2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sen yine az vermişsin bende 300 tl yi bayılınca sordum hepsi gerekli dediler yaptırdım bende çok şükür kötü bişey çıkmadı hatta rubellaya bi de nişey daha vardı bağışıklım varmış onu öğrendim

kızlar bu ikili test fiyatı değil dimi

3 tane demişti.birinde bebiş varmış.1 tanede daha olabilir demişti.Ben de onu merak ediyorum.Sağlıklı olur hepimizin bebişleri inşallah
1 bebiş varmış diğerleri için 10 gün sonra gel demişti geçen gün ikiz değilmiş yani

:eek::eek::eek::eek::eek:
Ben de 2 kilo aldım ama karnım bariz şiş.Folik asit şişiriyomuş.Süt falan da yapıyo tabi.Pantolonların beli sıkıyo.Elbiselerle idare ediyorum ama kıyafet büyük sorun

tuğbacım valla herkes aynı şeyi söylüyo hamile kaldığımdan beri herkes erkek diyo bende erkek hissediyorum rüyamdada erkek gördüm hatta tarot baktırdım onda bile erkek çıktızemuszemus aslında hep kızım olsun istemişimdir ama sağlıklı olsun yeter tabi

off tatlım kilolara dikkat et sonra vermes zor olur

ne güzel ya ben 67,5 um son:sinifsinif:umu düşünemiyorum
BOŞVER SALLA GİTSİN VERİRİZ BİZ KİLO NEYMİŞ
aman takmıyorum kiloyu rabbim yüzüme 5 yılımda gülmüş kilo bana vız gelir

ya kuşum tabiki önemli olan bebeğimizin sağlığı onun sağlıklı beslenebilmesi sen rahatsız olmam diosan problem yok tabi hani doğumdan sonra hepimizde kilo verme telaşı başlıcak o yüzden dedim yanlış anlama[/QUOTE]

YOK CANIM NİYE YANLIŞ ANLIYAYIM :dance::dance::dance:

yok değil 7.haftamda yaptırdığım kan idrar testleri ona daha var ama sormuştum 110 tl demişti 2li teste

ikili test diğer testen dahamı ucuz ben de özelde yaptırmıştım 100 tl verdim iyi de bi hastanede yaptırdım

BÜtÜn kan testlerıne sadece 20 tl verdım 2 kasımdada ıkılı taramam var bakalım ucuzdur ıŞallah yemeĞe valla kaÇtım aha

kızlar sizin bulantınızda hafifleme var mı?ya da kaçıncı haftada hafifleme oldu?

canım benim hiç bulantım olmadı bu konuda çok şanslıyımn burdanda anlıyacağımız gibi kişiden kişiye değişiyo kiminin 9. haftadan sonra kiminin 12. haftadan sonra ama genel olarak bakarsak 12. haftadan sonra kesilmesi lazım

ikili test diğer testen dahamı ucuz ben de özelde yaptırmıştım 100 tl verdim iyi de bi hastanede yaptırdım

valla iyiymiş ne biliyim bana da kazıklanmışım gibi gelmişti sordum 20 tane falan test var dedi ondan bukadar tutuyo falan dediler belki sizden gereksiz gördüklerini istememişlerdir bende herşeyi yaptı hepatit b / c hiv rubellah kızamık falan kırmızı ete ,kedilere karşı duyarlılığı ölçen bi test var onlar falan nebiliyim ıvır zıvır büssürü test işte,bizde daha ilk bebek bişey bilmiyoruz tamam dedik yaptırdık

valla iyiymiş ne biliyim bana da kazıklanmışım gibi gelmişti sordum 20 tane falan test var dedi ondan bukadar tutuyo falan dediler belki sizden gereksiz gördüklerini istememişlerdir bende herşeyi yaptı hepatit b / c hiv rubellah kızamık falan kırmızı ete ,kedilere karşı duyarlılığı ölçen bi test var onlar falan nebiliyim ıvır zıvır büssürü test işte,bizde daha ilk bebek bişey bilmiyoruz tamam dedik yaptırdık

banada bisürü test yaptıda hatırlamıyorum şimdi hepsini aman olsun kaçsa kaç hiç takmıyorum ben sonuçlar iyi çıksında kaç para verdiğimizin önemi yok o paraları nerelere vermedikki zamanında amannnn :teytey::teytey:

X