2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar listede pıt pıtları hepimiz duyduk aslında bebişlerin boyunu yazsak ya oraya güzel olmazmı

kızlar bu arada avatarımdaki benim bebişim...hadi tahminde bulun bakalım kız mı olacak erkek mi...
hatta sırayla hepimizinkini tahmin edelim bakalım herkes için tek tek ne çıkacak??
ben imki kız diye içimden geçiyo seninki erkek gibi maşallah

kızlar bugün karnıma çok kötü ağrı saplanıyor. oturuken ya da kalkarken oluyor, çok korkuyorum. dün akşam çok üzüldüm bi de biraz ağır poşet taşıdım olabilir mi?
bişey olmaz dimi?:Saruboceq:

ama 7 ay geç olur o zamanlar zor olur geliyo ben cinsiyetini öğrenim yavaş yavaş alırım sabredemem daha çok bişey almıcam bçabuk büyüyomuş doğunca

evet kızlar bide her aya göre almak lazım yani mesela 0-3 ay sonrasını 3-6 ay diye böle böle eşit yani çünkü çok hızlı büyüyolar fazla fazla yenidoğan alırsanınz kalıyo giyemeden büyüyolar
ablamın peş peşe 2 tane oğlu olduda ordan biraz tecrübem var

fistday canım kutluyorum bbebeğin kocaman olmuş maşallah bakalım benimkide büyüdümü bu kadar görünce seninkini çok heycanlandım. seninki kız olursa benimkide inş, erkek dünür oluruz ne güzel.zemuszemus

dimples senin koyduğun o resim nerden di öyle çok güzel ve gerçek.

canım be arada beni de ekler misin listeye. eski topikte yazmıştım ama kaynamış kalmış.

yaşım 30. son sat: 01.08.2009 hamiş kaldığım kilo:75 şu an 76,100 bebişimin kalp sesini duydum:)

firstday o seninki heralde
ayy bi tuhaf oldum görünce kanım kaynadı he bebeğine
ya benim ultrason resmim çok açık renk ama var ya maş. yumak gibi benimki tombik ti yanikaydirigubbakcemile3

sağol teyzesiiiiopuyorumnanaktan
kızlar doktor maşallah 3 cm olmuş dedi, büyüyoo annesiiii diye bağırdı bir de nasıl heyecanlandım anlatamam

Şule bence senin kızın olacakopuyorumnanaktan

yaprak sarma senin oğluşunopuyorumnanaktan

colerko kızopuyorumnanaktan

dimples kızopuyorumnanaktan

beray oğlan sanki opuyorumnanaktan

maşallah teyzelerime maşallahh

kızlar listenin hep güncel hali 29.sayfada herkkes bunu not alsın. ordan bakabilirsiniz. kazen beyden düzeltemediğim için alıntı yapmak zorundaydım bir seferliğine.

Böyle de pratik olmadı.Keşke konuyu sen açsaydın akannehir

ayy 3 cm mi? valla sevesim geldi opuyorumnanaktan
benimde içime erkek gibi doguyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…