- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
ayy nazarlara geldi ayazcık.canım dişleri çıkacak olabilirmi ondan yemek istemiyor olabilir belki.keremde yemek yemek istemiyor son zamanlarda ve öptürmüyor hiç yanaklarına kimseyi yaklaştırmıyor bizde dişten biliyoruz.şimdi nasıl ayaz
beni bunalıma sokunca iyileşti manyak bebe.
sabah kıkır kıkırdı. 120 cc sütünü içmiş ananesine tırnaklarını kestiriyordu.
hee birde dünden hatıra yanağımda 3 tane yol yol tırnak izi var
c.tesi dr.muza gittik bir sürü soru sordum dr.ama ne dişlerini sordum nede keçi sütünü saf ben. ek gıdaya rahatlıkla devam ediyoruz diğer çorbalara geçebiliriz kıymayı ve tavuk etini az olmakla beraber yavaş yavaş arttırıyoruz sınırsızca sonra yiyebilir.inek sütünü kesinlikle hayır diyor doktorumuz ama ben keçi sütünü sormak gibi bir akıllılık edemedim. örümcek kesinlikle tavsiye etmiyor isterseniz 8.aydan sonra diyor.gelişimimiz çok güzel 7960 olmuşuz ve boyumuz 67 cm olmuş mamayı sordum reklamlarda 500cc 6.aydan sonra şart fln diyor dedim hayır dedi mamayı günde 1-2 kere akşamları verebilirsin dedi onun dışında gerek yok dedi ek gıdaya ağırlık ver en sağlıklısı onlar dedi.bebe bisküvisi boşuna kalori yapıyor onu vermene gerek yok kilosu iyi zaten dedi.
ama kahvaltıyı tarif etti ben nasıl yapacağımı unuttum esmer sen nasıl veriodun kız kahvaltıyı
ohh maşallah ne güzel büyümüşünüz.
bizim de doktorumuz bebe bisküvisi istemiyor. boşuna hamallık bebeğe, besleyiciliği yük diyor ama ben akşam sütüne 3 tane atıyorum.
canım ben kahvaltıyı 60 cc formül mama, 1 tatlı kaşığı pekmek, 1 tatlı kaşığı labne, 1 bebe bisküvisiyle yapıyorum.
bazen 1 kaşık yoğrt, bazen 1 kaşık meyve, bazen de azıcık un gibi yapılmış ceviz katıyorum.
aynı tarifi ıslatmak için formül süt yerine ıhlamur da kullanılabilirmiş ama hiç denemedim daha.
bugün yumurta sarısına başladı annem
Feyza;
sorma; hem de nasıl büyümüş de küçülmüş.
resmen odadan sepetledi herif bizi yaa