2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Merhaba gÜzel anneler ve mınık melekler

hepınızın bayramını en ıÇten dıleklerımle kutlarım

doĞmamıŞ meleklerımızın de gÖzlerınden Öperım

maşallah canım bebeyine senin adına okadar çok sevindimki anlatamam bak yavaş yavaş herşey yoluna giriyo canım emzirmayede başlıcakmışsın kendine dikkat et iyi beslenki bebeyine süt verebilesin bidaha gittiğinde benim yerimede sar bebeyini :dance:

ayy çok duygulandım cnm,cnm inş. bebeğin kısa sürede emmeyi öğrenir ve toparlanır,bir an önce taburcu olur inş. hayırlısıyla,seninde bayramın mübarek olsun cnmopuyorumnanaktan

Esmeralda
Aglattin beni.Bebisinle ilk bayraminiz nice bayramlara.Bizim icinde kokla onu .Afferim ona bak hizla büyüyor.

çok sağolun kızlar.
büyüyor gerçekten de. inşallah yakında kucağımda büyütürüm..

iyi akşamlar
geçmiş anca bitti kızlar
esmer canım çok sevindim
neredeyse ağlayacaktım

ben de eşimin y<ardımıyla kalkıyom çoğu zaman
beni öyle görünce ters dönmüş tosba gibisin diyor
bacaklarımın ağrısı arttı 5 dakika yürümek azap gibi artık

bayramda ben buradayım kalanlarla bol bol bayramcılık oynarız

dün kapıları sildim
eşime evi süpürttüm
bugün de cam silecektik ama kendimde o gücü bulamadım
bayramda gelen giden olmaz o zaman yaparım artıkın

meltemciğim
nakonun sitesinde battaniye modelleri var
internette de var asdlında kolay ve tığ işi
yaparsın bence bi göz at derim
nakonun sitesinde nako tv de öğretiyorlar

yarın biz de hastane valizimizi hazırlayacağız

kaydirigubbakcemile4

merhaba herkese :) bende ocak ayının son günleri Allah nasip ederse doğum yapacağım.28 yaşındayım 63 kilo ile başlamıştım ve şuan 77 kiloyum doktorum kızıyor ama ben hızla kilo almaya devam ediyorum salı yine fırça yiyeceğim doktorumdan rejim yapsam mı diyorum ama bebeğe zararı olur diye korkuyorum sıkıntıdan da sürekli birşeyler yemek istiyorum kendime uğraşlar buluyorum ama kafam hep ne yesem de olunca başarısız oluyorum.Az kilo alan arkadaşları tebrik ediyorum.Bayramda geldi inşallah şu dört gün kilo almam.hepinizin bayramını kutluyorum...

Gerci bugün Arefe günü ama galiba yarin bicok kisi burda olamicak, o yüzden ben de Bayraminizi kutlarim ins. calisanlar icin iyice dinlenebilecekleri bir bayram olur, Ben yarin yine burdayim.

size bisey sorucam hastaneden hepimizin bebegine ense kalinligina bakilmistir, benim bebegimin ense kalinligi normal cikti ama bir arkadasim benim bebegimi rüyasinda down sendromlu görmüs, Hastanede normal diyip sonradan cocugu down olmus duydugunuz bebekler var mi?

canım arkadaşın patavatsızlık yapmış hiç hamile bir kadına söylenecek şeymi bu sen hiç kafana takma bugüne kadar defalarca kontrole gitmişsindir herhalde, ayrıntılı usg yaptırdınmı bilmiyorum ama rutin kontrollerdede bir aksilik olsa belli oluyor zaten senin için rahat olsun canım.allah hepimize bebeklerimizi sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba teyzoşlar, azıcık ütü yaptım, ayaklarım ağrıdı.. yemek memek derken.. akşamı ettik valla bugün de.
haberleri izliyoruz kızımla, her haberde diyorumki Begüm'e.. '''korkma annecim, ben var olduğum müddetçe seni hep koruyacağım ben bu vahşi insanlardan, ben bigün göçüp gitsem bile.. melek olup gelicem yanına.. hep yanında olucam... korkma sen'''

nedir bu haberlerdeki vahşilikler? insanlık dışı eylemler? allahım yarabbim, nedir bu dünyanın gittiği yol yahu? insan deli olur valla :)

