2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın ya sağlıklı olsunlar,hayırlısıyla alalım kucağımıza

selam kızlarr..
bugün çok yoğunum, arada uğrayıp kaçıyorum....:))

ben de her gittiğimde bir sürü test oldum ama inanın ne testleri var içinde bilmiyorum hiç te sormadım doktora...kanı ve idrarı veriyorum akşam doktorum telefonda söylüyor sonuçları...işte sadece bir keresinde kas erimesi çıkmıştı..onda da hemen hastaneye yatmıştım...

şimdi siz test isimlerini sayınca hiç biri tanıdık gelmedi bana :)

sen şanslıymışsın gerçekten.
ben geçen cumaya kadar günün 24 saatinin 8 saati uyku olsa uyanık olduğum diğer zamanlarda şiddeti değişken olmak üzere hep bulanırdım.SAbahla akşam arası daha çok olurdu.Cumadan beri yiyemediğim şeyleri bile yer oldum.Bulantım eskisi gibi değil hem şiddetli değil hem de uzun sürmüyor.Acaba bi sorun olabilir mi diye düşündüm de........
Böyle durumlarda ne kadar pimrikliyiz demi.

ben kokuya dayanamıyorum hala hafta sonu evimde güzel ywedim yemeğimi bugün yemekhanede yiyemedim çok ağır bir koku var

Allah kolaylık versin canım ya inşallah geçer bian önce ya da mümkünse başka yerde yemeye çalış

bu arada bu mesajı görür müsün bilmem ama SCHATZı ciğim doğum günü kutlu olsunnnnnnn...kaydirigubbakcemile3
Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin sevdiklerin ve bebiş(ler)inle :kedi:

ya tatlım böyle şeylerele hemen korkuya kapılacaksanız eğer ben napim bende ne bulantı ne kusma ne tiksinme ne kilo alma hiçbişey olmadı sevinmen laızm bu durumaki bulantım azalmış daha da olmaz heralde son 3 aya kadar

bi sorun olmaz Allahn izniyle benim arkadaşımda senin gibi aynı zamanlarda hamile kalmışız onunlada 2 gün önde benden mutfağa giremiyodu bulantıdan kilo vermişti bişey yiyemiyodu onunda azalmış çok şükür bebeğide iyi aslında belki çok düşünmemek te lazım

Allah kolaylık versin canım ya inşallah geçer bian önce ya da mümkünse başka yerde yemeye çalış
saol canım kantini bekliyorum hala açılmadı aslında rahatsız olmasam yemekleri kötü değil bakalım artık zaman ne göstercek

isimleri zaten değişik yazıyo ondan tanıdık gelmemiştir dr a sorunca açıkladı bunlar bunun için yapılıyo falan diye merak etme sen

Canım benimde bugün 7+4 ve akşama bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. İnşallah duyulur. Çok heyecanlıyım bende. Sen başka bir doktora daha git istersen. Bir de giderken soracaklarını filan kağıda yaz:)) Allah sağlıklı evlatlar versin...

inşallah canım.herkesin bebişi sağlıklıca dünyaya gelir.

saol canım kantini bekliyorum hala açılmadı aslında rahatsız olmasam yemekleri kötü değil bakalım artık zaman ne göstercek

yok ben yemeğin kötülüğüyle alakalı demedim mekan olarak hani yemekhane dışınd biyere yemeğini istesen daha rahat yersin diye düşündüm

isimleri zaten değişik yazıyo ondan tanıdık gelmemiştir dr a sorunca açıkladı bunlar bunun için yapılıyo falan diye merak etme sen

ben testlerimi yaptırıp sonuçları göstermek için gittiğimde doktorumun yanında başka bi hamile bayan vardı bayanın idrarında enfeksiyon varmış oda az su içmekten oluyomuş bi ilaç yazdı bunu akşam yatmadan önce içiceksin ve sabah kadar tuvalete çıkmıcaksın dedi :1shok: ay çok kötü demi sabah kadar nasıl durabilir insan bu yüzden çokda su içmek gerekiyo gerçi bende fazla içemiyorum ama insan günde 2 3 litre su nasıl içerki zaten şişmiş karnım 5 aylık gibi :kedi:

Canım ben bugün 7+4'üm hiç kilo almadım. Bu normal ama değil mi? ılk 3 ay için. Kilo almak bir yana çöktüm

duyulur duyulur merak etme ALlah ım hayırlısını versin hem duyarsın hem de o küçücük kalbi görürsün bu akşam

HİÇBİŞEY YEMEDİM AÇ GELDİM BANA YEMEK VERİNkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Canım ben bugün 7+4'üm hiç kilo almadım. Bu normal ama değil mi? İlk 3 ay için. Kilo almak bir yana çöktüm

üzülmene gerek yok ilk üç kilo vermek sakıncalı değil zaten normalde mide bulantıları filan olduğu için ilk 3ayda kilo veren hamile çok sayıda. üç aydan sonra vermemek gerekiyo bende hala kilo almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…