2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Esmeralda
Aglattin beni.Bebisinle ilk bayraminiz nice bayramlara.Bizim icinde kokla onu .Afferim ona bak hizla büyüyor.

Merhaba kizlar
Cok isim var ama daraldim bi mola verim kizlara bakim dedim.

Yalelcim
Ne güzel mesaj yazmisin.
Sabahtan Tr deki herkesi aradim erken bayramlasma yaptim cünki bayram günü teller hep mesgul olur ben burda deli olurum onlar orda aramadi meltem derler.
Sonrada alisverise gittim.Bebege bazi seyler aldim. O hizla geldim sifonyeri bosalttim.Bebegin esyalarini yikadim.Kurumak üzereler ütü yapicam.Esime sifonyeri bizim odaya cektiricem gece alt acmaya kalkinca bisiler lazim olacak oglani uyandiririm yoksa.Ütüyüde yapip sifonyeri doldurdummu isim bitti. Kendimede bisiler aldim hastane cantamiz hazir onuda koyduk kenara.Daha cok gün var ama icim rahat olsun.
Poseidon83
Seninle benim günlerimiz ayni.Sat ve bebegin tahmini gelme tarihi ayni.Bende iki gündür öyle hissediyorum karnim bi asagida duruyor.Hatta mide yanmam azaldi oh rahatladim diyorum kendime.Oglumda dimdikti karnim gören aa bu erkek diyordu.Bu sefer neden bu kadar asagi indi karnim bilemiyorum.Hatta ikinci bebek belki sarkma olmustur filan diye düsünmüstüm kendi kendime ama senin yazini görünce sasirdi.Yarin doktor kontrolümüz var bi sorayim bakalim ne dicek.Gerci her soruma normal diyor ama genede sorayim :))

ooo bugün çok hızlısın meltem,cicileriniz hayırlı olsun,yıkamışsında ohh mis gibi olmuştur şimdi,ne güzel herşeyleriniz hazır olmuş cnm,bebişte hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelirse tam olacakkaydirigubbakcemile5

Merhaba kizlar
Cok isim var ama daraldim bi mola verim kizlara bakim dedim.

Poseidon83
Seninle benim günlerimiz ayni.Sat ve bebegin tahmini gelme tarihi ayni.Bende iki gündür öyle hissediyorum karnim bi asagida duruyor.Hatta mide yanmam azaldi oh rahatladim diyorum kendime.Oglumda dimdikti karnim gören aa bu erkek diyordu.Bu sefer neden bu kadar asagi indi karnim bilemiyorum.Hatta ikinci bebek belki sarkma olmustur filan diye düsünmüstüm kendi kendime ama senin yazini görünce sasirdi.Yarin doktor kontrolümüz var bi sorayim bakalim ne dicek.Gerci her soruma normal diyor ama genede sorayim :))

Sende mi öyle hissediyorsun demek cok anormal bisey digil, dogru söylüyorsun doktorlar herseye normal diyor o yüzden ben de baska bir rahatsizligim olmadigi icin doktora gitmedim. Ama senin doktorun ne dicek merak ediyorum. Benim doktor terminim taa 14. aralikta, doktorum da cok uzak.

Bir de midem bulaniyor, e az kaldi aslinda ins. bebisler zamaninda gelirler.

mehlikasu
Tesekkürler canim.Ama artik cok hizli hareket edemiyorum nefes nefese kaliyorum .Bu günde öyle oldu :((( 2 kez Toysrus a gittim sonra baska magzada ayni seyleri daha ucuza buldum.Artik giysi almayacagim cünki giyecegi 2 ay nisanda hava isinmaya baslar.Bedende bi miktar büyür yeni almak gerekir.Cok cok güzel seylerde bulamadim acikcasi gözüm kalmadi biseyde.Battaniye bulamadim hala :(( Türk bi kadinin yüncü dükkani varmis onu tarif ettiler.Yarin ona gidip bakacagim eger becerebilrisem battaniyeyi kendim öreyim diyorum.

Poseidon83
Her zamanmi bulantin oluyor .Ben sabahlari afedersin tuvalete gidemezsem oluyor mide bulantisi ama sanki ev etrafimda dönüyor.Esimi cok erken ise yolluyorum sonra oglani okula götürmem gerekiyor.O arada tuvalete gidemezsem aksama kadar fenayim. Herhalde bebek büyüdü baski yapiyor.

