banada bisürü test yaptıda hatırlamıyorum şimdi hepsini aman olsun kaçsa kaç hiç takmıyorum ben sonuçlar iyi çıksında kaç para verdiğimizin önemi yok o paraları nerelere vermedikki zamanında amannnn :teytey::teytey:
sen şanslıymışsın gerçekten.canım benim hiç bulantım olmadı bu konuda çok şanslıyımn burdanda anlıyacağımız gibi kişiden kişiye değişiyo kiminin 9. haftadan sonra kiminin 12. haftadan sonra ama genel olarak bakarsak 12. haftadan sonra kesilmesi lazım
ben kokuya dayanamıyorum hala hafta sonu evimde güzel ywedim yemeğimi bugün yemekhanede yiyemedim çok ağır bir koku var
sen şanslıymışsın gerçekten.
ben geçen cumaya kadar günün 24 saatinin 8 saati uyku olsa uyanık olduğum diğer zamanlarda şiddeti değişken olmak üzere hep bulanırdım.SAbahla akşam arası daha çok olurdu.Cumadan beri yiyemediğim şeyleri bile yer oldum.Bulantım eskisi gibi değil hem şiddetli değil hem de uzun sürmüyor.Acaba bi sorun olabilir mi diye düşündüm de........
Böyle durumlarda ne kadar pimrikliyiz demi.
sen şanslıymışsın gerçekten.
ben geçen cumaya kadar günün 24 saatinin 8 saati uyku olsa uyanık olduğum diğer zamanlarda şiddeti değişken olmak üzere hep bulanırdım.SAbahla akşam arası daha çok olurdu.Cumadan beri yiyemediğim şeyleri bile yer oldum.Bulantım eskisi gibi değil hem şiddetli değil hem de uzun sürmüyor.Acaba bi sorun olabilir mi diye düşündüm de........
Böyle durumlarda ne kadar pimrikliyiz demi.
saol canım kantini bekliyorum hala açılmadı aslında rahatsız olmasam yemekleri kötü değil bakalım artık zaman ne göstercekAllah kolaylık versin canım ya inşallah geçer bian önce ya da mümkünse başka yerde yemeye çalış
selam kızlarr..
bugün çok yoğunum, arada uğrayıp kaçıyorum....:))
ben de her gittiğimde bir sürü test oldum ama inanın ne testleri var içinde bilmiyorum hiç te sormadım doktora...kanı ve idrarı veriyorum akşam doktorum telefonda söylüyor sonuçları...işte sadece bir keresinde kas erimesi çıkmıştı..onda da hemen hastaneye yatmıştım...
şimdi siz test isimlerini sayınca hiç biri tanıdık gelmedi bana :)
kıslar bışi sorucam size. doktor tavsıyesı bolumune konu actım gıttıgım dr hakkında ama kımse cvp yazmadı. bende sıze sorayım. sımdı bugun dra gıttım kontrole ultrasonla baktı 7 hafta 4 gun dedı bebek ıcın kalp atıslarını duymamız gerekmezmıydı? ultrason da gosterdı sadece kıloma tansıyonuma baktı kan testı istedı. bır ay sonra 2.li test için randevu verdı.
arkadasım 8. haftaya gırıldıgınde kalp atısları duyulabılır demıstı. acaba doktorum ılgısızmı ? cok kafam karısık ya bu dr konusunda .aşagı yukarı hepımızın tarıhlerı yakın .
sizlere doktorlarınıs neler anlattı acaba ?
bi sorun olmaz Allahn izniyle benim arkadaşımda senin gibi aynı zamanlarda hamile kalmışız onunlada 2 gün önde benden mutfağa giremiyodu bulantıdan kilo vermişti bişey yiyemiyodu onunda azalmış çok şükür bebeğide iyi aslında belki çok düşünmemek te lazım
saol canım kantini bekliyorum hala açılmadı aslında rahatsız olmasam yemekleri kötü değil bakalım artık zaman ne göstercek
isimleri zaten değişik yazıyo ondan tanıdık gelmemiştir dr a sorunca açıkladı bunlar bunun için yapılıyo falan diye merak etme sen
Geldİm
BOŞVER SALLA GıTSıN VERıRıZ BıZ KıLO NEYMıŞ
ya kuşum tabiki önemli olan bebeğimizin sağlığı onun sağlıklı beslenebilmesi sen rahatsız olmam diosan problem yok tabi hani doğumdan sonra hepimizde kilo verme telaşı başlıcak o yüzden dedim yanlış anlama
Canım benimde bugün 7+4 ve akşama bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. İnşallah duyulur. Çok heyecanlıyım bende. Sen başka bir doktora daha git istersen. Bir de giderken soracaklarını filan kağıda yaz:)) Allah sağlıklı evlatlar versin...
Canım ben bugün 7+4'üm hiç kilo almadım. Bu normal ama değil mi? İlk 3 ay için. Kilo almak bir yana çöktüm
HİÇBİŞEY YEMEDİM AÇ GELDİM BANA YEMEK VERİNkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı