2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

psilokum hoşgeldin cnmmm ne güzel bebiş büyümüş. beimde bebişim iyi ALLAHA çok şükür. cuma benimde 2li testim var. sabırsızlıkla bekliyorum

ne güzel canım inşallah hep iyi gider. geçenlerde bir arkadaşımız gebeliğinin sonlandırılacağını anlatmıştı bursa ismini tam hatırlayamadım.üzüldüm baya.. bebişlerimiz birlikte güzel güzel büyüsünler.

bugün işten kaytardım. gündüzleri olmuyorum çoğu zaman.sizde gece olmuyorsunuz :) kavuştuk sonunda..

ben de 20 ekimde gidecem doktora bu hafta içi de devlet hastanesinde tahlillerim var siz tahlil yaptırdınız mı

canım hamilelikteki rutin testleri diyorsan ( tam kan,tam idrar,toxsoplazma,rubella,hepatit vs. ) onları ben yaptırdım yedinci haftada. bir problem çıkmadı. İkili testi diyorsan daha zamanı var.. ikili testide merak ediyorum aslında. aramızda önden giden dimples var ondan öğreniriz artık nasıl bişey olduğunu..

tamam canım rutin testleri sormuştum ikili testime daha var benim kimse bahsetmedi de ondan sordum saol canım

tugbacım senle aramızda bir gün varmış..stickerından farkettim şimdi.sen yaptırdın rutin testleri değil mi?

tugbacım senle aramızda bir gün varmış..stickerından farkettim şimdi.sen yaptırdın rutin testleri değil mi?
evet ya peşpeşe doğurcaz bebişleri hihoyyytyok canım daha yaptıramadım işlerim çok yoğundu bu hafta yaptıracağım inşallah

ya sorma hareketliydi :) doktor hatta annesi gibi heyecanlı dedi :)
bana Kasım başı gel dedi daha çok varrrr

tamam canım rutin testleri sormuştum ikili testime daha var benim kimse bahsetmedi de ondan sordum saol canım

canım kimse bahsetmedi diyince aklıma geldi.. rutin testlerimin yapıldığı o haftalarda çevremdeki kişilerle konuşuyoruz. kimse bilmiyor bu testleri hele toxsoplazmayı hiç kimse bilmiyo..ya diyorum yapılmıştır mutlaka siz bilmiyorsunuzdur diyorum yok yapılmadı öyle bir test diyor. görümcem 4 ay önce 2. çocuğunu dünyaya getirdi oda öyle bişey bilmiyoır..ama doktoru köfteyi kendin yoğurma demiş onu biliyor :) söznü ettiğim kişiler hep devlet hastaneleri gitmişlerdi.belki farketmemişlerdir. ben özel hastanede rutin testlere 200 tlyi verince çok güzel farkettim :)))) şaka bir yana araştırıyorum o kadar. doktor yapmasa şüphelenirdim yani.. ama benim testim hastanede uğraşmayayımö diye o gün yapıldı.şimdi hep muayenehaneye gidiyorum..

ya sorma hareketliydi :) doktor hatta annesi gibi heyecanlı dedi :)
bana Kasım başı gel dedi daha çok varrrr

ne güzel.. senle aynı gündeyiz canım.aynı gün doğrabiliriz :))) ben 21 ekimde gidicem.bişeyler dedi doktor ama şimdi tam hatırlamıyorum.bişey olması gerekiyo sonra ikili teste gönderiyo.o gün olmazsa birkaç gün sonra tekrar gelirsin bakarız sonra teste gönderirim demişti. kendimnde merak ettim şimdi neydi.. ama hatırlamıyorum ((

evet canım ben de özel hastaneye gidiyorum ama testi devlet hast. yapıcam doktorum sorun olmaz sonuçları gösterirsin dedi ben 3 haftada bir gidiyorum özledim bebişimi

schatzi doğum günün kutlu olsun canım.. bebişinle nice mutlu yıllara..

her gidişimizde eşime diyorum bak iyice dinle çünkü benim heyecandan kulaklarım duymaz oluyor :))
hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız hepimiz miniklerimizi

hatırladım kızlar... ense kalınlığı ölçülecek.. doktor çok önemli sakın kaçırmayın bu haftayı dedi.. ense kalınlığı ölçüldükten sonrada ikili teste gönderecek öyle hatırladım şimdi..

her gidişimizde eşime diyorum bak iyice dinle çünkü benim heyecandan kulaklarım duymaz oluyor :))
hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız hepimiz miniklerimizi
ben de heyecandan soracaklarımı unutuyorum doktoruma bu sefer yazıp gidecem inşallah canım sağlıkla alırız kucağımıza

ikili tes 11 ile 16. haftalar arası değil mi canım sen in erken olmuyo mu o zaman

ikili tes 11 ile 16. haftalar arası değil mi canım sen in erken olmuyo mu o zaman

canım randevum 21 ekimde. o zaman tam 11 haftalık oluyo.. doktor ense kalınlığı ölçümü yapacak. 11. ya da 12, haftanın içinde yanlış hatırlamıyorsam söylediklerini ikili teste gönderecek. çok kulak asmadım nasılsa 21 ekimde gidicem. her gittiğimde adımları tek tek anlatıyo o yüzden.nasıl olsa doktor hatırlatır dedim..

kızlar ya göbekler şişmiştir heralde ne giyosunuz

bana kıyafetlerim özellikle pantolonlarım olmuyor.etekler hep büyük gelirdi bana şimdi tam olmaya başladılar.göbüşüm baya büyüdü. gögüsler kocaman, basenlerim ve belim genişledi. yaklaşık 3 kilo aldım.. ama 47 kiloyla hamile kaldım. zayıf kişiler doğuma kadar 15-20 kilo alabilirmiş. bir internet sitesinde okumuştum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…