- 28 Aralık 2009
- 582
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
scedcedu kurabibeyi nasıl veriyosun ?
niye bizi almıyolar bizi de alsınlar o gizli gruba
ne eksiğimiz var bizim hıııııı?????? :umursamaz:
bebe bisküvisi yerine kullanıcam kahvaltısına ekleyeceğim canım
cıkkkksss olmaz sen kazana düştün
bildiğim kadarıyla meltem senin üyeliğini onayladı
2010 ocak anneleri diye ara
selam kızlar nabersiniz ay bugün yorgan yıkadım anam öldüm nekadan hamarat kadın oldum ben hergün iş yapıyom anamın sayesinde siz nasılsınız nevar neyok buluşma olmuş resimleri şöle bi gördüm emme daha yorumlarımı yapamadımalsanaalsanasmile
afferin saa
ben artık inanmıyom çağan'ın huysuz bebe olduğuna
hergün gelip şu işleri yaptım diyyiin
sonra da çağan durmii diyin
nassı oluyo bu
uslu bebeye iftira atıyon di mi
muhahaha zuhahaha anam burda kız meyve püresi yoğurt pirinç unu allah neverdise dayıyo çağana:)) bende iş yapıyom bi battaniyelerim kaldı yavaş yavaş yıkıyom hepsini işte yaa memelerim çok kötü yara aynı yeni doğum yaptığım zamanki gibi resmen ağlıyom gözüm akıyo emzirirken hep ısırıyo damaklarıla yarıldılarr((( krem sürüyom habiree senden naber
muhahaha zuhahaha anam burda kız meyve püresi yoğurt pirinç unu allah neverdise dayıyo çağana:)) bende iş yapıyom bi battaniyelerim kaldı yavaş yavaş yıkıyom hepsini işte yaa memelerim çok kötü yara aynı yeni doğum yaptığım zamanki gibi resmen ağlıyom gözüm akıyo emzirirken hep ısırıyo damaklarıla yarıldılarr((( krem sürüyom habiree senden naber
muhahaha al sana nokta. al saa vişrgül; hemide noktalısı geldi şansına muhahahaha ahanda bidenede enterhani enter
hani nokta
hani virgül nerde
esmerden önce ben sorayım
geçmiş olsun lansinoh sürdün mü iyi gelmişti bana
battaniyeleri makineye at uğraşma canım
biz aynıyız ya huysuz kızımla uğraşıyom
sürekli kucak istiyo
ama oturmucaz gezicez mümkünse sokakta gezicez
bi de yere koyunca yüzüstü dönüyo sonra da ağlıyo niye döndüm diye
düzeltiyom 3 sn içinde yine dönüyo
dönme dolap gibiyiz yani
cadı kolay gelsin,hamarat karının hali başka oluyor..
geçmiş olsun,sarı kızlar hasta mı oldu demek,inş. biran önce iyileşirler..
saol ecrincim birdahakine insallah gelebilrisin sen dejasmin allah kavuştursun.kısmet olmadı işte...
slm kızlar
ne güzel buluşmuşsunuz
keşke bu taraftada çoğunluk olsada böyle buluşsak
bir arkadaşım mayıs annelerinde doğum günlerinde toplanmışlar pastanın üstüne her bebişin foto yaptırmışlar çok hoşuma giti o da
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/370076-2009-mayis-kuzulari-1yas-gunu-partisi-yalova-bulusmasi.html