
aynen öyle. telefon yatağın üzerinde anneciğim bağlanıyor yazıyor.
annemin telefonunda karaçiçeğim cevapla yazıyor. iki telefonda yanyana duruyor :akannehir.
sonra benim telefonda arama sona erdi yazdı kapandı.
demin annemi aradım açmıyor, sonra beni aradı sen mi aradın kendi kendine mi oldu diyor, kadın da korktu.
yok dedim bendim bu sefer
hee sırf annem olsa hiç önemsemezdim aveanın manyaklığı derdim.
ama babamı arayınca korktum işte.
hee bende merak ediim ama avea çözmez.
sallamazlar yani bence.
yaa aloo diye bir ses gelseydi birde korkudan geberseydim ben sonra. ohaoldumsmile
sinirlerim bozuldu annemin telefonunu kapadım sonunda.
CANIM YORUMLAYAYIMDA BİRİNDEN BİRİ TUTSA İYİ OLUR YOKSA REZİL OLACAM BURADA :roflol:
ikinizde barışmak istiyor olabilirsiniz bence birinizden biri gururu bıraksın biraz kahve falı gibi oldu sanırım :)))
valla demekkiii baksanıza ateş oluyor, kulak ağrısı olurmuş, göz çapaklanması, baş ağrısı olurmuş canlarım yaa hepsi inş.ağrısız acısız çıkarır hepsini
esmer belkide ilk aramada annen açıp bir ALO deseydi bir daha aramıyacaktı telefonunda ısrarlı ve inatçııı karşı taraf açsa rahatlayacak :)
selam herkese..emzirirken yazmaya çalışacağımm
iyilik canımm,çok ekşınlı olmuş alttaki resminiz,süper..selam womarch.. nasılsın
ama olmazkiii..yine bizden öncesinizz kaydirigubbakcemile3slm womarch nasılsın? berkay nasıl?
biz yarın 9,30 da birol bey in ordayız ya siz???:))
bizde iyiz canım....iyilik canımm,çok ekşınlı olmuş alttaki resminiz,süper..
benim armut döndü ilk defa az önce..göbeği hiç kaldıramayacak sanıyorduk,annesine çekmiş zemuszemus
sizden naber
kizlar doktordan randevu aldim ama henüz sigortamiz olmadigi icin 100 euro civari alirlar, askinda atesi yok sadece sesi kisik doktora gitsem mi kafam durmus gibi
daha önce pamukcuk icin gittim 110 frank ödedik 2 gün sonra da kendiliginden gecti bosuna para vermistik bu ses kisikligi icin doktora 100 euro vermeye degrmi acaba gerekli miki aklim durdu
ama olmazkiii..yine bizden öncesinizz kaydirigubbakcemile3
biz 10 a almıştık,1 ay önce ,ev çok yakın aslında ama siz bizden hızlısınız :)
berkay bey iyi,annesini bezdirmeye devam ediyor ..uras nasıl ,iyileşti artık dimi
ben de bilemedim ne desem,içinden geleni yap yine..100 euro da az değilmiş (geçen haftalarda bizimkinin de ses tonu değişti bir sabah aniden, ben tutuştum,ıhlamur verdim kendimce geçer diye,ama ateş olmadı hiç..sonrasında hastalanmadı,bana kalırsa sesi hala tuhaf geliyor,bir de bizimki çok kusuyor belki de reflü ses tellerini etkiliyor diyorum,telefonla eski druna soramazmısın?? ateş beklenmeli mi diye bir bilgi verebilirkizlar doktordan randevu aldim ama henüz sigortamiz olmadigi icin 100 euro civari alirlar, askinda atesi yok sadece sesi kisik doktora gitsem mi kafam durmus gibi
daha önce pamukcuk icin gittim 110 frank ödedik 2 gün sonra da kendiliginden gecti bosuna para vermistik bu ses kisikligi icin doktora 100 euro vermeye degrmi acaba gerekli miki aklim durdu
sced sen hapy mama sandalyesini yakından gördün mü
neden beğenmedin..
bana katlandığında bagaja gircek bişi lazım..
nettte gördüm onuda....
mama sandalyesi tavsiyelerinizi bekliyorum....
birde doktorun neden 1 cay bardağından fazla verme dedi
ben herseyden 1 su bardağı veriyom
esmer kendiliğinden aranan numaralar arama kaydında çıkıyor mu?yok canım olamaz. çünkü onların tel meşgul değildi o sırada
zaten o durumda telefonun üzerinde tekrar arıyor yazıyor.
ama bunda öyle yazmıyordu.
simsiyah duran ekranın kendi kendine ışığı yandı anneciğim arıyor yazmaya başladı ekranda.
ayy valla bilmiyorum faturam bi gelimiş bu ay 200 lira akannehir
:roflol::roflol:esmer belkide ilk aramada annen açıp bir ALO deseydi bir daha aramıyacaktı telefonunda ısrarlı ve inatçııı karşı taraf açsa rahatlayacak :)
cnm öksürük var mı peki?kizlar doktordan randevu aldim ama henüz sigortamiz olmadigi icin 100 euro civari alirlar, askinda atesi yok sadece sesi kisik doktora gitsem mi kafam durmus gibi