2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

:gitme::gitme::gitme:
valla heralde belli kişilere cvp yazılıyo bende bi soru sordum ama cvp veren yok belki meşgullerdir ne diyim kötü düşünmeyeim yine de

canım bende 1 haftadır fazla girmiyorum bu topiğe yazılanlara karşı ilgisizlik var herkes arkadaşını belirlemiş

canım bende 1 haftadır fazla girmiyorum bu topiğe yazılanlara karşı ilgisizlik var herkes arkadaşını belirlemiş

olabilir ben elimden geldiğince cvp yazmaya çalışıyorum herkese ,herkes kendi bilir ne diyim zemuszemusopuyorumnanaktan

cnm bence gayte normal zaten 3 haftada bir gidilior artık doktor muaynelerine. en azından normal giden gebelikler için böyle

çook teşekkür ederim ya ister istemez merak ettim okuyorum genelde herkes çok sık gidiyo burda dedim benim dr da mı var bişey:1hug:

valla heralde belli kişilere cvp yazılıyo bende bi soru sordum ama cvp veren yok belki meşgullerdir ne diyim kötü düşünmeyeim yine de

kızlar ben en son 2 hafta önce 28 eylülde gitmiştim dr a bi dahaki randevumda 2 kasımda(2li test için aynı zamanda) sizce yinede bugün yarın dr a gitsemmi uzun mu bu süre normalmi sizce

Canım kalabalıkta kaynıyo hepimizin yazıları.Seninkini okumuştum ama bi fikir yürütemedim.Bana da 1 ay sonra gel dedi 2 li test için.2 hafta sonra gidicem ben de.Bir aksilik olmazsa ayda 1 çağırıyorlar.Yeterli demek ki.Ama içini rahatlatmak istiyosan git bi bak tabi

hiştttt:eek:lmaz: burda öyle birşey yok bence herkes elinden geldiğince yazıyor. ama arada kaynayanlarda oluyor. düşünmeyin böyle kızlar. hepinizi seviyorum kendi adıma konuşursamopuyorumnanaktan. daha durun doğumdan sonrada burdayız inşallah hepimiz bebişleri büyütücez

inşallah o günler bi gelsin de beraber paylaşırız nasıl büyüyüceğimizi tecrübeliler vardır belki aramızda bu arada herkesin ilk bebekmi benimki ilk olucak inşallah:nazar:

ben geldim kısslar uyuyamadım etrafı toparladım bende çok sıkılıyorum bir yerlere mi gitsem

Bence yok öyle bişey.Hepimiz yazışıyoruz işte.Ve herkes aynı anda girmiyor ki sadece arkadaşlarına cevap verilsin.Hepimizin yazılarına cevap verilmediği oluyor.Benim de oluyo şahsen ama kalabalıktan bence.Bi de işyerindeyiz genelde.Başka şeyle uğraşıyo oluyosun, sen bişey yazarken geçmişte biri bişey demiş oluyo falan.Tam takip edemiyo kimse. :CüvCüv:

kızlar cuma gecesi rüyamda taç taktığımı gördüm.. tabirinie baktım erkek evlada delaletmiş. hayırlısı inşallah. bi de çin takviminde de erkek çıktı... içim pır pır etti valla. gerçi benim için farketmez eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter . eşimde benle aynı düşünce de ama o artı olarak erkek te olsun diyor. :emir_bebek:yerimseniben

SCHATZı doğum günün kutlu olsun.

Kızlar tamam hamileyiz alınganız ama kimseye haksızlık etmeyelim lütfen. Burda hepimizin konusu ortak. Herkes arkadaşını seçmiş cevap verilmiyo falan nedemek bunlar. Çocuk değiliz hiçbirimiz. Kimseyi zan altında bırakmaya hakkınız yok. Zaten topik gittiçe kalitesini yitiriyor. Bebeğini kaybenler durumlarını paylaşmaya korkup çekip gidiyor. Eğer paylaşımda bulunacaksak herşeyi paylaşalım. Karnım acıktı ne yapayım diye sorup cevap alamayınca kızıyosunuz, birileri gelip bebeğimi kaybettim deyince ay ben okumuyorum yok yazmayın bilmemne diyorsunuz.
Gerçek paylaşımın ne olduğunu bilenler üstüne alınmasın lütfen.

2010 mayıs anneleri selammm

dimples seni ziyarete geldimmm :))

bzizim topiğe uğramaz oldunnn artıkk

herkes bebeklerini sağ salim kucağına alsın kızlarrrrrrrrrrr

kendinize iyi bakınnn

SCHATZı doğum günün kutlu olsun.

