hehhehhe evett zaten bu sene kim hamişse oğlum olcak dediğini duydumm, benimde içimden oğlumun olacağı geçioo, sen ne hissediyosun??
bana da herkes kız diyo ama benim oğlum olacakmış gibi hissediyorum..
gerçi sağlıklı olsunda farketmez gerçekten bu sadece hissettiğim..
kızlar ilk sayfada ben yapıyorum güncellemeleri bu attığınız da eski ilk sayfada bende var, bana söleyin eklerimm herbişeyinisi :))
benim içimede oğlan doğuyor ama daha çok erken zamanla hislerimizde değişiebilir,bir de çin tkvimin de erkek çıktı bana onun etkisinin olduğunu düşünüyorum.
ben bu çinden annamadım
hamiel kalınan ay hangisi oluyo
benim son adet 19 mart şimdi yumurtlama mart sonu ile nisan bası hangisinde oldu nerden bilcem ki yoksa 19 marta göremi hesaplanıyo
martsa kız nisansa oğlan diyo kaydirigubbakcemile2
kızlar bu arada dr bana da progestan verdi
ilişki ve ev işi de yasak dedi..
seninkisi sürpriz yapacak sana annesi :)
o zaman doktorun dedıklerıne dıkkat et canım.progestanı gunde kac defa alıcaksın.ben 2 alıyordum dun agrım cogalınca gunde 3 defa almamı soyledı.bırde progynex ıgne atılıyorum onuda 2 doza cıkarttı..
yat dınlen canım ev azcık pıslenır ama olsun bebıs daha onemlı.bende ellemıyorumm.annem gelcek o yapcak.
hülyacım listenin orjinalı ndk de listeyi buraya cıkarmayın yazın ne istiyorsanız ndk ilk mesajında editlicek
Selam ndk,
Benim mesajlarım güme gidiyor. Benide ilk sayfa çizelgesine eklermisiniz.
yaş 33, kilo 63, SAT 16 Nisan, Doğum 21 Ocak
Dr gitmedim, Haziranda gidicem.
Teşekkürler
o nasıloluyor anlatabilirmisin
buradan editimiz olan sevgili ndk cığımıza secgi ve teşekkürlerimizi sunyoruz türkiye seninle gurur duyuyorrrr alkisalkisalkishihoyyytalkisalkisalkis
mrb kızlar doktordan geldim. bi örseniz halimi doktor diğer tüm tahlilleri d eistemişti. çıkmamışlar ben d ededim sadece bugün hcgyi bilsem yeter dedim. sağolsun hemşire gidip öğrendi. değerim 1018 olmuş. çok mutluyum.diğer tahliller de yarın çıkacakmış. sizce 3000 den sonra görünüyomuş ya bebek cuma hem bi daha yaptırıp hem de diğer testlerimi göstereyimmi doktora.
mrb kızlar doktordan geldim. bi örseniz halimi doktor diğer tüm tahlilleri d eistemişti. çıkmamışlar ben d ededim sadece bugün hcgyi bilsem yeter dedim. sağolsun hemşire gidip öğrendi. değerim 1018 olmuş. çok mutluyum.diğer tahliller de yarın çıkacakmış. sizce 3000 den sonra görünüyomuş ya bebek cuma hem bi daha yaptırıp hem de diğer testlerimi göstereyimmi doktora.