2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kalp atışlarını duymak için ultrason cihazının o özelliğinin bulunması lazım. Ama sana bebeğin kalp atışını gözle görebiliyosun. Yanıp sönen bir ışık gibi. Eğer aklında soru işaretleri varsa bence başka bir doktora daha git. Ben 3.doktor denememde aklımdaki soru işaretlerinden kurtuldum...

Bazı dr. kalp atışını dinlemek zararlı diye dinletmiyormuş.Sadece ultrasondan gösteriyormuş.Benimki 3 kez verdi sesi.Ben de ona huzursuz oldum.değişik işte hepsi.

Birde eğer bebekte sorun olsaydı 2 hafta sonra ikili test için randevu vermezdi. ıçin rahat olsun bence...

ama 6-7 haftalıkken ışık şeklinde görülmez ki.çok küçük zaten.o yüzden dinletiyorlar zaten.

ultrason ekranını bana cevırdı bak kalp atısını gorebılıomusun dedı acıkcası hıc bısı goremedım ben :gitme:
heyecandanmı ne
tam o sırada acıl bı hastasından telefon gelınce uzattı hemsıre telefonu dra dusuk rısklı bı hasraydı arayan bende bıda soramadım telefonda konusurken ultrason goruntulerını almaya devam ettı cıktısını aldı bana pecete uzattı ama telde konusuyodu hala hastasıyla bende kalktım artık soramadım da bıda mafoldumben
o yuzden ıcım rahat etmedı valla ya bos gebelık vs bunun gıbı seyler olabılırmı falan dıye korktum bıde.
ınsan bazen herseye telas yapıyo boyle telas yapıncada butun bıldıklerını unutuyosun en olumsuzları aklına getırıyosun işte

bu kadar olumsuz olma canım bence.ultrasonda bebişi gördüysen ve dr 2li test için randevu verdiyse herşey yolundadır.Zaten sorun olsaydı doktordan geldiğinden beri bir belirti verirdi Allah korusun.

duyulması gerekir 7+1 de gitmiştim bende duymuştuk keşke dr dayken sorsaydın dr a ,belki sana dinletmeyi unutmuştur ne biliyim sorun olsa söylerdi heralde olmazsa başka dr a git benim de ultrasonla baktı aynı şekilde kilo tansiyon falan 1 ay sonraya randevu verdi,

canım ben 7+4 de kalp atısının sesını duymustum gormustumde kalbının atısını bılmıyorum tam ama ultrasonua gore deısıyomus bazı dr ların ultrasonu ıyı gormuyomus sanırım

bişey yoktur merak etme arkadaşlarında dediği gibi makinayla alakalıymış ben de bilmiyodum bunu bize de dinletmişti,boş gebelik olsa zaten anlardı bebeği ölçüp söylüyo zaten kaç günlük olduğunu aklına takılan şeyleri not al bi dahaki gidişinde sorarsın memnun kalmadıysan başka dr a gidersin ona sorarsın sormak istediklerini hem sorun olsa 2 li test için randevu vermezdi:CüvCüv:

kızlar sayfalar o kadar çok ilerliyorki takip edemiyorum artık. geçen gün oturdum tüm sayfaları okuyayım diye yarısına bile gelemedim. ee sürekli internettede olamıyoruz tabi. bende geçen hafta doktordaydım. bebeğimin baş popo mesafesi 2,5 cm olmuş.kolları vardı.ayaklarını tam göremedik. kıpır kıpır hareket ediyordu.kalp atışlarını zaten önceden görmüştük ama ilk kez dinledik.doktor herşey yolunda dedi. hatta ultrasoın kağıdında 9 hafta 2 günlük yazıyordu. ama o gün tam 9 haftalık olmuştu.demekki iyi gidiyor.sizlerinki nsaıldı bakayım dedim ama o sayfaları bulmak mümkün değil. bugün umudumu kestim yazayım en iyisi dedim. umarım hepiniz iyisinizdir. benim mide bulantısı bitti şükür. okullar açılınca işlerimde çoğaldı ama rahat çalışıyorum bir sıkıntım yok. sadece çalıştığım için eve gelince derhal uyuyorum. yaoruluyorum tabi.. işte öyle.. umarım herkeste herşey yolundadır..

ıllakı sesını duymak ıstıyasan bı dr a daha gıt.ıcın rahat etsın valla kapl etısını duymak ıcın 3 farklı yere gıttım ve sonunda duydum ve rahatladım

nefretcim doktor ultrasonda bebeğini de görmüşp kalp atışlarınıda sen görememiş olabilirsin küçük ya bide görüntü siyah beyaz o yüzdden boş gebeik olsa kese boş olurdu o zaman bırak kalp atışlarının görülmesini ortada bebekde olmazdı ki doktorun gördüğü iddia etmez sanada 2 li test için randevu vermezdi. böyle şeylere takma kafanı boşa stres yapma

çok şükür yolunda gidiyo,daha fazla yoruluyoruz demekki bu dönemde ,aynı şekilde bende de uyku çok var tv izlerken uzanıyorum kafamı yastığa koyduğum gibi dalıyorum,uyuya uyuya şişicem heralde

gözün aydın iyi haberlerine çok sevindimmm
bizde cumartesi doktordaydık. Baş-popo mesafesi 2,29cm olmuştu, bizimkide kıpır kıpırdı doktor herşey yolunda dedi. Kasım başı gel 2 li test yapalım dedi.
2 li testte kanda alınıyor değilmi?

çok şükür yolunda gidiyo,daha fazla yoruluyoruz demekki bu dönemde ,aynı şekilde bende de uyku çok var tv izlerken uzanıyorum kafamı yastığa koyduğum gibi dalıyorum,uyuya uyuya şişicem heralde

ilk başlarda vuyku değil uykusuzluk yapmıştı ama şimdilerde uyku yapıyor. sabahları zor kalkıyorum.hamilelikte normal tabi bunlar. bulantım olmasında başka bişey istemem. bulantı zormuş hakkaten.neyseki artık bulanmıyor.iyi beslenebiliyorum..

evet canım bildiğim kadarıyla kanda bakılıyor. banada doktorum 2 hafta sonra gel dedi. 21 ekime denk geliyor. sonra beni ikile teste gönderecekmiş. inşallah hepimizin melekleri güzel güzel büyür. seninkide usgde kıpır kıpırmıydı ? çikolata falanda yememiştim aslında.hatta karnım çok açtı.birazda bekledi açlıktan öldüm resmen.bebişimi görünce herşeyi unuttum ayrı

slm kızlar sabah açtım tam günaydın diyecektim işler bastırdı yemekten sonra tüm yazılanları okudum schatzi doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı nice senelere inşallah sevdiklerinle ve bebişinle
ben de kalp atışını 7.haftada duymuştum ultrason resminde göstermişse doktor sorun yoktur arkadaşım

ben de 20 ekimde gidecem doktora bu hafta içi de devlet hastanesinde tahlillerim var siz tahlil yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…