- 23 Ekim 2008
- 763
- 0
zamanında gelseniz de farketmiyor ki hep bekliyoruz,ben annemler buradayken haftaiçi öğlen götürüyordum yemek molasından dönünce ilk bizi alır diye,yine gecikme oluyordu..drun hatrına ses etmiyoruz ama o dar koridora atmışlar bir de,çok sıkıcı oluyor beklemek..bu ay bir de o aşılar ve kan verilecek galiba,ben sonrasında arkadaşlarımla buluşacağım güya ama nasıl olacak bilmiyorum,ateş falan yapmaz inşallah,babası ilk defa 3-4 saat bakacak ..o diş huzursuzluğu berkayda da var,sabahları süper sevimli kendi ıynuyor falan ,akşama doğru vızıldanmalar başlıyor,ve bu hafta gece 12 ye kadar mır mır,vıyak cıyak zor uyutuyoruz..kucakta gezince susuyor,gözlerinden uyku aksada..biz hep önceye alıyoruzda ne hikmetse hep geç kalıyoruz :))) maltepeden geliyoruz malum trafik oluyor eşimde c.tesi günleri çalıştığı için sabah saatine alıyoruz randevuyu
:) bu çocuklar hep aynııı bizimkide anneannesini bezdiriyor annemim misafiri gelecek tek bişey hazırlıyamamış sürekli al beni diyormuş gözleriyle takipte yanından kalktığın an ağlıyor kucakçıı oldu ...çok şükür hastalığımız geçti sanırım dişler yüzünden huzursuzluğu var bu sıra gece kaç kez kalktım hatırlamıyorum artık sürekli ağladı kulaklarını çekiştirdi meme istemiyor zorundan