Gecmise baktimda mezarliga gitme konusu yazilmis.Ne zarari olabilir ki?Belki tansiyonu olanin üzüntüden yükselir o kadar.Keske orda olsaydimda gidebilseydim.

mehlikasu
Tesekkürler canim.Ama artik cok hizli hareket edemiyorum nefes nefese kaliyorum .Bu günde öyle oldu :((( 2 kez Toysrus a gittim sonra baska magzada ayni seyleri daha ucuza buldum.Artik giysi almayacagim cünki giyecegi 2 ay nisanda hava isinmaya baslar.Bedende bi miktar büyür yeni almak gerekir.Cok cok güzel seylerde bulamadim acikcasi gözüm kalmadi biseyde.Battaniye bulamadim hala :(( Türk bi kadinin yüncü dükkani varmis onu tarif ettiler.Yarin ona gidip bakacagim eger becerebilrisem battaniyeyi kendim öreyim diyorum.

cnm aynı durumdayız ben de artık eskisi gibi hızlı yürüyemiyorum ve biraz yürüyünce nefes nefese kalıyorum,
cnm bebişler çabucak büyüyor bence de çok giysi almaya gerek yok,zaten onlar büyüdükçe biz almaya devam edecez,ben de battaniye örmek istiyorum ama ip almam lazım ve de önümde canlı model olması lazım internetten falan model çıkarabileceğimi sanmıyorum,burdaki bazı arkadaşlar koza iple şiş kullanarak örmüşlerdi gayette güzel olmuştu,sen ip almaya gittiğin kadına da sorabilirsin cnm,onlar işin içinde nasıl olsa , biliyorlardır.

bugün topiğin demirbaşı oldum valla,herkes girip çıkıyo ben sürekli burdayım,ee bayramda full çalışan bir ben varım ne de olsa:((

Poseidon83
Her zamanmi bulantin oluyor .Ben sabahlari afedersin tuvalete gidemezsem oluyor mide bulantisi ama sanki ev etrafimda dönüyor.Esimi cok erken ise yolluyorum sonra oglani okula götürmem gerekiyor.O arada tuvalete gidemezsem aksama kadar fenayim. Herhalde bebek büyüdü baski yapiyor.

Aslinda ben gecen haftaya kadar hep sokaklarda geziyordum grip olunca 1 haftadir yatiyorum, hep evdeyim bu günlerde evde yalniz oldugum icin cok aciksam da canim bisey yemek istemiyor yemeyince de midem bulaniyor galiba ama bugün daha cok farkettim bulantimi ins. önemli bisey digildir.

Türkiyede satilan hastane cikislarinda battaniyesi de oluyor aslinda bebegin. Ama örgü biliyorsan ör tabi en güzeli kendi elinle biseyler yapabilmek, ben örgü örmmeyi bilmiyorum maalesef. Bir de orda hastanede bebegin ilk aylar ihtiyac duyacagi seyleri vermiyorlar mi? Burda cantasina kadar herseyini veriyorlarmis hastaneden o yüzden arkadaslar ilk aylar icin hicbisey alma sonra hicbirini giyemeden büyor dediler.

Kızlar ve Yavruşlar cümleten hepinizin Bayramını Kutlarız oğluşumla. annişleri nanaklarından yavruşları gıdılarından kokulu kokulu öpüyoruz.

Gerci bugün Arefe günü ama galiba yarin bicok kisi burda olamicak, o yüzden ben de Bayraminizi kutlarim ins. calisanlar icin iyice dinlenebilecekleri bir bayram olur, Ben yarin yine burdayim.

size bisey sorucam hastaneden hepimizin bebegine ense kalinligina bakilmistir, benim bebegimin ense kalinligi normal cikti ama bir arkadasim benim bebegimi rüyasinda down sendromlu görmüs, Hastanede normal diyip sonradan cocugu down olmus duydugunuz bebekler var mi?

Merhaba Ocak anneleri, elimden geldigince sizleri takip ediyordum ama uyelik bugune kismetmis. Muhtemel dogum tarihi 20 Ocak
Cinsiyet kiz
Benim kilom 66
bebegin kilosu 1500 gr

beni de eklerseniz sevinirim..

Merhaba Ocak anneleri, elimden geldigince sizleri takip ediyordum ama uyelik bugune kismetmis. Muhtemel dogum tarihi 20 Ocak
Cinsiyet kiz
Benim kilom 66
bebegin kilosu 1500 gr

beni de eklerseniz sevinirim..

Hosgeldin, yarin bayram oldugu icin millet hazirlikta galiba buralar bu siralar biraz tenha mafoldumben

maasallah cok az kilo almissin bana göre, ben daha 7 ayimdan önce 12 kilo almistim :sinifsinif:

hosbulduk Poseidon83
ilk dort ayda 6 kilo verince kilom da boyle az oldu:)

Bu arada bence arkadasinin ruyasina kafani takma, ben de bebegimi erkek gormustum ruyamda, ama kiz imis, ruyalar her zaman cikmiyor.

Dogru diyorsun ama iste insanin aklina gelmiyor digil ya saglikli olmazsa diye. Dualasalim hamilenin dualari kabul olurmus

:CüvCüv:

Aslinda listeye zorla kaydettrimistim kendimi :dance:

benimki erkek olucak ins. 14 ocakda dogum var gibi görünüyor.

Back