Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar
Cok isim var ama daraldim bi mola verim kizlara bakim dedim.
Yalelcim
Ne güzel mesaj yazmisin.
Sabahtan Tr deki herkesi aradim erken bayramlasma yaptim cünki bayram günü teller hep mesgul olur ben burda deli olurum onlar orda aramadi meltem derler.
Sonrada alisverise gittim.Bebege bazi seyler aldim. O hizla geldim sifonyeri bosalttim.Bebegin esyalarini yikadim.Kurumak üzereler ütü yapicam.Esime sifonyeri bizim odaya cektiricem gece alt acmaya kalkinca bisiler lazim olacak oglani uyandiririm yoksa.Ütüyüde yapip sifonyeri doldurdummu isim bitti. Kendimede bisiler aldim hastane cantamiz hazir onuda koyduk kenara.Daha cok gün var ama icim rahat olsun.
Poseidon83
Seninle benim günlerimiz ayni.Sat ve bebegin tahmini gelme tarihi ayni.Bende iki gündür öyle hissediyorum karnim bi asagida duruyor.Hatta mide yanmam azaldi oh rahatladim diyorum kendime.Oglumda dimdikti karnim gören aa bu erkek diyordu.Bu sefer neden bu kadar asagi indi karnim bilemiyorum.Hatta ikinci bebek belki sarkma olmustur filan diye düsünmüstüm kendi kendime ama senin yazini görünce sasirdi.Yarin doktor kontrolümüz var bi sorayim bakalim ne dicek.Gerci her soruma normal diyor ama genede sorayim :))
Merhaba kizlar
Cok isim var ama daraldim bi mola verim kizlara bakim dedim.
Poseidon83
Seninle benim günlerimiz ayni.Sat ve bebegin tahmini gelme tarihi ayni.Bende iki gündür öyle hissediyorum karnim bi asagida duruyor.Hatta mide yanmam azaldi oh rahatladim diyorum kendime.Oglumda dimdikti karnim gören aa bu erkek diyordu.Bu sefer neden bu kadar asagi indi karnim bilemiyorum.Hatta ikinci bebek belki sarkma olmustur filan diye düsünmüstüm kendi kendime ama senin yazini görünce sasirdi.Yarin doktor kontrolümüz var bi sorayim bakalim ne dicek.Gerci her soruma normal diyor ama genede sorayim :))
mehlikasu
Tesekkürler canim.Ama artik cok hizli hareket edemiyorum nefes nefese kaliyorum .Bu günde öyle oldu(( 2 kez Toysrus a gittim sonra baska magzada ayni seyleri daha ucuza buldum.Artik giysi almayacagim cünki giyecegi 2 ay nisanda hava isinmaya baslar.Bedende bi miktar büyür yeni almak gerekir.Cok cok güzel seylerde bulamadim acikcasi gözüm kalmadi biseyde.Battaniye bulamadim hala
( Türk bi kadinin yüncü dükkani varmis onu tarif ettiler.Yarin ona gidip bakacagim eger becerebilrisem battaniyeyi kendim öreyim diyorum.
Poseidon83
Her zamanmi bulantin oluyor .Ben sabahlari afedersin tuvalete gidemezsem oluyor mide bulantisi ama sanki ev etrafimda dönüyor.Esimi cok erken ise yolluyorum sonra oglani okula götürmem gerekiyor.O arada tuvalete gidemezsem aksama kadar fenayim. Herhalde bebek büyüdü baski yapiyor.
Merhaba Ocak anneleri, elimden geldigince sizleri takip ediyordum ama uyelik bugune kismetmis. Muhtemel dogum tarihi 20 Ocak
Cinsiyet kiz
Benim kilom 66
bebegin kilosu 1500 gr
beni de eklerseniz sevinirim..