Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sced sağada günaydın
yanlız karanfil kokmazmı kafa :uhm:
ben kokusunu hiç sevmem ama işe yararsa yaparım benimde cok dökülüyo
gunaydinnn hanimlarrrr
4 tane aşimizi olduk(6. ay-karma,hepatit B,pnomokok,çocuk felci-agizdan) insallah rahat atlatiriz....
tv de çocuk cerahhi ayni zamanda uroloji uzmani sunnet icin 0-1 ya da 6 yas uzerini oneriyor.
mehlika damlalık falan satilmiyor mu eczanede acaba??ben kaşiga hep biraz daha fazla koyuyordum dokuluyor diye
bir hafta önce eşimin doğum gününde pasta almıştım,
bu sefer kendim yapayım dedim,kardeşimden aldığım güzel ve pratik bir tarif var,
kardeşim yapıyor harika oluyorcokacimcoook
ben de evde yaptığıma pişman oldum onunla uğraşacam diye yatmam 11'i buldu yine,
gece de beril hnm zırt pırt kalktı kalkmadığı zamanlar da kıpır kıpırdı,
ben dikey yatırıyorum bir bakıyorum yatay olmuş düzeltiyorum fazla geçmeden yine yatay oluyor,o değil ayaklarıyla iteleye iteleye baş üstü düşmesinden korkuyorum,koca yatağa ikimiz sığpamadık,
toplasan 1,5 insan zor yaparız oysa..
gece eşim geç geldi sabahta erken gidecekti berili ona devretmicektim ama saat 4,5 ta berilin ağlamasına uyanıp salondan kalkıp geldi,
ben bakim sen yat biraz dedi,
öylece 1 saat uyudum ,eşim olmasa halim harap..
eşim işe giderken beril salonda kapıyı açık bıraktım ağlarsa gidersin dedi,
1 saat sonra da kesin uyanış yaptı küçük hnm..
cnm evlilik yıldönümümüz için kendim yapayın dedim dedim daha anlamlı olur deen,
zati 1 hafta önce eşimin doğum günü için hazır almıştım,hoş eşim bir ilk akşam yedi bir de benden kurtardığı son dilimi yedi geri kalanı ben indirdim mideye,göya koceye aldık pastayıkaydirigubbakcemile3
beril şurubu içer içmez ağız dolusu kusuyor,artık midede ilaçtan eser kalıyor mu bilmem,
zati sabah kustu saçına,kulağına kadaş kusmuk oldu,o kadar silmeme rağmen hala pis pis şurup kokuyor..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım...kiraz reçeli yapan varmı hiç bana tarif verebilirmi zira okadar kiraz çürüyecek.
odaları değiştiriyom hacı
cok biliyon sen hacı
iş yapmayana cay yok
günaydın canım
asıları kadir bey mi yapıyo
birde yürütütec hakkında ne diyo
günaydın
ayy benimde var cürümeye yüz tutmus kirezlerim
beril öksürüyor ,kusuyor aşırı şekilde,arada hafif ateşi yükseliyor,kokar tabi canım ama ben çok severim karanfili
bi de vıcık vıcık yağlarla uğraşmaktansa bu daha kolay geldi
geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz atlatırsınız
geçmiş olsun canım nesi var beril in?
geçmişe bakamıyorum birkaç gündür
evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun
geçenlerde arkadaşım pasta yapmıştı ben çok beğendim
hazır pastabanı önce vişne suyu ile ıslatmış
ortasına pasta kreması sürüp vişne koymuş ve çikolata rendelemiş
üzerine de yine pasta kreması vişne ve hazır meyveli soslardan dökmüş
ve tekrar çikolata rendelemiş
çok hafif ve çok lezzetliydi
kirazdan reçel olur mu??
en iyisi sen suyunu sıkıp iç
kolay gelsin juli
yalnız mı yapıyon dikkat et ağır kaldırma
slmlar canım...selam kızlar a.s.
rapunzel sağol cnm,
yav bu buluşma posinin gelmesine denk getirildi güya,ama posiyi göremedik fotolarda,
Buğlem demekki sana benzemiş çene yönünden kaydirigubbakcemile3 olsun komşusuna baktırır kaynanan
doğru diyon valla ceyce.
Allah bu kadına bi çene vermiş gerisini koyvermiş :roflol:
size denemedim mi arkaamdan atmayın dieklava: elime düştünüz bundan sonra çekeceğinz var hem sizene benim çenemden
cok sagol canim ya simariyim bari biraz böyle seler duymuyoz dogumdan sonra herkesler bebelere bakiyor bayanssulusmileesmeralda bende oğlumla ne zaman sarılıp yatacağım deyip deyip duruyorum eşşek sıpası hiç rahat durmuyor yanımda bir kere yatamadık...
juliet çay varsa bende gelirim esmer nereye ben oraa :))
poseidon canım hoşgeldin evine o gün fazla konuşamadık ama seninle tanıştığıma çok memnun oldum çok tatlıydın
rapunzel sağol cnm,
yav bu buluşma posinin gelmesine denk getirildi güya,ama posiyi göremedik fotolarda,