Doktorun ne dediyse onu yapmakta fayda var,

Ben de Süt icmeyi unutuyorum mesela son 2 gündür süt icmedim :sinifsinif: o yüzden doktordan kalsiyum aldim ama icini okuyunca kan ilaciyla birlikte alindiginda kan yapimini engeller yaziyordu o yüzden kasiyumu icmiyorum. Herkesin kan degerlerine göre öneriyorlardir zaten doktorlar kan ilacini

canım, kalsiyumunu ihmal etme sakın.
demir ile kalsiyum arasında 2 saat ara olması yeterli.
aynı anda kullanmayacaksın sadece.
mesela yoğurdun üstüne pekmekz koyup yemeyeceksin... yoğurtla ıspanak yemeyeceksin... demirle kalsiyum yanyana alınmayacak.. hepsi bu.
ilaç olarak da aynı şey, aralarında saat olacak...

selamlar annişler... opuyorumnanaktan
geçmişi okuyamadım, hatta mesaj yazıp hemen çıkacağım.
son haberleri vermeye geldim...

bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldım.
pamuklar içinde tuttum. öpemedim, koklayamadım. o kadar minikti ki kıyamadım.
bakıp bakıp ağladım, şükrettim sadece. :Saruboceq:

1280 gr olmuş, anne sütü alıyormuş. bağırsakları düzene girmiş. haftaya emme çalışmasına başlayacağız.
eğer becerirse taburcu olabilecekmiş.
altını değiştirdim, bebe yağını sürdüm, göbeği düşmüş onu buldum bezinin içinde.
hayatımda bundan daha mutlu olduğum başka bir an daha yoktu. kaydirigubbakcemile2

hepinize sağlıkla, doğar doğmaz bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
hergün dua ediyorum hem kendim hem hepimiz için.:1hug:

şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum. ara ara gelmeye çalışacağım.
iyi bakın bebişlere de kendinize de..

esmer teyzoş... :lepi:
kısım naptın, dağıttın Begüm ile beni burda... kızım içerde ben dışarda duygulandık, farknda olmadan hıçkırıklara bile boğulmuşuz hatta..

Allahım nasıl büyük, görüyor musun?
Binlerce hamdolsun, o minnacık varlığa nasıl da can verdi, nasıl da düzenine soktu her şeyi kısa zamanda... bak maşallah, inşallah emzireceksin de... :nazar:
Ay Allahım korusun nazarlardan, sağlıkla inşallah en kısa zamanda kucağında olacak kuzun.
Ayrı gayrı geçen son günlerinizdesiniz nasipse... :Saruboceq:

Merhaba kizlar
Cok isim var ama daraldim bi mola verim kizlara bakim dedim.

Yalelcim
Ne güzel mesaj yazmisin.
Sabahtan Tr deki herkesi aradim erken bayramlasma yaptim cünki bayram günü teller hep mesgul olur ben burda deli olurum onlar orda aramadi meltem derler.
Sonrada alisverise gittim.Bebege bazi seyler aldim. O hizla geldim sifonyeri bosalttim.Bebegin esyalarini yikadim.Kurumak üzereler ütü yapicam.Esime sifonyeri bizim odaya cektiricem gece alt acmaya kalkinca bisiler lazim olacak oglani uyandiririm yoksa.Ütüyüde yapip sifonyeri doldurdummu isim bitti. Kendimede bisiler aldim hastane cantamiz hazir onuda koyduk kenara.Daha cok gün var ama icim rahat olsun.
Poseidon83
Seninle benim günlerimiz ayni.Sat ve bebegin tahmini gelme tarihi ayni.Bende iki gündür öyle hissediyorum karnim bi asagida duruyor.Hatta mide yanmam azaldi oh rahatladim diyorum kendime.Oglumda dimdikti karnim gören aa bu erkek diyordu.Bu sefer neden bu kadar asagi indi karnim bilemiyorum.Hatta ikinci bebek belki sarkma olmustur filan diye düsünmüstüm kendi kendime ama senin yazini görünce sasirdi.Yarin doktor kontrolümüz var bi sorayim bakalim ne dicek.Gerci her soruma normal diyor ama genede sorayim :))

