Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız esmer senle dün dalga geçtim bugün ben başıımı işten kaldıramıyorum.
ya keremin ateşi akşam 37olmuş koca tutturdu carpol ver ateşi yüksek gözünüzü seeveyim yüksek ateş 39 değilmi 37 yüksek değil diye biliyorum ben.
rapunzel hayirli olsun saklicakmisin ilk saclarini
kız esmer senle dün dalga geçtim bugün ben başıımı işten kaldıramıyorum.
ya keremin ateşi akşam 37olmuş koca tutturdu carpol ver ateşi yüksek gözünüzü seeveyim yüksek ateş 39 değilmi 37 yüksek değil diye biliyorum ben.
manyak bişey bunlar yaa.bi ara inceleyim bu emzikleri daha başka varmı öyle marjinal emzik
sağol canım tatile çıkmadan babası kesti 5 numara traş :) kafası inanılmaz terliyor korktum hasta edicez kestirelim diye tutturdum babası mikrop kapar berberde ben kesicem dedi ve kesti çocuk değişti bambaşka birisi oldu :))
saklıyorum canım hatta annem tartılıp ağırlığına göre bir hesap yapılıp sadaka veriliyormuş dedi onun bir adı varmış sanırım hesabıda vardır ama yapmadık öyle bişey
anam,saç mı kesildi,tanımak için kozum saçlardı,o zaman sizin resimleri hatim edeyim ben :)bekleniyor o da doğru ama bizim işimize geliyor açıkçası :))
yer değişikliğinden kendiside hiç memnun değil prof gelmiş odasına papucu dama atılmışşş
aşıları biliyorum de kan ne için? inşallah sorun olmaz canım sende arkadaşlarınla rahat rahat görüşürsün...
bizim kulağına vuruyor herhalde kucaktada ağladı gece boyu derdini söyleyemiyor insan çok çaresiz kalıyor valla kollarımda sallayıp durdum bende..
bu arada bizim saçlarımız kesildiiiii :))))
benimkinin de atesi 37 bucuk ben de normal diye biliyorum
esmer nerden buldun bu emzikleri kaydirigubbakcemile3
sağol canım tatile çıkmadan babası kesti 5 numara traş :) kafası inanılmaz terliyor korktum hasta edicez kestirelim diye tutturdum babası mikrop kapar berberde ben kesicem dedi ve kesti çocuk değişti bambaşka birisi oldu :))
saklıyorum canım hatta annem tartılıp ağırlığına göre bir hesap yapılıp sadaka veriliyormuş dedi onun bir adı varmış sanırım hesabıda vardır ama yapmadık öyle bişey
aa kızdın mı ,ben anlamadım bile ama -tatlicadiarzu-yok bişey yaa, ben bugün gerginim ya biraz ondan herhalde; yanlış anlamışım
hacı ne kaa mıs o emzikler
fiyat göremedim ben
yaa çalış köleee :mymeka:
ben hiiççbirşey yapmadım bugün daha sempatiksalakcinni
37'de calpol falan verme ateş değil ki o.
bebe terlese 37 olur zaten.
bu 3 model vardı. arıyorum nette başka ve daha ucuz olanları var mı diye
benimkinin de atesi 37 bucuk ben de normal diye biliyorum
esmer nerden buldun bu emzikleri kaydirigubbakcemile3
ben bilmiyorum,daha sandalye araştırmadım ben de..ne güzel valla,bir çöp gelmedi arkadaşlardan öyle,araba koltuğu vs turşusunu mu kuracaklar ne anlamadım..hediye kıyafet vs geldi sağolsunlar tabi de,mama sandalyesi falan da fena olmazdı yani yerimsenibenyavv bana chicco polly mama sandalyesi geldi arkadaştan. onlar çift kılıflı ya; o üstteki kılıfı kaybetmiş bulamadı.
şimdi sadece küçük kılıfı var elimde o da çok küçük.
sandalyenin yanları falan boş kalıyor hep.
o kılıflardan tek satılır mı acaba biliyonuz mu yaa
bende araştırmadım daha açıkçası :))hmmm heberim yok benim öyle sac icin verilen sadakadan bilmiyorumkismile
anam,saç mı kesildi,tanımak için kozum saçlardı,o zaman sizin resimleri hatim edeyim ben :)
ben de kestirip saçımın rengini açtırdım tekrar,tuhaf bir röfle oldu.berkay aynı ama değişiklik yok,tosbağa gibi hala..onu tanırsın :)
e dr kontrol lisesinde defterde yani ,6.ay için hemogram mı ne bişey yazıyor,ben kan tahlili yapılacak sanıyordum,bir de bizim oğlanın kan pıhtılaşma değerleri iyi değil,ilk ay tahlil olmuştu,6.ayda ona da bakarız demişti birol bey..ondan ötürü herkese yapılıyor sanıyordum??
krizalitin kontrolu ne zaman acaba??
sorma birde saçlı biliyorsun birde saçlıııııı :)))süper dimi.
netten buldum
bari çok uzatmadan kesseydiniz bacım; ağır çekecek şimdi saçlar kaydirigubbakcemile3
duyduk duyduk hatta gördükkk :))) Ayaz istesede istemsede muzip bir çocuk olacak sayendekaydirigubbakcemile325-30 TL arasında değişiyor.
pahalı yavv
ama çekiliş için siparişimdir duymadım demeyin hee aklinialirimsmile
ben bilmiyorum,daha sandalye araştırmadım ben de..ne güzel valla,bir çöp gelmedi arkadaşlardan öyle,araba koltuğu vs turşusunu mu kuracaklar ne anlamadım..hediye kıyafet vs geldi sağolsunlar tabi de,mama sandalyesi falan da fena olmazdı yani yerimseniben
sorma birde saçlı biliyorsun birde saçlıııııı :)))
duyduk duyduk hatta gördükkk :))) Ayaz istesede istemsede muzip bir çocuk olacak sayendekaydirigubbakcemile3
ben alacak olcam 250 tl vermezdim mama sandalyesine. yani kalkıp bu kadar teferruatlı birşey almazdım muhtemelen. basit hatta portatif birşey alırdım.
valla bende alt değiştirme ünitesinden başka birşey almadım söylemesi ayıp kaydirigubbakcemile3
hatta 2 kademe araba koltuğu da vermeye çalışıyorlar da araba yok ki. arabayla beraber vereceksiniz tamam diyorum ama vermiyor hainler :dilcikar: