2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben rüyamda erkek çocuk doğurduğumu gördüm. Hamile bir kadının rüyasında erkek bebek görmesi kız çocuğuyla müjdelenmesi demektiropuyorumnanaktan

öylemi dersin bende erkek bebek emziriyodum rüyamda 5.haftamda falan görmüştüm ama babam geçen yıl vefat etmişti benim ismi mustafaydı eniştem ablam hamile olduğumu duyunca mustafa geliyo diyolar hep,bide bizim ailede ilk bebek erkek olur onunda etkisi var 10 tane falan kuzenim var hepsinin ilk bebek erkek insanın bilinç altına yerleşiyo tabi doğal olarak ,hayırlısı bakalım ben bişey hissetmiyorum ama etkileniyorum ister istemez

Günaydın kızlar.ışlerim vardı biraz geç girdim.Nasıl geçti hafta sonu?Benim bugün doğumgünüm :kedi:

ben rüyamda erkek çocuk doğurduğumu gördüm. Hamile bir kadının rüyasında erkek bebek görmesi kız çocuğuyla müjdelenmesi demektiropuyorumnanaktan

bu mantığa göre benim de oğlum olması gerekiyor. bakalım ne çıkacakkk? civciv çıkacak kuş çıkacak heehhehehee dimplis kuzum sen naapıon, bebiş nasıl annesi hiç gördün mü yakınlarda kuzunu? göbek durumları nasıl kızlar ben zaten göbekliydim bir de gaz eklendi üstüne valla 4 aylık gibi duruom, bide ayıptır sölemesi roket gibiyim kızlar yaaaa, bu normal mi sizce? yoksa üşütüyor muyum? bebiş gazlı mı olcak?

Günaydın kızlar.İşlerim vardı biraz geç girdim.Nasıl geçti hafta sonu?Benim bugün doğumgünüm :kedi:

aaaa canım yaaa mutlu yıllar dilerimmmmmm! yeni yaşın ve karnındaki minik mucize sana hep şans, sağlık ve mutluluk getirsin inşallah.. a.s.a.s.
4 gün sonra da ben doğacaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
:sm_cool:

iyiyim ben bebiş de iyi. cuma 2li testim var ozaman görücem cnm. bende kabızlık var çok fena yaaa :bbo:

yaaa sahi canım yaaa iyi hatırlattın, benim de dün gece nur topu gibi bir hemoroitim oldu.. peçeteye kan geldi accık. kötü bişi diildir di mi kızlar? tırstım valla..:bbo:

ben sadece folbiol(folik asit) kullanıyorum günde 1 kere bulantı ilaçları kullananlar var vitamin alanlar var onlar fazla içiyolar
evet bende sadece folic asit kullanıyorum bide progestanım var ama o düşük için benim düşük riskim var ama onun dışında vitamin bulantı hapı vs hiç kullanmadım
bence kız

ay bu süper ya ben erkek görmüştüm inşallah kızım olur:kedi:

Kızlar benim bir akrabam 5,5 aylık hamile ve Fatih Üniversitesi hastanesinde çalışıyor. Doktorları özel olarak ilgileniyor onunla ve çok da ilgililer. Doktor demiş ki; sade süt içmen zor olur, o yüzden biz nesquik meyveli sütleri öneriyoruz bebeğe çok iyi gelir bu sütler demiş. Bir de meyveli yoğurtların da bebek gelişimleri üzerinde önemli etkileri varmış. ıyi markaların meyveli yoğurtlarını ye mutlaka demiş. Günde 1 kez meyveli süt iç mutlaka demiş.

Canım alsak mı bu böğürtlen çayını. Sen içmeyi düşünüyo musun?

doğum günün kutlu olsun canımmmmmmmmmmma.s.a.s.

günaydın doğum günün kutlu olsun canım,yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin inşallah

aaaa canım yaaa mutlu yıllar dilerimmmmmm! yeni yaşın ve karnındaki minik mucize sana hep şans, sağlık ve mutluluk getirsin inşallah.. a.s.a.s.
4 gün sonra da ben doğacaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
:sm_cool:

cnm nice mutlu yıllara

NİCE MUTLU SENELERE

Çok sağolun kızlar Şeniz

ben de artık sade süt içemiyordum.nesquik için de baya Ca falan var.Deneyin bence de.En azından sütün o kokusunu kırıyo.

Bana çok mantıklı gelmedi.Kakao erken doğuma sebep oluyormuş.Kahve de bunun için sakıncalı.Nesquik de kakao.Hazır meyveli yoğurtlar da katkılı sonuçta.Evde hazırladığın meyveli yoğurtla bir olmaz.İçindekinin gerçek meyve olduğu bile şüpheli.O Danoneler de bebeklere çok zararlıymış

ben de artık sade süt içemiyordum.nesquik için de baya Ca falan var.Deneyin bence de.En azından sütün o kokusunu kırıyo.

bende süt içemediğim zamanlarda nesquik içiyorum hatta çikolatalı mısır gevreklerini karıştırıp yiyorum bazen bazı akşamlar meyveli yoğurt yapıyorum bi şekilde kalsiyum almaya çalışıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…