kaçıncı haftandasın kı?bir de elevit kullanmadın mı hiç?
ben rüyamda erkek çocuk doğurduğumu gördüm. Hamile bir kadının rüyasında erkek bebek görmesi kız çocuğuyla müjdelenmesi demektiropuyorumnanaktan
ben rüyamda erkek çocuk doğurduğumu gördüm. Hamile bir kadının rüyasında erkek bebek görmesi kız çocuğuyla müjdelenmesi demektiropuyorumnanaktan
Günaydın kızlar.İşlerim vardı biraz geç girdim.Nasıl geçti hafta sonu?Benim bugün doğumgünüm :kedi:
Günaydın kızlar.İşlerim vardı biraz geç girdim.Nasıl geçti hafta sonu?Benim bugün doğumgünüm :kedi:
iyiyim ben bebiş de iyi. cuma 2li testim var ozaman görücem cnm. bende kabızlık var çok fena yaaa :bbo:
evet bende sadece folic asit kullanıyorum bide progestanım var ama o düşük için benim düşük riskim var ama onun dışında vitamin bulantı hapı vs hiç kullanmadımben sadece folbiol(folik asit) kullanıyorum günde 1 kere bulantı ilaçları kullananlar var vitamin alanlar var onlar fazla içiyolar
bence kızay canım bi ara bende endişelenmiştim bulantım nie yok die, 10 haftada azalıomuş meğersem. benim zaten çok nadir oluo vee sadece akşamları oluo arkadaşlar. bi rivayete göre erkek bebek akşam bulantısı yaparmış. benim herkes oğlum olacağını söylüyor daha bir kişi bile kız demedi. ama ben rüyamda kız bebek görmüştüm, üstelik tıpkı bana benziyordu. bu arada bu sabah 6 da gözümü açıp bebeğin adını ne koycaz die kara kara düşünmeye başladım bendeki manyaklığa bakar mısınız? hem kız hem erkek ismine dalınca uykum iyice kaçtı uyandım napim. hahahhahaaa bende ne çıkacak merak ediyorum valla. siz de tahminler var mı? ya da ne istiyorsunuz? kalbinizden geçen nedir?
kızlar bu arada çay içmediğim için meyveli çayların hamilelikteki etkisini araştırırken ne buldum bakın Bilim adamları böğürtlen çayının anne adaylarının şikayetlerini azalttığını keşfetti. Bu çay sabah bulantılarını azaltıyor, düşükleri engelliyor, rahim ağzı kaslarını güçlendiriyor, doğum sancılarını hafifletiyor ve doğumu kolaylaştırıyor. Ayrıca süt üretimini de artırıyor. Bunun için 2 yemek kaşığı kurutulmuş böğürtlen yaprağını, 1 fincan sıcak suyun içine atın. 10 dakika bekletip için. Günde 3 fincan böğürtlen çayı içerek, sizde kolay bir hamilelik dönemi geçirebilirsiniz.
doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmmmmma.s.a.s.
günaydın doğum günün kutlu olsun canım,yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah
aaaa canım yaaa mutlu yıllar dilerimmmmmm! yeni yaşın ve karnındaki minik mucize sana hep şans, sağlık ve mutluluk getirsin inşallah.. a.s.a.s.
4 gün sonra da ben doğacaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! :sm_cool:
cnm nice mutlu yıllara
NİCE MUTLU SENELERE
Kızlar benim bir akrabam 5,5 aylık hamile ve Fatih Üniversitesi hastanesinde çalışıyor. Doktorları özel olarak ilgileniyor onunla ve çok da ilgililer. Doktor demiş ki; sade süt içmen zor olur, o yüzden biz nesquik meyveli sütleri öneriyoruz bebeğe çok iyi gelir bu sütler demiş. Bir de meyveli yoğurtların da bebek gelişimleri üzerinde önemli etkileri varmış. İyi markaların meyveli yoğurtlarını ye mutlaka demiş. Günde 1 kez meyveli süt iç mutlaka demiş.
Kızlar benim bir akrabam 5,5 aylık hamile ve Fatih Üniversitesi hastanesinde çalışıyor. Doktorları özel olarak ilgileniyor onunla ve çok da ilgililer. Doktor demiş ki; sade süt içmen zor olur, o yüzden biz nesquik meyveli sütleri öneriyoruz bebeğe çok iyi gelir bu sütler demiş. Bir de meyveli yoğurtların da bebek gelişimleri üzerinde önemli etkileri varmış. İyi markaların meyveli yoğurtlarını ye mutlaka demiş. Günde 1 kez meyveli süt iç mutlaka demiş.
ben de artık sade süt içemiyordum.nesquik için de baya Ca falan var.Deneyin bence de.En azından sütün o kokusunu kırıyo.
cnm hemoroid iyi değil hamileliktelmaz: önlemini almamız lazım
bende süt içemediğim zamanlarda nesquik içiyorum hatta çikolatalı mısır gevreklerini karıştırıp yiyorum bazen bazı akşamlar meyveli yoğurt yapıyorum bi şekilde kalsiyum almaya çalışıyorum işte