2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben 1 kilo bile almamışım ama hamile olduğum bariz belli pantolonlarım göbeğimi sıkıyo basemlerim de filan genişleme yok ama sadece göbeğim var

ben 1 kilo bile almamışım ama hamile olduğum bariz belli pantolonlarım göbeğimi sıkıyo basemlerim de filan genişleme yok ama sadece göbeğim var
selmacım oğlun olacak bence opuyorumnanaktan dur bakalım tutacak mı

kızlar bende 57 ile hamile kaldım şimdi 60 oldum pantolonlarım olmuyo normalde 36 bedenim ama şimdi 38 giyiyorum birde hamilelik pantolonu aldım zati

kızlar bende 57 ile hamile kaldım şimdi 60 oldum pantolonlarım olmuyo normalde 36 bedenim ama şimdi 38 giyiyorum birde hamilelik pantolonu aldım zati

Ben de 2 kilo aldım ama karnım bariz şiş.Folik asit şişiriyomuş.Süt falan da yapıyo tabi.Pantolonların beli sıkıyo.Elbiselerle idare ediyorum ama kıyafet büyük sorun

selmacım oğlun olacak bence opuyorumnanaktan dur bakalım tutacak mı
tuğbacım valla herkes aynı şeyi söylüyo hamile kaldığımdan beri herkes erkek diyo bende erkek hissediyorum rüyamdada erkek gördüm hatta tarot baktırdım onda bile erkek çıktızemuszemus aslında hep kızım olsun istemişimdir ama sağlıklı olsun yeter tabi

off tatlım kilolara dikkat et sonra vermes zor olur

ben de 2 kilo aldım ama karnım bariz şiş.folik asit şişiriyomuş.süt falan da yapıyo tabi.pantolonların beli sıkıyo.elbiselerle idare ediyorum ama kıyafet büyük sorun
ne süt içiyorum nede folik asit sadece demir ve vitamin kullanıyorum tüp şeklindeki demirlerden içiyorm

aman takmıyorum kiloyu rabbim yüzüme 5 yılımda gülmüş kilo bana vız gelir

sen yine az vermişsin bende 300 tl yi bayılınca sordum hepsi gerekli dediler yaptırdım bende çok şükür kötü bişey çıkmadı hatta rubellaya bi de nişey daha vardı bağışıklım varmış onu öğrendim

aman takmıyorum kiloyu rabbim yüzüme 5 yılımda gülmüş kilo bana vız gelir[/QUOTE]

ya kuşum tabiki önemli olan bebeğimizin sağlığı onun sağlıklı beslenebilmesi sen rahatsız olmam diosan problem yok tabi hani doğumdan sonra hepimizde kilo verme telaşı başlıcak o yüzden dedim yanlış anlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…