Şekerim sen bugün epeyce bi hızlıymışsın maşallah... Haydi hayırlı olsun inşallah, bitirmişsin işlerini....

Merhaba Ocak anneleri, elimden geldigince sizleri takip ediyordum ama uyelik bugune kismetmis. Muhtemel dogum tarihi 20 Ocak
Cinsiyet kiz
Benim kilom 66
bebegin kilosu 1500 gr

beni de eklerseniz sevinirim..

Merhabalar, hoşgeldiniz kedi teyzoş...

Gerci bugün Arefe günü ama galiba yarin bicok kisi burda olamicak, o yüzden ben de Bayraminizi kutlarim ins. calisanlar icin iyice dinlenebilecekleri bir bayram olur, Ben yarin yine burdayim.

size bisey sorucam hastaneden hepimizin bebegine ense kalinligina bakilmistir, benim bebegimin ense kalinligi normal cikti ama bir arkadasim benim bebegimi rüyasinda down sendromlu görmüs, Hastanede normal diyip sonradan cocugu down olmus duydugunuz bebekler var mi?

Selam, sen de hoşgeldin Poseidon teyzoş...

Sçma sapan konuşan insanlara daima sinir olmuşumdur, şimdi daha da bi sinir oldum. HAngi kendini bilmez, hamile bir kadına böyle bir saçma sapan laf eder yahu... töbe töbe...

merhaba herkese :) bende ocak ayının son günleri Allah nasip ederse doğum yapacağım.28 yaşındayım 63 kilo ile başlamıştım ve şuan 77 kiloyum doktorum kızıyor ama ben hızla kilo almaya devam ediyorum salı yine fırça yiyeceğim doktorumdan rejim yapsam mı diyorum ama bebeğe zararı olur diye korkuyorum sıkıntıdan da sürekli birşeyler yemek istiyorum kendime uğraşlar buluyorum ama kafam hep ne yesem de olunca başarısız oluyorum.Az kilo alan arkadaşları tebrik ediyorum.Bayramda geldi inşallah şu dört gün kilo almam.hepinizin bayramını kutluyorum...

Merhaba, KArmen teyzoş, sen de hoşgeldin..
Ben saldım çayıra, mevlam kayıra... alıcaz bacım kiloları..
napalım :) MANKEN OLMAYA DEĞİL, ANNE OLMAYA ÇABALIYORUZ :)

selamlar annişler... opuyorumnanaktan
geçmişi okuyamadım, hatta mesaj yazıp hemen çıkacağım.
son haberleri vermeye geldim...

bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldım.
pamuklar içinde tuttum. öpemedim, koklayamadım. o kadar minikti ki kıyamadım.
bakıp bakıp ağladım, şükrettim sadece. :Saruboceq:

1280 gr olmuş, anne sütü alıyormuş. bağırsakları düzene girmiş. haftaya emme çalışmasına başlayacağız.
eğer becerirse taburcu olabilecekmiş.
altını değiştirdim, bebe yağını sürdüm, göbeği düşmüş onu buldum bezinin içinde.
hayatımda bundan daha mutlu olduğum başka bir an daha yoktu. kaydirigubbakcemile2

hepinize sağlıkla, doğar doğmaz bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
hergün dua ediyorum hem kendim hem hepimiz için.:1hug:

şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum. ara ara gelmeye çalışacağım.
iyi bakın bebişlere de kendinize de..
canım benim yaa
çok duygulandım kuzum
RABBİM o günleride göstersin inşallah az kaldı bitanem az kaldı

Merhaba Ocak anneleri, elimden geldigince sizleri takip ediyordum ama uyelik bugune kismetmis. Muhtemel dogum tarihi 20 Ocak
Cinsiyet kiz
Benim kilom 66
bebegin kilosu 1500 gr

beni de eklerseniz sevinirim..

canlarım hoşgeldiniz aramıza
sağlıcakla inşallah

karmenciğim hoşgeldin
kedi sen de hoşgeldin
tickerini yaptın mı özel mesajla yollamıştım sana

canım arkadaşın patavatsızlık yapmış hiç hamile bir kadına söylenecek şeymi bu sen hiç kafana takma bugüne kadar defalarca kontrole gitmişsindir herhalde, ayrıntılı usg yaptırdınmı bilmiyorum ama rutin kontrollerdede bir aksilik olsa belli oluyor zaten senin için rahat olsun canım.allah hepimize bebeklerimizi sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bence de

merhaba kızlar,biz geldikzemuszemus
esmer'in yazdıklarını okudum,dağıldım valla,çok duygulandım,inşallah en yakın zamanda oğluşuyla sağlıklı bi şekilde hastaneden çıkıp evlerine dönerler,esmer'im dualarımız seninle ve Hülya'yla,inşallah yakında ondanda güzel haberler alırız:Saruboceq::nazar::nazar:

merhaba kızlar nasılsınız biz bugün çok gezdik oğlumla çok yorulduk şimdi bacaklarımın ağrısından mahvoldum ama eksiklerimizi tamamlamak için mecbur çıkıyoruz dışarı.bayramdan sonra hız kesmeden eksik tamamlamaya devam edeceğiz.sizler nasılsınız bu arada.

kızlar yaa bizim bebenin tüm cicileri 0 3 aylık
allahtan fazla bir şey almadık
şimdi annemler telefon ettim büyük alın diye
siz de benim gibim mi yaptınız

merhaba kızlar,biz geldikzemuszemus
esmer'in yazdıklarını okudum,dağıldım valla,çok duygulandım,inşallah en yakın zamanda oğluşuyla sağlıklı bi şekilde hastaneden çıkıp evlerine dönerler,esmer'im dualarımız seninle ve Hülya'yla,inşallah yakında ondanda güzel haberler alırız:Saruboceq::nazar::nazar:
merhaba pumpkins biz de dua ediyoz

merhaba kızlar nasılsınız biz bugün çok gezdik oğlumla çok yorulduk şimdi bacaklarımın ağrısından mahvoldum ama eksiklerimizi tamamlamak için mecbur çıkıyoruz dışarı.bayramdan sonra hız kesmeden eksik tamamlamaya devam edeceğiz.sizler nasılsınız bu arada.

merhaba
biz de aynı dertten muzdaribiz
dışarı çıktık biz de daha yeni kendime gelebildim

Hosbulduk, sizler de hosgeldiniz, bayram hazirliklari son hizda sanirim:) kolay gelsin hepinize..

HoyaCarnosa,
mesajini yeni gordum arkadasim, mesaj atamadigim icin buradan tesekkur etmek istedim, dedigin gibi yaaptim ama yine olmuyor, yarin tekrar denerim, inat ettim:)

kızlar yaa bizim bebenin tüm cicileri 0 3 aylık
allahtan fazla bir şey almadık
şimdi annemler telefon ettim büyük alın diye
siz de benim gibim mi yaptınız

canım benimde tam tersi genelde büyük
bende 0-3 3lü ayaklı tulum almayı düşünüyorum bu yüzden annemde alma bişey hediye gelir daha falan dedi ama

Back