Kızlar tamam hamileyiz alınganız ama kimseye haksızlık etmeyelim lütfen. Burda hepimizin konusu ortak. Herkes arkadaşını seçmiş cevap verilmiyo falan nedemek bunlar. Çocuk değiliz hiçbirimiz. Kimseyi zan altında bırakmaya hakkınız yok. Zaten topik gittiçe kalitesini yitiriyor. Bebeğini kaybenler durumlarını paylaşmaya korkup çekip gidiyor. Eğer paylaşımda bulunacaksak herşeyi paylaşalım. Karnım acıktı ne yapayım diye sorup cevap alamayınca kızıyosunuz, birileri gelip bebeğimi kaybettim deyince ay ben okumuyorum yok yazmayın bilmemne diyorsunuz.
Gerçek paylaşımın ne olduğunu bilenler üstüne alınmasın lütfen.

haklısın canım aynen katılıyorum sana. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :enbuyukkk:

kızlar cuma gecesi rüyamda taç taktığımı gördüm.. tabirinie baktım erkek evlada delaletmiş. hayırlısı inşallah. bi de çin takviminde de erkek çıktı... içim pır pır etti valla. gerçi benim için farketmez eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter . eşimde benle aynı düşünce de ama o artı olarak erkek te olsun diyor. :emir_bebek:yerimseniben

Allah gönlünüze göre versin inşallah:nazar:

bende topik açmayı düşünüyorum 2010 mayıs bebeklerinin son halleri diye. daha doğmadılar ama olsun PUANLARI kaptırmamak lazım dimi:roflol::sm_cool::roflol:

Aynen ya millet çıldırmış puan için.Bugün bi konu okudum.Eşim bana yalancı dedi diye.Eşi telefon simimle oynamışsın demiş.O da oynamadım demiş.Bana yalancı demek istedi, bana şimdi bunu diyen ilerde neler der diyo :roflol:

Aynen ya millet çıldırmış puan için.Bugün bi konu okudum.Eşim bana yalancı dedi diye.Eşi telefon simimle oynamışsın demiş.O da oynamadım demiş.Bana yalancı demek istedi, bana şimdi bunu diyen ilerde neler der diyo :roflol:

Ben bu puan işinde anlamıyorum bişey ya :eek:klava: nolucakki çok puanı olunca

Kızlar işler yoğun arada bakıp kaçıyorum.

midem iyice bulanmaya başladı öğlen yemeği vakti geliyor kaydirigubbakcemile2cokacimcoook

aç kurtlar gibi oluyorum ya bazen:roflol:

kıslar bışi sorucam size. doktor tavsıyesı bolumune konu actım gıttıgım dr hakkında ama kımse cvp yazmadı. bende sıze sorayım. sımdı bugun dra gıttım kontrole ultrasonla baktı 7 hafta 4 gun dedı bebek ıcın kalp atıslarını duymamız gerekmezmıydı? ultrason da gosterdı sadece kıloma tansıyonuma baktı kan testı istedı. bır ay sonra 2.li test için randevu verdı.
arkadasım 8. haftaya gırıldıgınde kalp atısları duyulabılır demıstı. acaba doktorum ılgısızmı ? cok kafam karısık ya bu dr konusunda .aşagı yukarı hepımızın tarıhlerı yakın .
sizlere doktorlarınıs neler anlattı acaba ?

kıslar bışi sorucam size. doktor tavsıyesı bolumune konu actım gıttıgım dr hakkında ama kımse cvp yazmadı. bende sıze sorayım. sımdı bugun dra gıttım kontrole ultrasonla baktı 7 hafta 4 gun dedı bebek ıcın kalp atıslarını duymamız gerekmezmıydı? ultrason da gosterdı sadece kıloma tansıyonuma baktı kan testı istedı. bır ay sonra 2.li test için randevu verdı.
arkadasım 8. haftaya gırıldıgınde kalp atısları duyulabılır demıstı. acaba doktorum ılgısızmı ? cok kafam karısık ya bu dr konusunda .aşagı yukarı hepımızın tarıhlerı yakın .
sizlere doktorlarınıs neler anlattı acaba ?

kalp atışlarının duyulması lazım canım.ben 6+6 iken duyduk kalp atışlarını.Bence duyuluyodur da doktor dinletmemiştir sana.Eğer bize de dinletmeseydi o heyecanla ben de sormayı unuturdum.sen de unuttun galiba.

X