2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

daha kahvaltı yapmadan bilgisayarın başına oturdum he bu arada günaydınlar herkese

aa niye kahvaltı yapmıyosun miden bulanmıyomuklava:
bu arada bebişinde bayağı büyümüş he :icecream:

büyüdü maşallah kerata seninki dahada büyümüş abla olmuş artık Allah mı söyletti ne kızın olcak ..benim midem sabahları bulanmıyor akşamları bulanıyor genelde tuhaf bir hamileyim ben delikafadulden

sendemi:uhm:herkes zaten senin kızın olucak diyo ben erkek görüyorum rüyalarımda bi öğrensem cinsiyetini neyseki az kaldısüprizzzzz
sen çalışmıyomusun evdemisin yani:uhm:

sendemi:uhm:herkes zaten senin kızın olucak diyo ben erkek görüyorum rüyalarımda bi öğrensem cinsiyetini neyseki az kaldısüprizzzzz
sen çalışmıyomusun evdemisin yani:uhm:

hamile olduğum için işe girmedim bu sene,geçen yıl da kpss kursuna gittim ders çalıştım o yüzden işe girmemiştim ondan öncede kıbrıstaydım eşimden dolayı 3 sene orda kaldım o yüzden işe giremedim ama üniversite mezunu işsiz takımındanım ben de....sonuna kadar kpssyi deneyeceğim bebişime rağmen vazgeçmeyecem ayy çok konuştum bu arada ben de rüyalarımda erkek görüyorum hep benim de oğlum olacak sanırım

hayırlısı olsun canım işin de hayırlısı bebeğinde hayırlısı:Saruboceq:
bende sabah sabah yazınca çalışıyosun sandım
ya ben çok imreniyorum bu evde olanlara evde olanlarda bu saaatde kalkıyolar valla evde olsam ne güzel yatağımda üstümü örtüp kıvrıla kıvrıla yatardım
ahhhhh uyumak istiyorumdelikafadulden

sen de muhasebecisin sanırım meslektaşız bende süleyman demirel üniversitesinde muhasebe bitirip işletmeye geçiş yapmıştım.....Ben de çalışmak istiyorum ama benim riskli gebelik olduğu için eşim işe girme diyor evde dinlen bol bol diyor ama insanda sıkılıyor boş oturmayı sevmiyorum ben sıkıntıdan ders çalışıyorum alıkanlık yapmış delikafadulden geçen arkadaş kitapları gördü kafayı mı yedin kıss dedi hamilelik senin hormonları karıştırmış ne dersi dedi sırnaşık şey

ben arkadaşının yerinde bende aynısı sölerdim:1rolleyes:
ben lise mezunuyum üniversiteye yerleşemeyen açıkta kalanlardanım bende sonrada hevesim krırldım a.ö kayıt oldum ama onunda sınavlarına girdim ders çalışamıyorum sıokıntı basıyoakannehir
aslında ben muhasebedende pek anlamam eniştemin yanında çalışıyorum onun muhasebecisi askere gidecek onun yerine ben girdim işe hatta işe girdiğim hafta öğrendim hamile oldumu eğer önce öğrenseydim hiç girmezdim

günaydınmirmirmirmir
yine erkenci olarak sen ve ben varız selma
evet canım malesef öyle sabahın köründe geldim öyle de yorgunumki hafta sonu evi taşıdık öldüm yorgunluktan
daha kahvaltı yapmadan bilgisayarın başına oturdum he bu arada günaydınlar herkese
bende aynı işe gelince yiyorum bişeyler
günaydın kızlar
günaydın canım hoşgeldin

canım olsun bir şeyler öğrenirsin iyi olur bence tanıdık olması da çok güzel daha rahat gösterir muhasebeyi sana açıköğretmede düzenli çalışırsan sıkıntı yapmazsın günde bir ünite çalış mesela hiç uzun sürmez yine de sen bilirsin canımcım ben çok konuştum bebişim aç kaldı gideyim de birşeyler yeyim bari benim bebiş nazlı sonra korkutuyor kerata bizi

afiyet olsun canım
aman dikkat et bebişine :hulya:
sonra görüşürüzkaydirigubbakcemile5

selma sen nerde çalışıyodun:uhm:
bu mutluyuz yine kayboldu bak dur ben şunu bulayımda bi deşifre edeyim:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…