2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Kızlar birazdan çıkmam gerekebilir o yüzden hepinizin Kurban Bayramını içten dileklerimle kutluyorum. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.Sevgiyle kucaklıyorum sizi.opuyorumnanaktan

birşey soracagım benim arada adet sancısı gibi sancılarım oluyor normalmi?
dünm arkadaşıma gitmiştim orda kayınvalidesi falan gördü senin karnın inmiş bayramdan sonra dogurursun dedi:))

ecrin benimde adet sancısı gibi oluyor kız erkenmi gelcek bu bebişler galiba .ama sen bi doktora git

Herkesi Kurban Bayramı'nı kutluyorum,sevdiklerinizle birlikte,özellikle bebişlerinizle,nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyleopuyorumnanaktan

gunaydın kızlar...
aynen sıkıntılar bende de var.yatıp kalkmak çok zor oluyor eşim kaldırıyor:)))akşam 5 yastıkla yatıyorum halimi düşünün artık:))
mehlika ptt kargoya sorun onlar daha ucuz normal kargo pahalı.ben yurtdışınıa koca koliyi 60 ytl göndermiştim ptt ile..
söylediğin iyi oldu cnm,bir de ptt ye soralım,sağol.
[cnm benim ultrasona göre değişiyor,bazen 4 ocak bazen 6,8,9 değişiyo yani,benim adet tarihim de belli değil,düşükten sonra adet olmadan hamile kaldığım için,dr ultrasonu baz alıyor,bir dahaki gidişimde soracam tahmini doğum tarihini,bakalım ne dicek,ama seninle günlerimiz aynı gibi,benim kızım da tickerimdeki haftayla uyumlu oluyo genellikle,doğumlarımız yakın olur heralde,bir de sen normal mi sezeryan mı düşünüyorsun cnm..

CANIM BEN NORMAL DUSUNUYORUM INSALLAH.SUAN DR NORMAL GORUNUYOR DIYO AMA HERSEY SONANDA BELLI OLUYORMUS BAKALIM OLE OLUR INSALLAH SEN NE DUSUNUYOSUN NORMAL SEZERYAN ?
benim de şuan normal görünüyor bir aksilik olmassa ben de normal istiyorum,
canım arkadaşlarım :1hug:hepinizin kurban bayramını mübarek olsun a.s.a.s.iş güç,gezme derken birkaç gün giremem nete erkenden kutlamak istedim .seneye bayramlarda bebişimizle olacağımız için ben çok heyecanlıyım allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin .hepiniz kendinize iyi bakın

Kızlar birazdan çıkmam gerekebilir o yüzden hepinizin Kurban Bayramını içten dileklerimle kutluyorum. Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.Sevgiyle kucaklıyorum sizi.opuyorumnanaktan

ben çıkıyorum kızlar öptüm siziopuyorumnanaktan

sizinde bayramınızx mübarek olsun,kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

sevcancım bu arada hamıle kaldığım kılo 54 canım
kı<zımın adıda beril olucak eceden vazgeçtık yanı galıba off kafam karıstı yakafamçokkarıştı

anişler şimdiiden bayramızın kutlu olsun güzel bir bayram gecirirn dolu dolu benim içinde
sevcaaaannnn oglumun adı EMıR

annecikler, şimdiden bayramınız kutlu olsun...
öperiz hepiciinizi, minikleri...sakın doğurmayın e mi...
görüşürüz bayram sonrası inşallah...

guzel anneler herkesın bayramını kutlarımm ınsallah bebıslerımızle bırlıkte nıce bayramlar goruruzz kenıdınıze ıyı bak

selam kızlar napıyosunuz bakim sabahtan beri okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı herkes vedalaşıyo yarın kimse giremicek heralde nete

