merhaba kızlar buraya taşınmışınız hee :)))
nasılsınız bakim ?
bugün bende bebişimin kalp atışlarını duydum
pıtpıt atıyor kalbi :):asigim:
evet ben de o yatakları beğeniyorum evime sığmaz ama yazın taşınmayı düşünüyoruz eşim çok büyük sığmaz diyo inşallah taşınacağımız ev büyük olur da hevesim içimde kalmaz olmadı 1 numaradaki gibi beşik alırım ama diğeridaha kullanışlı geliyoBen de 2numarayı oyladım. Hep bebek kalmıcak ya bunlar
midem bulanmıyo dedim iki gündür doğru dürüst yiyemiyorum az çorba içebildim birde salata yiyebildim yemekhanenin kokusuna dayanamyorum
okulda çalışıyorum yanıma meyve alyorum acıktığımda yemek için hep katı yediğim için çorba içmek istiyorum yemekhaneye onun için gidiyorum da iki gündür hassaalaştı midemekmek peynir yesen bastırır mideni hem aç kalmamış olursun olduğun yerdede yiyebilirsin yemekhanye gitmeden gerçi nasıl biyerde çalışıyon bilmiyorym ama
midem bulanmıyo dedim iki gündür doğru dürüst yiyemiyorum az çorba içebildim birde salata yiyebildim yemekhanenin kokusuna dayanamyorum
saol canım bende iyiyim şu an acıkrsam elma getirmiştim onu yerim artıkmandalin limon bulantıya iyi geliyo onu da dene.. Evet ya o kokular mahvediyo insanı. Burda da öyle. Benim çantamın içi de manav gibi. Bi de bişey keşfettim tuvalete çıkamadığım günler midem daha çok bulanıyo ve istifra ediyorum. Bugün daha iyiyim ama...
senin kafanı kırarım de çingenelik yap biraz bağır çağır o zaman söylerlülülülülülüdoktorlar bazı konlarda çok rahatlar sinir oluyorum bi çok hamile gördükleri için herşey normal geliyo onlara halbuki herkesin bebeği kendine özel
nasılsınız kızlar benimde iki gündür midem bulanmaya basladı ne yapıcam bilmiyorum cok kotu yemek yemedıgım an baslıyor bulanmaya
nasılsınız kızlar benimde iki gündür midem bulanmaya basladı ne yapıcam bilmiyorum cok kotu yemek yemedıgım an baslıyor bulanmaya
azar azar atıştır canım az ve sık ye ayrıca ben ayvayı tavsiye ederim bulantıyı kesiyor ya da limon veya ekşi mandalin ii geliyor
azar azar atıştır canım az ve sık ye ayrıca ben ayvayı tavsiye ederim bulantıyı kesiyor ya da limon veya ekşi mandalin ii geliyor
inşallah tatlım saolcanım 7,8,9. haftalarda bende öyleydim şimdi geçti çok şükür sabret biraz 11.haftada azalıyor bulantılar
umutluyuz kendine bi imza yapsana. Kaç haftalık olduğunu biz de takip edelimmm
canım anlamadım nasıl olcak o
sat 28 temmuz şuanda 11. haftamdayım