- 28 Aralık 2009
- 582
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avcılar da oturduğunu bilmiyodum nile gittiğini biliyodum da
bizde bulaşılm kız bizim butaraftakiler le
oyy ne uyumuşum be mirmirmir
koce mesaide bizde ana kız devirmişik dötü
bakalım gece yarısı kaçta patlatcak gözleri erkenden uyudu
nan cadaloz seni baya zayıf zanardım ben hem hiş göstermiyon kilonu
,neden... niçin...nasıl....
feyza yazmadın ne zaman geliyo misafirlerin
ay anlamadığım nokta sütü olmayan kadın neden emzirir yaa
haz alıyo herhalde
:mymeka:
çok sinirlendim
zaten seğrettiğim dizide hep kötüler kazanıyo kadın öldü
Yoksa "Unutma Beni" adlı diziyi mi izliyorsun,eğer oysa bugünki bölümde hakikaten moralim tepe taklak oldu izleyince...
kız gösteriyom bee nasıl göstermiyom ama benim kilom bölgesel göbekten çok basende var benim annemin tabiriyle yiyom yiyom arkama atıyomlaelaelaelaelae bu aradaha bi genişledim nedense annem var diyemi bilmiyom artık birazda boy varya kamufle ediyom ama yazlıkalra girince zor oldu olay kış daha iyidi daha zayıf gözüküyodumsempatiksalakcinnioyy ne uyumuşum be mirmirmir
koce mesaide bizde ana kız devirmişik dötü
bakalım gece yarısı kaçta patlatcak gözleri erkenden uyudu
nan cadaloz seni baya zayıf zanardım ben hem hiş göstermiyon kilonu
,neden... niçin...nasıl....
yazdıklarıma bakın kızlar şaftı kaymış -tatlicadiarzu-
ben karpuzun suyunu vermiştim bir gün, o akşam zor uyudu, ağladı,Bebeğim 4.5 aylık,şu ana kadar hiç ek gıda vermedim ama karpuz yerken ağzını şapırdatıyor,biraz versem bi zararı olur mu acaba fikir sahibi olan var mı...
günaydın kızlar. 07:30'da kalktık oğlumlan. onu yedirdim uyuyor şimdi, bende kendime tost yapıyorum. o olurken bi bakem kim var dedim.
dün gece pc'nin başında uyuyakalmışım iyi mi. gece koce gelip toparladı beni
maşallah utkuya. ateş huzursuzluk yapmıştır meraklanma. ek gıdaya geçişte gaz oluyor birkaç güne kadar alışır bünyesi.
gel bugün gel