2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ebrucum dualarımız seninle sende insallah ocak annelerinde yerini alırsın
kan testi yaptırsana canım yerimseniben

mrb kızlar doktordan geldim. bi örseniz halimi doktor diğer tüm tahlilleri d eistemişti. çıkmamışlar ben d ededim sadece bugün hcgyi bilsem yeter dedim. sağolsun hemşire gidip öğrendi. değerim 1018 olmuş. çok mutluyum.diğer tahliller de yarın çıkacakmış. sizce 3000 den sonra görünüyomuş ya bebek cuma hem bi daha yaptırıp hem de diğer testlerimi göstereyimmi doktora.

cumaya kadar 3000 olurmuki acaba cumartesi yaptırsan testi tekrar doktoru bulabilirmisin?

cnm tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inş yaa benim de adet tarihim seninle aynı gün ama bende gebelik yok ama halada adet olmadım ne yazıkki ama içimde bir his var ben bu ay hamiş olacam çünkü ilk kez bir gebelik topicine girdim ara ara da yazmasam da bakınıyom beni buraya çeken bişe var inş bu hislerim beni yanıltmaz sizlerin de duasını bekliyorum

canım arkadaşımm hep dua ediyorumm, inşallah sende geleceksin yanımızaa, canım benimmmmmmmŞeniz

sweetbaby canım kesen görünür aslında benim 1214 te görülmüştü bebeği görelim derken keseyimi kastettin

mrb kızlar doktordan geldim. bi örseniz halimi doktor diğer tüm tahlilleri d eistemişti. çıkmamışlar ben d ededim sadece bugün hcgyi bilsem yeter dedim. sağolsun hemşire gidip öğrendi. değerim 1018 olmuş. çok mutluyum.diğer tahliller de yarın çıkacakmış. sizce 3000 den sonra görünüyomuş ya bebek cuma hem bi daha yaptırıp hem de diğer testlerimi göstereyimmi doktora.

sen bu kanı dün vermiştinde dünkü değerin 1018 yani dimi maşallah çok güzel önceki kaç çıkmıştı ne zaman vermiştin
cuma kan verene gerek yok gözükür zzaten bebeğin yeter delik deşik etme bu dnkü değerinse bugün bile gözükebilirdi belki ama tabi yinede bakıp görmeyip korkmaktansa en iyisi cumayı bekleyip garantiye almak

işte yine d ebi baktırayım diyorum cuma hem testleri d egösteririm siz kaç kez test yaptırdınız kızlar

işte yine d ebi baktırayım diyorum cuma hem testleri d egösteririm siz kaç kez test yaptırdınız kızlar

cnm tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inş yaa benim de adet tarihim seninle aynı gün ama bende gebelik yok ama halada adet olmadım ne yazıkki ama içimde bir his var ben bu ay hamiş olacam çünkü ilk kez bir gebelik topicine girdim ara ara da yazmasam da bakınıyom beni buraya çeken bişe var inş bu hislerim beni yanıltmaz sizlerin de duasını bekliyorum

o zaman bekiyoruz seni aramıza canım
inşallah güzel haberlerle gir birgün

ben guatr ve kansızlık testi yaptırdım sadece

sweetbaby kese 1000 üzerinde görünüyor. Günlük artışı 1.7-2 katı arasında. Keseyi görürsün ama kalbi kaçta duyarsın bilemem.
5+4 te vajinal USG ile kalp duyuluyor, tabi geç döllenme vb. etkili. 6+4 te de abdominal USG de görülüyor. Buda geç döllenmeye bağlı.
Umarım görürsün.

iyi canım çok güzel
ikiye katlıyo dün 328 çarşamba 640 cuma 1280
cuma görünür muhtemelen vajinal ama canım yarınki artışına ggöre daha iyi söyleriz

canım akşam konuuyoduk buldum da değerin çok çok güzel çıkmış verme bi daha kan al sonuçlarını gir doktora ben bebeğime bakmaya geldim de sırnaşık şey:roflol:

sweet ben hiç test yaptırmadım adetim gecikti 7.gun evde ögrendim hamiş oldugumu 2 test yaptım:)bi hafta daha bekleyip sonra gittim kese göründü..
kızlar sakınan göze çöp batar çok üzerine düşmeyin allah'a emanet deyin geçin.

sweetbaby canım kesen görünür aslında benim 1214 te görülmüştü bebeği görelim derken keseyimi kastettin

hepinize o güzel dualarınız için çok teşekkür ediyorum allah razı olsun rabbim de siz meleklerinizi bagışlasın inş hepinize iyi akşamlar

kızlar ben çıkıyorumm, yarın görüşürüss üşüttüm galiba boğazım ağrıyoo burnum akıyoo bi ağırlık çöktü... gideyim anneme sıcak çorbasından içeyim :)) öptüm hepinisiii rabbim meleklerinizi korusun...

Allaha emanetsiniz..

arkadaşlar listeye beni de ekleyin, şimdi doktorumdan geldim, kese göründüüüüü...çiş torbasını da gördüm fasülyemin:) Yaş: 31
Kg: 59
muhtemel doğum tarihi:16 ocak
kalp atışları için: 27 Mayıs
haberleşelim...:)

o zaman beni de ekler misin kalp atışlarını duydu çok şükür diye..
bi dahaki kontrol de 10 haziranda..

kızlar darısı başınıza..
çok güzel bişiydi.. daha 2,5 mm ama kalbi var ve pıt pıt diye atıyo kendi kulaklarımla duydum..
Rabbim nazarlardan korusun inş.:Saruboceq:

bizim bebeişlerimiz çok yakın birbirine bende dün 2.7 mm di duydum

X