Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birşey soracagım benim arada adet sancısı gibi sancılarım oluyor normalmi?
dünm arkadaşıma gitmiştim orda kayınvalidesi falan gördü senin karnın inmiş bayramdan sonra dogurursun dedi:))
söylediğin iyi oldu cnm,bir de ptt ye soralım,sağol.gunaydın kızlar...
aynen sıkıntılar bende de var.yatıp kalkmak çok zor oluyor eşim kaldırıyor:)))akşam 5 yastıkla yatıyorum halimi düşünün artık:))
mehlika ptt kargoya sorun onlar daha ucuz normal kargo pahalı.ben yurtdışınıa koca koliyi 60 ytl göndermiştim ptt ile..
benim de şuan normal görünüyor bir aksilik olmassa ben de normal istiyorum,[cnm benim ultrasona göre değişiyor,bazen 4 ocak bazen 6,8,9 değişiyo yani,benim adet tarihim de belli değil,düşükten sonra adet olmadan hamile kaldığım için,dr ultrasonu baz alıyor,bir dahaki gidişimde soracam tahmini doğum tarihini,bakalım ne dicek,ama seninle günlerimiz aynı gibi,benim kızım da tickerimdeki haftayla uyumlu oluyo genellikle,doğumlarımız yakın olur heralde,bir de sen normal mi sezeryan mı düşünüyorsun cnm..
CANIM BEN NORMAL DUSUNUYORUM INSALLAH.SUAN DR NORMAL GORUNUYOR DIYO AMA HERSEY SONANDA BELLI OLUYORMUS BAKALIM OLE OLUR INSALLAH SEN NE DUSUNUYOSUN NORMAL SEZERYAN ?
canım arkadaşlarım :1hug:hepinizin kurban bayramını mübarek olsun a.s.a.s.iş güç,gezme derken birkaç gün giremem nete erkenden kutlamak istedim .seneye bayramlarda bebişimizle olacağımız için ben çok heyecanlıyım allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin .hepiniz kendinize iyi bakın
Kızlar birazdan çıkmam gerekebilir o yüzden hepinizin Kurban Bayramını içten dileklerimle kutluyorum. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.Sevgiyle kucaklıyorum sizi.opuyorumnanaktan
ben çıkıyorum kızlar öptüm siziopuyorumnanaktan
Eeeee herkes bayramı kutladı kaÇtımı kİ yaaa
kİmsecİkler kalmamıŞ valla
bİŞİ sorcam ya mezarlıĞa gİtmemİzde bİr sakınca varmıdır sİzce aranızda bİlgİsİ olan varmı
anne olma mezarlıga gitmenin sakıncası olacagını sanmıyorum..onlar bizim ziyaretimizi duamızı bekliyorlar...özellikle mübarek gün ve gecelerde...selam vererek girebilirsin mezarlıga ve ayak ucunda durursan seni görür zxiyaret ettigin kişi...
Herkesi Kurban Bayramı'nı kutluyorum,sevdiklerinizle birlikte,özellikle bebişlerinizle,nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyleopuyorumnanaktan
sizinde bayramınız mübarek olsun kızlaropuyorumnanaktanherkesın kurban bayramını şimdiden kutluyorum..iyi bayramlar
biz de kızımızın adını beril koymayı düşünüyoruz,kızıma adaş geliyor.sevcancım bu arada hamıle kaldığım kılo 54 canım
kı<zımın adıda beril olucak eceden vazgeçtık yanı galıba off kafam karıstı yakafamçokkarıştı
anişler şimdiiden bayramızın kutlu olsun güzel bir bayram gecirirn dolu dolu benim içinde
sevcaaaannnn oglumun adı EMİR
annecikler, şimdiden bayramınız kutlu olsun...
öperiz hepiciinizi, minikleri...sakın doğurmayın e mi...
görüşürüz bayram sonrası inşallah...
guzel anneler herkesın bayramını kutlarımm ınsallah bebıslerımızle bırlıkte nıce bayramlar goruruzz kenıdınıze ıyı bak
sizin de bayramınız mübarek olsun kızlaropuyorumnanaktankıslarrr
benim bugün son iş günüm
aslında iki haftam daha vardı ama geçen yıldan kalan izinlerimi kullanıcam. bi yandan rahat olacak ama bi yandanda evde net olmadığı için gelemiycem yanınıza. ara sıra annemlere gidersem girebilirim ancak
hepinizin kurban bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle, sağlıkla, sıhhatle İnşallah.
herkesten bol bol dua istiyorum. bu sitede olan olmayan bütün hamilelere hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim. İçindede bizlere İnşallah Herkesi kocaman öpüyorum