Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar..
çok fena moralim bozuk..
bizim ev çok sıcak oluyo diye kiraya vermeyi yada satmayı düşünüyoduk.eşim aradı şimdi kiracı bulmuş..iki ablasınında oturduğu sitede kiralık iki daire varmış..akşam onlara bakalımmı diyo..
bi bahane bulupbeğenmemem lazım evleri.yoksa iki görümceyle aynı sitede..kabus gibi:uhm::uhm::uhm:
herkese günaydın
esmerle feyza gelmeden tükkanı ben açim dedim
esmerim maşallah ayaza
emdi gibi
3 kere den 5 dk ka emdi
hiç yoktan iyidir dimi
günaydın canım.
julicim sevindim emmesini demekki keyifsiz olduğundan istemiyormuş sen böyle devam et.
esmercim saat 21:00 kadar oyalayamıyormusun ayazı? bizimde kerem adet edindi iki gündür 4te yatıp akşam 7 de uyanıyor eve bir gidiyorum uyuyor sonra ver eline gece nöbetleri.ben negüzel onu alıştırmıştım saat 9 olduğunda uyku kıyafetini pijamasını fln giydirip uyuması için yatağına yatırıyordum.şimdi bunu huy edindi hemen düzeltmem lazım bu durumu.
herkese günaydın
esmerle feyza gelmeden tükkanı ben açim dedim
günaydınnnnn
yavv şu bebeyi acık geç yatmaya bi alıştırsam gece deliksiz uykuyla geçecek haa.
19:30'da uyuya kaldı. 04:30'de kalktı acıktım diye. 9 saat uyumuş. akannehir.
21:30'da yatsa 06:30'da kalkar, ne kaa süper olur
ben olsam taşınmam.
ama görümceden falan değil.
kendi evimi kiraya verip elin evine kira vermek istemem.
belkievini berbat edecek, ya da gittiğin evin ev sahibi kötü olacak.
yok yok 8 klima taktırır gene kımıldamazdım ben olsam.
oo erkenciyiz kız juli.
emdi mi melisa gece
günaydın kızlar
çok nankör karısın buğlem 10 bucukta uyuyor ama gece artık en az 10 kere uyanıyor öksürük felan derken uyumyor zilli
şuan elimde 1 adet tost ve bir kupada 10 adet küpşekerli bi çay içiyorum süt olsun diye bu şekerler bana lop lop kilo olarak geri dönecek hatta bu arar kilo aldım gerçekten göbeğim çıktı
şuan elimde 1 adet tost ve bir kupada 10 adet küpşekerli bi çay içiyorum süt olsun diye bu şekerler bana lop lop kilo olarak geri dönecek hatta bu arar kilo aldım gerçekten göbeğim çıktı
selam kızlar..
çok fena moralim bozuk..
bizim ev çok sıcak oluyo diye kiraya vermeyi yada satmayı düşünüyoduk.eşim aradı şimdi kiracı bulmuş..iki ablasınında oturduğu sitede kiralık iki daire varmış..akşam onlara bakalımmı diyo..
bi bahane bulupbeğenmemem lazım evleri.yoksa iki görümceyle aynı sitede..kabus gibi:uhm::uhm::uhm:
kızlar sütü azalan arkidişler sizlere tavsiyelerde bulunucam şinciik
bol şekerli sütlaç yapıyosunuz yiyosunuz
hemen markete gidip şamfıstıklı helva alıyosunuz tercihiöm filiz marka gümletiyosunuz
üzerinede bolcana su içiyosunuz bide rezene tabii gaz olmasın diyi bunları yiyin bakın nasıl süt oliii
yediniz süt oldu dimi bebelerde emdi doydu şimdi gelelim asıl fasıla
sıra geldi ağlamaya hadi bakıyım napcaz biz bu kiloalrıı gene bunalıma girdim ben bidaha dışarı çıkmıcam zayıf kız= gıcık kız
öhöhöhöhöhö
şişko smilee
zayıflamak isteyen smile((
günaydııın..
günaydın
yess nankörüm biliimmkaydirigubbakcemile3
vallahi nankörsün ayol benimkini sana veriym ayazı bi kaç günlüğüne bana ver
yavv bacım kupayla neyim ne uğraşıyorsun.
şekerliğe boşaltsaydın çayı daha iyi olurdu
ayy çok kilo almışındır feyza
ben o kaa kilo alsam atarım kendimi metrobüste aşağı :dilcikar:
nasıl sinir oluyorum kendini bilmez kadınlara......
dün görümcemin günü vardı benide davet etti işten öğlende çıktığım için istemeyerekte olsa gittim...
tanımadığım bi arkadaşı geldi görümcemin, neyse kadının 5 yaşında oğlu vardı oğlu emmemiş, sarılık olmuş yememiş enfeksiyon kapmış falan zor büyütmüş....
oda anne ve oda emmeyen ve yemeyen bi çocuğu var anlaması lazım değilmi?
oğlumu sordu kaç aylık diye 5 aylık dedim...
-aa bu ne kadar zayıf niye bu kadar küçük falan sinir oldum...
benim oğlum doğduğunda senin kadardı falan dedi....
sessiz kaldım, bişey desem gerginlik olacaktı ve ortam uygun değildi yoksa fena olacaktı ama sessiz kalmamda yetti sanırım.....
görümcemin 10 aylık bebeği var o çok tombul belki onun yanında benim oğlum zayıf gelmiştir ama ne olursa olsun oda bir anne ve bu sözlere bi annenin üzüleceğini düşünmesi gerek.....
uyuz karı...
bb arada oğlum 5 aylık ve 7 kilo boyu 68 cm.....