- 27 Temmuz 2009
- 2.439
- 2
- 37
seyranda buluşmuştuk ya. oradan migrosun oraya 6-7 lira yazar en fazla. oraya uzak mıısn sen
pendikteyim canım ben pek yakın sayılmam..saat kaçtaydı canım tam ben bu buluşma topiğini yine bulamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seyranda buluşmuştuk ya. oradan migrosun oraya 6-7 lira yazar en fazla. oraya uzak mıısn sen
pendikteyim canım ben pek yakın sayılmam..saat kaçtaydı canım tam ben bu buluşma topiğini yine bulamadım.
bende esenkentte oturuyorum avcılara yakın sayılır
aaa bak 3 kişi olduk bile
bi kaç kişi daha katılır belki
bizde buluşuruz
günaydın kızlar. 07:30'da kalktık oğlumlan. onu yedirdim uyuyor şimdi, bende kendime tost yapıyorum. o olurken bi bakem kim var dedim.
dün gece pc'nin başında uyuyakalmışım iyi mi. gece koce gelip toparladı beni
maşallah utkuya. ateş huzursuzluk yapmıştır meraklanma. ek gıdaya geçişte gaz oluyor birkaç güne kadar alışır bünyesi.
gel bugün gel
merve biz ne zamn buluşuyoruz
ne zaman buluşalım ?
hafta içi olabilrmi peki dedimya benim misafr gelmeden halletsek ii olur
selam kızlar kabus gibi bi gece geçirdik.dün oğlumun 3 aşısı vardı 2 koldan bir ağızdan..yavrum acıdan kıvrandı tüm gece ateşi çıkmadı ama hiç uykuya dalamadı.10 dk da bir ağlayarak uyandı.ek gıdaya tam olarak başladık gaz sıkıntısıda oldu.hepsi üst üste geld.kilosu 10,700 boyuda 70 cm olmuş buluşmayada nasıl gitceğimi düşünüyorum.eyvahedigeldismile
canım ben 7 ye kadar çalışıyorum akşam
hatta cumartesi de çalıyorum
sadece pazar günüm var :sinifsinif:
önmüzdeki pazarad kesin gelrler onları gezdrme merasmi olur neyse bi pazar düzenleyelim o zman seninde benimde uygun olduğum zamanolumunekankayizsmile rengarenkde gelir
senin misafirlerin gitsinler ondan sonra yaparız
avcılarda buluşabiliriz başka katılanlarda olur belki
olur bana uyar gitsnler o zamn buluşalım anlaştık:içelim:
günaydın
herkeşler bulusma yerine doğru giderken ben evde klimacı bekliyom :2:
selam kızlar kabus gibi bi gece geçirdik.dün oğlumun 3 aşısı vardı 2 koldan bir ağızdan..yavrum acıdan kıvrandı tüm gece ateşi çıkmadı ama hiç uykuya dalamadı.10 dk da bir ağlayarak uyandı.ek gıdaya tam olarak başladık gaz sıkıntısıda oldu.hepsi üst üste geld.kilosu 10,700 boyuda 70 cm olmuş buluşmayada nasıl gitceğimi düşünüyorum.eyvahedigeldismile
evet canım unutma beniYoksa "Unutma Beni" adlı diziyi mi izliyorsun,eğer oysa bugünki bölümde hakikaten moralim tepe taklak oldu izleyince...
hayır tatlım o unutulmaz dizisi bu hergün fox ta 3 buçukta pembe dizi gibi oldu artıkbu unutma beni dizisi adam bi kızla nişanlıken kızkardeşinden bebe peydahlıyo falan o diziimi yavv izlemeyin böle dizilerikaydirigubbakcemile3 benim herife ben her bölümde yaprak dökümünnü her bölümünde alirıza bey ölcek diyom adama inme incek diyom eşimde 5 sene oldu nasıl adamsa ölmedi gitti diyosempatiksalakcinni
tutku maşallah canım sizeselam kızlar kabus gibi bi gece geçirdik.dün oğlumun 3 aşısı vardı 2 koldan bir ağızdan..yavrum acıdan kıvrandı tüm gece ateşi çıkmadı ama hiç uykuya dalamadı.10 dk da bir ağlayarak uyandı.ek gıdaya tam olarak başladık gaz sıkıntısıda oldu.hepsi üst üste geld.kilosu 10,700 boyuda 70 cm olmuş buluşmayada nasıl gitceğimi düşünüyorum.eyvahedigeldismile
canım ben 7 ye kadar çalışıyorum akşam
hatta cumartesi de çalıyorum
sadece pazar günüm var :sinifsinif: