Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üff yaa canım sıkılıyor sinir oluyorum bizi denetlemeye günlük mali müşavir geliyor adam tam bir kıl yaa
ya her kelimenin baş harfi büyük diğeri küçük olacakmışmışmış
benim bildğim cümlemn başı büyük harfl başlar öyle gider
excel süslü olacak tablolar felan formüller tek tek kontrol edilcek renklerle süslencek
çekleri istyor taa senelr öncesin arşivden elim değimyorki ne yapıyım sorup duruyor
sordukca
kafasına şak diye vurasım geliyor
yeter yaaaaaaa
sinemis süslümu olacakmış
şaşırmış adam ya delimi ne napcakmış süslü tabloyu sempatiksalakcinni
painti aç oynasın kaydirigubbakcemile3 akannehir
üff yaa canım sıkılıyor sinir oluyorum bizi denetlemeye günlük mali müşavir geliyor adam tam bir kıl yaa
ya her kelimenin baş harfi büyük diğeri küçük olacakmışmışmış
benim bildğim cümlemn başı büyük harfl başlar öyle gider
excel süslü olacak tablolar felan formüller tek tek kontrol edilcek renklerle süslencek
çekleri istyor taa senelr öncesin arşivden elim değimyorki ne yapıyım sorup duruyor
sordukca
kafasına şak diye vurasım geliyor
yeter yaaaaaaa
esmercim süper bişeymiş bu yauv hoşuma gitti sıkılınca ben seni dürteyim sen böyle güzel linkler yolla
feyzacım beynimi sulanmış o adamın kaydirigubbakcemile3 yaşlımı kız o adam bence kesin yaşı vardır evde mutsuzdur dışardada stres atacak bişeyler arıodur oda senin süssüz excellindir lülülülülülü kedi merdiveni yap kız excell sayfalarına ufakken defterlerin kenarına yapardık ya süs olarak.mevlam sabır versin sana.
amca çocukluğuna dönme işini abartmış sanırım.
deli mi ne yavv
hee dürt ben sana bulayım link yollayım kurcukla bütün gün kaydirigubbakcemile3
sced naber bacıı evinize adapte oldunuz mu
ece düzene girdi mi tekrar
aman yaşlı sayılır 45 yaşında vardır kendini beğenmiş ukala
ben de arada sirada KK da diyet kismina takiliyorum
ben bugün lazere gittim
komple düşünüyorum aslında ama bugün deneme amaçlı koltukaltımı yaptırdım
umarım işe yarar
hoşgeldin canım.yine şöyle düşün öğlenleri görebiliyosun oğlunu ben ancak akşam görüyorum bütün gün özlem özlem nereye kadar. alıştık biz artık 4,5 aydan beri çalışınca çocuk anneyi unutacak iyicene.
sorma posi ben bi garip oldum beni tanıyuor özlüyor diye sevinsemmi acaba derken bi tarafım çoook üzgündü gözlerim doldu ağlamamak için sıktım kendimiokurken cok duygulandim canim ya özlemis anasini :ecrin_bebek:
hoşgeldin cssaslm kızlar nasılsınız
slm kızlar