2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bana çok mantıklı gelmedi.Kakao erken doğuma sebep oluyormuş.Kahve de bunun için sakıncalı.Nesquik de kakao.Hazır meyveli yoğurtlar da katkılı sonuçta.Evde hazırladığın meyveli yoğurtla bir olmaz.İçindekinin gerçek meyve olduğu bile şüpheli.O Danoneler de bebeklere çok zararlıymış

nesquik çilekli var canım.onun zararlı olduğunu sanmıyorum.İçinde de baya vitamin vs var ki bunlar kesinlikle yanlış olamaz,siz de biliyorsunuz ki sıkı denetlemeden geçiyor.Meyveli yoğurtlara gelince onları ben de yemiyorum ama hiç yoğurt yiyememektense onları yemek mantıklı geliyor.Şöyle düşün olayı,sen içeriğini merak ettin X marka yoğurdu laboratuarda incelettin.Üstünde gerçek meyve yazıyor ve aksi çıkarsa dolar zengini olursun valla.Hatta adamın fabrikası kapanır.Bu riski kimse göze almaz.Hatta rakip firmalar bile kesin inceletiyorlardır.

ben genelde doğadanın sallama böğürtlen çayını içiyorum

Bana çok mantıklı gelmedi.Kakao erken doğuma sebep oluyormuş.Kahve de bunun için sakıncalı.Nesquik de kakao.Hazır meyveli yoğurtlar da katkılı sonuçta.Evde hazırladığın meyveli yoğurtla bir olmaz.İçindekinin gerçek meyve olduğu bile şüpheli.O Danoneler de bebeklere çok zararlıymış

Canım bunu söyleyen doktor. İllaki nesquik'in kakaolu sütünden de içmek zorunda değilsin. Muzlu var çilekli var. Ben doktorun iyi olmadığını bilsem, bu kadar inanmazdım ama çok da sevilen iyi bir doktormuş kendisi. Danone hakkında da çeşitli söylentiler var tabi. Hangisine inanacağız bilmiyoruz. Tabi içip içmemek senin bileceğin şey. Özellikle meyveli yoğurdu söylemiş doktor.

ya kızlar tamam hepimizin bebeği değerli hepimiz bebişlerimizi doğal olarak sevioruz ve korumaya çalışıyoruz ama lütfen çok ince eleyip sık dokumayın yani sakınan göze çöp batar biliyosunuz bunu yeme şunu ye filan diye şartlamayın kendinizi bence ben herşeyi yiyorum çayda içiyorum nesquikde yiyorum ya şöyle de düşünün doğal meyve diğerek sattıkları meyveli yoğurtlarda sütlerde katkı vardır da peki doğal yoğurt yada sütlerde yokmu yani sütümüzü kendimiz sağıp yoğurtmu yapalım meyve sebzemi yetiştirelim. mümkün olduğu kadar doğal yiycez tabi ki sağlıksız beslenelim demiorum ama abartmayalım.

kızlar ben en son 2 hafta önce 28 eylülde gitmiştim dr a bi dahaki randevumda 2 kasımda(2li test için aynı zamanda) sizce yinede bugün yarın dr a gitsemmi uzun mu bu süre normalmi sizce

ya kızlar tamam hepimizin bebeği değerli hepimiz bebişlerimizi doğal olarak sevioruz ve korumaya çalışıyoruz ama lütfen çok ince eleyip sık dokumayın yani sakınan göze çöp batar biliyosunuz bunu yeme şunu ye filan diye şartlamayın kendinizi bence ben herşeyi yiyorum çayda içiyorum nesquikde yiyorum ya şöyle de düşünün doğal meyve diğerek sattıkları meyveli yoğurtlarda sütlerde katkı vardır da peki doğal yoğurt yada sütlerde yokmu yani sütümüzü kendimiz sağıp yoğurtmu yapalım meyve sebzemi yetiştirelim. mümkün olduğu kadar doğal yiycez tabi ki sağlıksız beslenelim demiorum ama abartmayalım.

Valla herkes kendi bebeğini besliyo.Ben hamile kaldığımda ne zararlı, ne yararlı araştırdım.Ona göre beslenmeye çalışıyorum.Ve hazır çorba, hazır meyveli yoğurt, meyveli süt vs. bu tür katkılı şeyler tüketmiyorum.Hamileliğimden önce de bu tür gıdalar tüketmezdim.Her fikre katılmak gerektiğini düşünmüyorum.

kızlar dün görümceme gittim bana dediki uzan uzandım sırtüstü nefesini tut dedi bande tuttum bir baktım göbeğimden miniğimin kalp atışlarına bakıyo bunu biliyormuydunuz sabah eşimede gösterdim çok sevind ben de baktım çok güzel

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
mutluyum1111+, 10merve, Cansu0606, dimples+, idyl+, ilke_nur, joker08+, nidah+, NSA, SCHATZı+, selma2429

kızlar dün görümceme gittim bana dediki uzan uzandım sırtüstü nefesini tut dedi bande tuttum bir baktım göbeğimden miniğimin kalp atışlarına bakıyo bunu biliyormuydunuz sabah eşimede gösterdim çok sevind ben de baktım çok güzel

Eve gider gitmez deniycem.Süper :lepi: Kk'da eşinin tuvalet kağıdı rulosunu karnına koyup bebeğin kalp atışını dinlediğini okumuştum.Ama ileriki aylardadır herhalde o.

kızlar gunaydın.ancak kalktım kahvaltı yaptım.cumartesı dr a gıttım.18 mm olmus dedı.ay daha cok kucuk ya.gecen hafta sekerım yuksek cıkmıstı.bu hafta tekrar yaptırdım.bugun sonucları alıp dr a gostercem.ınsallah normaldır.dua edın kızlar.seker pek ıyı deılmıs cunku gebelıkte:KK43:

ŞenizŞenizŞenizŞeniz
kızlar gunaydın.ancak kalktım kahvaltı yaptım.cumartesı dr a gıttım.18 mm olmus dedı.ay daha cok kucuk ya.gecen hafta sekerım yuksek cıkmıstı.bu hafta tekrar yaptırdım.bugun sonucları alıp dr a gostercem.ınsallah normaldır.dua edın kızlar.seker pek ıyı deılmıs cunku gebelıkte:KK43:

işallah şekerin düşmüştür bebişin nasılŞenizŞeniz

çok ilginçmiş damar falan atıyo olmasın ,nasıl bakıyoki dokunarakmı?anlatırmısın ya merak ettim

çok ilginçmiş damar falan atıyo olmasın ,nasıl bakıyoki dokunarakmı?anlatırmısın ya merak ettim

belli oluyo damar atar gibi kasığının üstünde çok heycanlıydı kocamın sabah gözleri faltaşı gibi açıldı:1shok:

X