- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yine az vermişsin bende 300 tl yi bayılınca sordum hepsi gerekli dediler yaptırdım bende çok şükür kötü bişey çıkmadı hatta rubellaya bi de nişey daha vardı bağışıklım varmış onu öğrendim
Kızlar hİÇ bİrŞey yİyemİyorum
1 bebiş varmış diğerleri için 10 gün sonra gel demişti geçen gün ikiz değilmiş yani3 tane demişti.birinde bebiş varmış.1 tanede daha olabilir demişti.Ben de onu merak ediyorum.Sağlıklı olur hepimizin bebişleri inşallah
Ben de 2 kilo aldım ama karnım bariz şiş.Folik asit şişiriyomuş.Süt falan da yapıyo tabi.Pantolonların beli sıkıyo.Elbiselerle idare ediyorum ama kıyafet büyük sorun
tuğbacım valla herkes aynı şeyi söylüyo hamile kaldığımdan beri herkes erkek diyo bende erkek hissediyorum rüyamdada erkek gördüm hatta tarot baktırdım onda bile erkek çıktızemuszemus aslında hep kızım olsun istemişimdir ama sağlıklı olsun yeter tabi
off tatlım kilolara dikkat et sonra vermes zor olur
ay canım hiçbi canın bişey istemiyo düşün biraz kendini zorlamadan yemeğe çalış azda olsa bişeyler ye kendi sağlığını da düşünmelisin
kızlar bu ikili test fiyatı değil dimi
BOŞVER SALLA GİTSİN VERİRİZ BİZ KİLO NEYMİŞne güzel ya ben 67,5 um son:sinifsinif:umu düşünemiyorum
aman takmıyorum kiloyu rabbim yüzüme 5 yılımda gülmüş kilo bana vız gelir
yok rutin testi konuşmuştukta özel hastanedeki fiyatı canımkızlar bu ikili test fiyatı değil dimi
yok değil 7.haftamda yaptırdığım kan idrar testleri ona daha var ama sormuştum 110 tl demişti 2li teste
Ahada yemeĞİm geldİ ben kaÇar by by
bakalım zorluyom kendimi 3 hafta biran önce geçsede artık bulantılar geçse
BÜtÜn kan testlerİne sadece 20 tl verdİm 2 kasımdada İkİlİ taramam var bakalım ucuzdur İŞallah yemeĞe valla kaÇtım aha
kızlar sizin bulantınızda hafifleme var mı?ya da kaçıncı haftada hafifleme oldu?
ikili test diğer testen dahamı ucuz ben de özelde yaptırmıştım 100 tl verdim iyi de bi hastanede yaptırdım
valla iyiymiş ne biliyim bana da kazıklanmışım gibi gelmişti sordum 20 tane falan test var dedi ondan bukadar tutuyo falan dediler belki sizden gereksiz gördüklerini istememişlerdir bende herşeyi yaptı hepatit b / c hiv rubellah kızamık falan kırmızı ete ,kedilere karşı duyarlılığı ölçen bi test var onlar falan nebiliyim ıvır zıvır büssürü test işte,bizde daha ilk bebek bişey bilmiyoruz tamam dedik yaptırdık
ben kokuya dayanamıyorum hala hafta sonu evimde güzel ywedim yemeğimi bugün yemekhanede yiyemedim çok ağır bir koku varkızlar sizin bulantınızda hafifleme var mı?ya da kaçıncı haftada hafifleme oldu?