Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzuuun bir aradan sonra merhaba...
kim bilir neler konuşuldu foruma girmediğim süre içinde.. hepiniz çok özledimmm :) gerçi kimileriniz ile facebook üzerinden konuşuyoruz ama burası ilk göz ağrımız.. :)
umarım hepiniz ve de bebişleriniz iyisinizdir..
sulu biberona yapıosun dimi canım
kim bilir neler konuşuldu foruma girmediğim süre içinde.. hepiniz çok özledimmm :) gerçi kimileriniz ile facebook üzerinden konuşuyoruz ama burası ilk göz ağrımız.. :)
meltem delf maşallah oğluslara
acaba ben cokmu kıvamlı yapıyorum yaa :uhm: ondan mı fazla yemiyor
100 cc sudan yapıyom onu bitiriyo
meltem delf maşallah oğluslara
acaba ben cokmu kıvamlı yapıyorum yaa :uhm: ondan mı fazla yemiyor
100 cc sudan yapıyom onu bitiriyo
4+ beze geçen var mı? biz hala 4 teyiz.
hoşgeldin canım bu arada ben feyza nick değişti
evet sen buraya gelmiyosun nie söyle baıyım facede konuşuyor ama bura başka biliyosun ihmal etme bizi :asigim:
evt canım
hoşgeldin canım . tatil bitti herhalde. bizde seni ösledikkkkk
Frangipani
Hosgeldin canim bende iki tarafta acik nereyi görsem yaziyorum :)))
hoşgeldin canım.
frangpani hosgeldin a.s.B]
ben molfixteken 4+ kullanıyodum ama 1.5 aydır primaya geçtim 4 kullanıyorum idare ediyoz işte
jullii kaşık maması alacam markete gidip ne marka alam hacı ben gürhana nestleninkini kullanmıştım hala varmıdır acaba bide kaşık mamasını kaşıkla veriniz demi bugün tarhana çorbası yaptım kendi yaptımızdan onu yedircem çağana ilk kez çorba vercem ne kadan veriyim
kestane kebap acele cevap
kocama akşama fırında tavuk yapcam bide yaşpasta alcam
bdnen bide blacbery telefon istii onun yerineden öepcem bende nerde okadan para:)))
canım ben şuanda primanın 4+nı kullanıyorum 4 ü bacaklarını çok sıkıyo aslında 4+biraz büyük ama rahat edio kuzum. şunu dikkat ettim molfiksin 4 yle primanın 4+sı aynı beden ölçüp test ettim birde molfikste kaka yaparken dışarı sızdırmıyordu prima sızdırıyor herhalde gene molfikse dönerim bu paket bitsin
sinemis, geçmiş olsun canım.
görüyorum ki mamalardan konuşuluyor..
Süt depolarım bitti, iş yerinde günlük olarak sağıp Ege için bırakıyorum ama bazen çok az oluyor diye Milupa Aptamil devam sütü aldım.. Hani şu toz halinde suya karıştırılandan.. Dün ilk kez bunu vermiş babannesi akşama doğru acıkınca çok.. Ama maalesef bize yaramadı, önce yediklerini çıkardı, sonra vücudunda kabarıklıklar çıkmaya başladı.. Sonra ben emzirdim, onları da çıkardı.. Doktoruyla konuştuk, kabartılar artınca acile gittik.. "Akut ürtiker" denen bir rahatsızlıkmış, devam sütündeki bişeyler alerji yapmış.. Doktor bundan bir daha vermeyin dedi..
Ben de kahvaltıya başlayınca da bu sütü kullanırım malzemeleri ezmek için diyordum..
Siz hangi mamaları kullanıyorsunuz? Mesela milupa sütlü pirinçli mamayı da beğenmedi hiç Ege. Alternatif ne verebilirim?