Bana çok mantıklı gelmedi.Kakao erken doğuma sebep oluyormuş.Kahve de bunun için sakıncalı.Nesquik de kakao.Hazır meyveli yoğurtlar da katkılı sonuçta.Evde hazırladığın meyveli yoğurtla bir olmaz.İçindekinin gerçek meyve olduğu bile şüpheli.O Danoneler de bebeklere çok zararlıymış
doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmmmmma.s.a.s.
ben genelde doğadanın sallama böğürtlen çayını içiyorum
Bana çok mantıklı gelmedi.Kakao erken doğuma sebep oluyormuş.Kahve de bunun için sakıncalı.Nesquik de kakao.Hazır meyveli yoğurtlar da katkılı sonuçta.Evde hazırladığın meyveli yoğurtla bir olmaz.İçindekinin gerçek meyve olduğu bile şüpheli.O Danoneler de bebeklere çok zararlıymış
Günaydın kızlar.İşlerim vardı biraz geç girdim.Nasıl geçti hafta sonu?Benim bugün doğumgünüm :kedi:
ya kızlar tamam hepimizin bebeği değerli hepimiz bebişlerimizi doğal olarak sevioruz ve korumaya çalışıyoruz ama lütfen çok ince eleyip sık dokumayın yani sakınan göze çöp batar biliyosunuz bunu yeme şunu ye filan diye şartlamayın kendinizi bence ben herşeyi yiyorum çayda içiyorum nesquikde yiyorum ya şöyle de düşünün doğal meyve diğerek sattıkları meyveli yoğurtlarda sütlerde katkı vardır da peki doğal yoğurt yada sütlerde yokmu yani sütümüzü kendimiz sağıp yoğurtmu yapalım meyve sebzemi yetiştirelim. mümkün olduğu kadar doğal yiycez tabi ki sağlıksız beslenelim demiorum ama abartmayalım.
doğumgünün kutlu olsun a.s.
günaydın kızlarr
kızlar dün görümceme gittim bana dediki uzan uzandım sırtüstü nefesini tut dedi bande tuttum bir baktım göbeğimden miniğimin kalp atışlarına bakıyo bunu biliyormuydunuz sabah eşimede gösterdim çok sevind ben de baktım çok güzel
kızlar gunaydın.ancak kalktım kahvaltı yaptım.cumartesı dr a gıttım.18 mm olmus dedı.ay daha cok kucuk ya.gecen hafta sekerım yuksek cıkmıstı.bu hafta tekrar yaptırdım.bugun sonucları alıp dr a gostercem.ınsallah normaldır.dua edın kızlar.seker pek ıyı deılmıs cunku gebelıkte
kızlar dün görümceme gittim bana dediki uzan uzandım sırtüstü nefesini tut dedi bande tuttum bir baktım göbeğimden miniğimin kalp atışlarına bakıyo bunu biliyormuydunuz sabah eşimede gösterdim çok sevind ben de baktım çok güzel
çok ilginçmiş damar falan atıyo olmasın ,nasıl bakıyoki dokunarakmı?anlatırmısın ya merak ettim
kalabalık var ama herkese sus gelmiş
belli oluyo damar atar gibi kasığının üstünde çok heycanlıydı kocamın sabah gözleri faltaşı gibi açıldı:1shok: