ben imki kız diye içimden geçiyo seninki erkek gibi maşallahkızlar bu arada avatarımdaki benim bebişim...hadi tahminde bulun bakalım kız mı olacak erkek mi...
hatta sırayla hepimizinkini tahmin edelim bakalım herkes için tek tek ne çıkacak??
hoŞgeldın canımkızlar dışardaydım ben.yeni geldim
kaydirigubbakcemile3bu tahminleri unutmayıp geri dönüp bakıcam cinsiyet belli olunca
senin de erkek sankiopuyorumnanaktanFirstday seninki erkek olacak canım:))) İçime öyle doğdu???
Ya benim ki:))
ama 7 ay geç olur o zamanlar zor olur geliyo ben cinsiyetini öğrenim yavaş yavaş alırım sabredemem daha çok bişey almıcam bçabuk büyüyomuş doğunca
evet canım benim içimden de senin kızın olcak gibi geçiyorben imki kız diye içimden geçiyo seninki erkek gibi maşallah
Nurem senin erkek
colerco erkek
firstday kız
nostok kız
olmaz cnm çünkü sürekli değişen bişey bu buda demektir ki ben sürekli liste düzenlicemkaydirigubbakcemileakannehir
Benimkinin cinsiyeti ne
evet canım benim içimden de senin kızın olcak gibi geçiyoropuyorumnanaktan
firstday o seninki heralde
ayy bi tuhaf oldum görünce kanım kaynadı he bebeğine
ya benim ultrason resmim çok açık renk ama var ya maş. yumak gibi benimki tombik ti yanikaydirigubbakcemile3
bence senin oğluşun olcakhihoyyyt
kızlar listenin hep güncel hali 29.sayfada herkkes bunu not alsın. ordan bakabilirsiniz. kazen beyden düzeltemediğim için alıntı yapmak zorundaydım bir seferliğine.
sağol teyzesiiiiopuyorumnanaktan
kızlar doktor maşallah 3 cm olmuş dedi, büyüyoo annesiiii diye bağırdı bir de nasıl heyecanlandım anlatamam
Şule bence senin kızın olacakopuyorumnanaktan
yaprak sarma senin oğluşunopuyorumnanaktan
colerko kızopuyorumnanaktan
dimples kızopuyorumnanaktan
beray oğlan sanki opuyorumnanaktan
maşallah teyzelerime maşallahh