canım ne güzel işte maşallah benim eltimin hamileliği de öyleydi çok sağlıklı bir bebişi var şimdi
sorun olucağını zannetmiyorum unutuyosan içmeyi saatine yada kıyafetlerine yakın bi yere koy ilaçlarını sabah kalkınca giyinirken ilacınıda içersin ben unutmamam gerekenleri hep saatime yakın koyarımBen cuma günü o kadar kötüydüm ki( Her yediğimi çıkardım. Öldüm valla ya... Mide bulantısı hapı içince biraz rahat ediyorum. Onu da her zaman içmek istemiyorum. Napıcam bilemiyorum valla. Bir de ben folik asiti çok unutuyorum yaa ( Napıcam nolcak böyle... Sabahtan üçünü beraber alsam olmaz mı??
sorun olucağını zannetmiyorum unutuyosan içmeyi saatine yada kıyafetlerine yakın bi yere koy ilaçlarını sabah kalkınca giyinirken ilacınıda içersin ben unutmamam gerekenleri hep saatime yakın koyarım
ben ctsine kadar gün boyu az da olsa sürekli mide bulantısı çekerdim,hiçbişeyi zevk alarak yemezdim.2 gündür mide bulantım yok ben de koktum acaba bebişe bişey mi oldu diye
sorun olucağını zannetmiyorum unutuyosan içmeyi saatine yada kıyafetlerine yakın bi yere koy ilaçlarını sabah kalkınca giyinirken ilacınıda içersin ben unutmamam gerekenleri hep saatime yakın koyarım
ya bişey sorcam.siz kaç tane hangi ilaçları kullanıyorsunuz 3 tane falan demişsiniz.ben sadece elevit kullanıyorum.CADIARZU
folik asit günde 3 defa kullanıyoruz. ben bıraktım bitiyodu zaten. şimdide b vitaminiyle demir eksikliği için bi ilaca başladık..
ya bişey sorcam.siz kaç tane hangi ilaçları kullanıyorsunuz 3 tane falan demişsiniz.ben sadece elevit kullanıyorum.CADIARZU
canım ben de 7,8,9. haftalarda çok bulantı oluyordu birşey yiyemiyordum ama eskisi kadar yok artık 2 günde bir falan oluyor bulantım o yüzden endişelenmene gerek yok kimi insanın bulantıları erken kesilebilir
ay canım bi ara bende endişelenmiştim bulantım nie yok die, 10 haftada azalıomuş meğersem. benim zaten çok nadir oluo vee sadece akşamları oluo arkadaşlar. bi rivayete göre erkek bebek akşam bulantısı yaparmış. benim herkes oğlum olacağını söylüyor daha bir kişi bile kız demedi. ama ben rüyamda kız bebek görmüştüm, üstelik tıpkı bana benziyordu. bu arada bu sabah 6 da gözümü açıp bebeğin adını ne koycaz die kara kara düşünmeye başladım bendeki manyaklığa bakar mısınız? hem kız hem erkek ismine dalınca uykum iyice kaçtı uyandım napim. hahahhahaaa bende ne çıkacak merak ediyorum valla. siz de tahminler var mı? ya da ne istiyorsunuz? kalbinizden geçen nedir?
kızlar bu arada çay içmediğim için meyveli çayların hamilelikteki etkisini araştırırken ne buldum bakın Bilim adamları böğürtlen çayının anne adaylarının şikayetlerini azalttığını keşfetti. Bu çay sabah bulantılarını azaltıyor, düşükleri engelliyor, rahim ağzı kaslarını güçlendiriyor, doğum sancılarını hafifletiyor ve doğumu kolaylaştırıyor. Ayrıca süt üretimini de artırıyor. Bunun için 2 yemek kaşığı kurutulmuş böğürtlen yaprağını, 1 fincan sıcak suyun içine atın. 10 dakika bekletip için. Günde 3 fincan böğürtlen çayı içerek, sizde kolay bir hamilelik dönemi geçirebilirsiniz.
ben rüyamda erkek çocuk doğurduğumu gördüm. Hamile bir kadının rüyasında erkek bebek görmesi kız çocuğuyla müjdelenmesi demektiropuyorumnanaktan