bende ön muhasebe tatlımselma sen nerde çalışıyodun:uhm:
bu mutluyuz yine kayboldu bak dur ben şunu bulayımda bi deşifre edeyim:jeyyar:
kızlar günaydın ben geldim. ilk yazılanları okuyayım dedim. yine coşmuşuz maşallah. Allah herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ya kızlar ben de ki normallk normal mi bilmiyorum. bende ne bulantı ver ne kusma var ne halsizlik var. ben normal yaşantımdan hiçbir farkım yok sadece arada karnım çok ağrıyor o kadar? herşeyide maşallah homini gırtlak yiyom...
kızlar günaydın ben geldim. ilk yazılanları okuyayım dedim. yine coşmuşuz maşallah. Allah herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ya kızlar ben de ki normallk normal mi bilmiyorum. bende ne bulantı ver ne kusma var ne halsizlik var. ben normal yaşantımdan hiçbir farkım yok sadece arada karnım çok ağrıyor o kadar? herşeyide maşallah homini gırtlak yiyom...
günaydınnnnn herkeslere
cumartesi doktordaydık herşey yolundaymışşş hemen sizinle paylaşmak istedim ama fırsat bulamadımmm.
siz nasılsınız?
günaydın kızlarrrrrrr :teytey:
midem bulanıyoo gittim pastaneden aldım bişiler çok yağlı geldi ya:mymeka:
günaydın canım yemeseydin keşke ben dışardan bişey yememeye çalışıyorum evden ekmek arası bişey hazırlayıp getirseydin keşke limonlu şekerli su iç iyi gelir bulabilirsen bi parça ekmekte keser belki bulantını
sağol canım evet normalde evden getirmeye çalışıyorum bu sabah tembelliğime geldi. off şöle oturup adam akıllı kahvaltı yapmak istiyorum ösledm vala yaaaaaalaelaelaelaelae
Ben cuma günü o kadar kötüydüm ki( Her yediğimi çıkardım. Öldüm valla ya... Mide bulantısı hapı içince biraz rahat ediyorum. Onu da her zaman içmek istemiyorum. Napıcam bilemiyorum valla. Bir de ben folik asiti çok unutuyorum yaa ( Napıcam nolcak böyle... Sabahtan üçünü beraber alsam olmaz mı??
tatlım sanırım olur benim arkadaşım zaten üçer üçer içiyodu ona doktoru öyle demişti bende unutunda ikişer tane içiyorum bazen zaten biraz araştırdım da hepsi birden içilebiliyomuş ama ben gene de sabah öyle akşam içmeye çalışıyorum
3ünü aynı anda alabilirsin demişti benim doktorum da nurem. prob olmaz aklına gelince at 3ünü toptan:)
firstday topic hayırlı olsun canım daha ben bişicikler almadım bebişime cinsiyeti bekliyoruz bakalım
off canım hiç işe gitmek istemiyor artık sabah uyanmak bile zor geliyo acaip tembel oldum kıslar