- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
10 küp müakannehirakannehir
ben 1,5 küp atıyorum,küpler biraz büyük küçüklerden olsa 2 atarım..
ben daha şekerlisini içemiyorum..
vallahi 10 küp şeker ama çok süt yapıyor canım ben tatlı içicekeri severim
anaaam bunlarda zayıfım die kilo aldığıma inanmıyosunuz ama gerçekten göbeğim çıktı zayıf insanda göbekde çok sırtaıyor hadi her kilolu olsa kaybolur giderde zayıf olunca tas gibi çıkıyor yaniiisus bakim sende kilodan bahsetme canım. çıta gibi karısın zaten alacağın iki gram kilo.yeki buğleme kilo olsun
evet buğlem hanfendisi için yiyoruz yarasın fıstığıma
damat ne yapıyor ya hiç facede resim komuyosun bi göriyım yakışıklı olmuş mu olmamış mı
nasıl sinir oluyorum kendini bilmez kadınlara......
dün görümcemin günü vardı benide davet etti işten öğlende çıktığım için istemeyerekte olsa gittim...
tanımadığım bi arkadaşı geldi görümcemin, neyse kadının 5 yaşında oğlu vardı oğlu emmemiş, sarılık olmuş yememiş enfeksiyon kapmış falan zor büyütmüş....
oda anne ve oda emmeyen ve yemeyen bi çocuğu var anlaması lazım değilmi?
oğlumu sordu kaç aylık diye 5 aylık dedim...
-aa bu ne kadar zayıf niye bu kadar küçük falan sinir oldum...
benim oğlum doğduğunda senin kadardı falan dedi....
sessiz kaldım, bişey desem gerginlik olacaktı ve ortam uygun değildi yoksa fena olacaktı ama sessiz kalmamda yetti sanırım.....
görümcemin 10 aylık bebeği var o çok tombul belki onun yanında benim oğlum zayıf gelmiştir ama ne olursa olsun oda bir anne ve bu sözlere bi annenin üzüleceğini düşünmesi gerek.....
uyuz karı...
bb arada oğlum 5 aylık ve 7 kilo boyu 68 cm.....
günaydın
canım sen ne takıyosun ki 5 aylık bebe 7 kilo hiç zayıf değil boyu uuzndur kimsye bakma sen canım takma kafanı yaa kimki o gülüp geç dünyada dengesiz mi arıyosun bi dünyaa