kızlar rüzgarr arkadaşımız çarşamba günü doğum yapmış
sevcanın topiğine yazmış
kadus
Gecmis olsun.Ben grip degilim ama soluma yatmak zorundayim ya nefes alamiyorum geceleri esim sürekli uyandiriyor horluyormusum.Bi kac kezde ben uyandim horlamama. Burun damlasi kullaniyorum ama uzun süre kullanilmadigi iicn bi kac gün kullaniyorum iyim sonra gene basliyor aynri dert.Doktora böyle seyler sorunca ilac vermiyor tuzlu su ile gargara hem burnu yika hem bogazini diyor.Oda gecici cözüm oluyor.
sağol meltemcim cevabın için.burun tıkanıklığı neyse de şu koku alamama yok mu insanı çıldırtıyor.inş.düzelirim biran önce...hayırlısıyla şu kalan günlerimizi atlatsak biran önce.....sürekli soluna yatmaya çalışmak da çok zor...senin işin de zor yani canım.valla Allah kolaylık versin hepimize...
ankarao6o6
ben kraft ınkini aldım kampanyadaymış 140 a aldım bak istersen
arkadaşlar
bir tane zıbın takımı yeterli,
kadus
burnuna tuzlu su çekebilirsin ama yutma
kızlar burnum acaip tıkalı nefes alamıyorum koku alma duyumu da kaybettim ne yapmalıyım?moraller sıfır oldu.şu gribi atlatamadım....ne yapayım burnum için?
geçmiş olsun kadus,ben de aynı durumdayım,burnumdan ne nefes alabiliyorum ne koku,ya koku almak ne kadar önemliymiş,insan yediği şeyden bile bişe anlamıyor,koku alma duyusu tad alma duyusunu da etkiliyor,yediğim hiçbirşeyin tadını alamıyorum,4 gündür burnum tıkalı,boğazım da şiş,bir de halsizlik insanı öldürüyor,dün gece erkenden yatmama rağmen şuan yine çok halsizim,sürekli ağzımdan nefes aldığımdan boğazım kuruyor,artık iyileşmek istiyorum,drada gitmedim bayram girdi araya ,hem gitsem nolacak ilaç kullanamıcama göre,Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin:Saruboceq:kadus
Gecmis olsun.Ben grip degilim ama soluma yatmak zorundayim ya nefes alamiyorum geceleri esim sürekli uyandiriyor horluyormusum.Bi kac kezde ben uyandim horlamama. Burun damlasi kullaniyorum ama uzun süre kullanilmadigi iicn bi kac gün kullaniyorum iyim sonra gene basliyor aynri dert.Doktora böyle seyler sorunca ilac vermiyor tuzlu su ile gargara hem burnu yika hem bogazini diyor.Oda gecici cözüm oluyor.
sağol meltemcim cevabın için.burun tıkanıklığı neyse de şu koku alamama yok mu insanı çıldırtıyor.inş.düzelirim biran önce...hayırlısıyla şu kalan günlerimizi atlatsak biran önce.....sürekli soluna yatmaya çalışmak da çok zor...senin işin de zor yani canım.valla Allah kolaylık versin hepimize...
ayy 3. bebişimiz de geldi,inş.anne de bebekte sağlıklıdır,ben de bakayım sevcanın topiğine,kızlar rüzgarr arkadaşımız çarşamba günü doğum yapmış
sevcanın topiğine yazmış
günaydın arkadaşlar,ben hala gribim bir türlü iyileşemedimmafoldumben
mehlika ben 1grlık alfasilin kullanıyorum canım mecburen...ilaç kullanmazsam daha kötü olacağım çünkü geçen yıl çok ağır bir bronşit geçirmiştim gene öyle ağır olur diye korkuyorum...aynı şeyleri yaşamıştım ama kullandığım antibiyotik farklıydı ...daha mı etkilydi ne..tabi her antibiyotiği içemediğimiz için belli antibiyotikleri verebiliyor doktorlar...ah bi de şu cirrus adlı ilacı içebilseydim hemen düzeltirdi burnumu...ama napalım hamileyiz sabredeceğiz....sana da çok geçmiş olsun canım..inş.sen de biran önce iyileşirsin canım....geçmiş olsun kadus,ben de aynı durumdayım,burnumdan ne nefes alabiliyorum ne koku,ya koku almak ne kadar önemliymiş,insan yediği şeyden bile bişe anlamıyor,koku alma duyusu tad alma duyusunu da etkiliyor,yediğim hiçbirşeyin tadını alamıyorum,4 gündür burnum tıkalı,boğazım da şiş,bir de halsizlik insanı öldürüyor,dün gece erkenden yatmama rağmen şuan yine çok halsizim,sürekli ağzımdan nefes aldığımdan boğazım kuruyor,artık iyileşmek istiyorum,drada gitmedim bayram girdi araya ,hem gitsem nolacak ilaç kullanamıcama göre,Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin:Saruboceq:
ayy 3. bebişimiz de geldi,inş.anne de bebekte sağlıklıdır,ben de bakayım sevcanın topiğine,
günaydın arkadaşlar,ben hala gribim bir türlü iyileşemedimmafoldumben
mehlika ben 1grlık alfasilin kullanıyorum canım mecburen...ilaç kullanmazsam daha kötü olacağım çünkü geçen yıl çok ağır bir bronşit geçirmiştim gene öyle ağır olur diye korkuyorum...aynı şeyleri yaşamıştım ama kullandığım antibiyotik farklıydı ...daha mı etkilydi ne..tabi her antibiyotiği içemediğimiz için belli antibiyotikleri verebiliyor doktorlar...ah bi de şu cirrus adlı ilacı içebilseydim hemen düzeltirdi burnumu...ama napalım hamileyiz sabredeceğiz....sana da çok geçmiş olsun canım..inş.sen de biran önce iyileşirsin canım....
cnm inş. ağırlaşmaz ve daha ağır ilaçlar kullanmana gerek kalmaz,1 grmın zararı olmaz heralde,ben de bir kaç güne iyileşemessem mecbur dra gidecem,inş. bir an önce iyileşiriz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?