Eeeee herkes bayramı kutladı kaÇtımı kı yaaa
kımsecıkler kalmamıŞ valla
bıŞı sorcam ya mezarlıĞa gıtmemızde bır sakınca varmıdır sızce aranızda bılgısı olan varmı

kıslarrr
benim bugün son iş günüm
aslında iki haftam daha vardı ama geçen yıldan kalan izinlerimi kullanıcam. bi yandan rahat olacak ama bi yandanda evde net olmadığı için gelemiycem yanınıza. ara sıra annemlere gidersem girebilirim ancak
hepinizin kurban bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle, sağlıkla, sıhhatle ınşallah.
herkesten bol bol dua istiyorum. bu sitede olan olmayan bütün hamilelere hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim. ıçindede bizlere ınşallah Herkesi kocaman öpüyorum

Eeeee herkes bayramı kutladı kaÇtımı kİ yaaa
kİmsecİkler kalmamıŞ valla
bİŞİ sorcam ya mezarlıĞa gİtmemİzde bİr sakınca varmıdır sİzce aranızda bİlgİsİ olan varmı

mezarlığa gitmek iyi değil diye biliyorum. arkadaşım bende babannemin mezarına gitmeyi çok istiyorum ama şurda az kaldı daha sonra İnşallah gidicem. Allah tüm geçmişlerimizi nur içinde yatırsın İnşallah

anne olma mezarlıga gitmenin sakıncası olacagını sanmıyorum..onlar bizim ziyaretimizi duamızı bekliyorlar...özellikle mübarek gün ve gecelerde...selam vererek girebilirsin mezarlıga ve ayak ucunda durursan seni görür zxiyaret ettigin kişi...

bende mezarlığa gidiyorumda içeriye girmiyorum dışarda arabanın içinde oturuyorum kuranımı ordan okuyorum kızlar eşim giriyo çıkıyo

anne olma mezarlıga gitmenin sakıncası olacagını sanmıyorum..onlar bizim ziyaretimizi duamızı bekliyorlar...özellikle mübarek gün ve gecelerde...selam vererek girebilirsin mezarlıga ve ayak ucunda durursan seni görür zxiyaret ettigin kişi...

ecrincim sen oku bağışla nerde olursa olsun yerini bulur canım duan bende inanmıyorum bişey olucana ama yinede girmiyorum işte bişey olsa insanlar türbe ziyareti yapılmazdı dimi

Herkesi Kurban Bayramı'nı kutluyorum,sevdiklerinizle birlikte,özellikle bebişlerinizle,nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyleopuyorumnanaktan

herkesın kurban bayramını şimdiden kutluyorum..iyi bayramlar
sizinde bayramınız mübarek olsun kızlaropuyorumnanaktan
sevcancım bu arada hamıle kaldığım kılo 54 canım
kı<zımın adıda beril olucak eceden vazgeçtık yanı galıba off kafam karıstı yakafamçokkarıştı
biz de kızımızın adını beril koymayı düşünüyoruz,kızıma adaş geliyor.
anişler şimdiiden bayramızın kutlu olsun güzel bir bayram gecirirn dolu dolu benim içinde
sevcaaaannnn oglumun adı EMİR

annecikler, şimdiden bayramınız kutlu olsun...
öperiz hepiciinizi, minikleri...sakın doğurmayın e mi...
görüşürüz bayram sonrası inşallah...

guzel anneler herkesın bayramını kutlarımm ınsallah bebıslerımızle bırlıkte nıce bayramlar goruruzz kenıdınıze ıyı bak

kıslarrr
benim bugün son iş günüm
aslında iki haftam daha vardı ama geçen yıldan kalan izinlerimi kullanıcam. bi yandan rahat olacak ama bi yandanda evde net olmadığı için gelemiycem yanınıza. ara sıra annemlere gidersem girebilirim ancak
hepinizin kurban bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle, sağlıkla, sıhhatle İnşallah.
herkesten bol bol dua istiyorum. bu sitede olan olmayan bütün hamilelere hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim. İçindede bizlere İnşallah Herkesi kocaman öpüyorum
sizin de bayramınız mübarek olsun kızlaropuyorumnanaktan
zambakkız güzel duaların için sağol cnm,arada gir habersiz bırakma bizi..

Back