2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sağol teyzesiiiiopuyorumnanaktan
kızlar doktor maşallah 3 cm olmuş dedi, büyüyoo annesiiii diye bağırdı bir de nasıl heyecanlandım anlatamam:nazar::nazar:

Şule bence senin kızın olacakopuyorumnanaktan

yaprak sarma senin oğluşunopuyorumnanaktan

colerko kızopuyorumnanaktan

dimples kızopuyorumnanaktan

beray oğlan sanki opuyorumnanaktan

maşallah teyzelerime maşallahh :nazar:
seninki kaç haftalık benimki 10+2 de 3,5 cm di
ama ben hep erkek görüyorum rüyamda ya bide kalp atışalrını dinlerken ve ultrasonda bakarken hep erkek gibi geliyofisfisfis

Moralim biraz düzeldi. Sevgili kahiiin anneler, ben hislerimi kontrol ediyorum kız mı erkek mi karar veremiyorum. Benim için tahminde bulunan varmıCADIARZU

Tahminlerimi liste yapıyorum :
Şule- kız

yaprak sarma-oğlan

colerko-kız

dimples-kız

beray-oğlan

nidah-oğlan

mutluyum- oğlan

nostok-kız

Nurem-erkek

tuğba-kız

tomurcuk- kız

schatzi- oğlan

elvoscan-oğlan

Sesi- kız
:nazar:
sadece içimden geçen...allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....kaçıncı haftada belli oluyordu???kaydirigubbakcemile3

Bana bi tek nostok yorum yaptı :sinifsinif: Ben rüyamda hiç bebek görmedim daha.Bikaç kez doğum yaptım ama bebeği görmedim.Dün de çok derin bi denizde hamile olarak yüzüyodum.Ayaklarıma vatos değiyo.Korkup kaçmaya çalışıyorum.Öf çok kötüydü :umursamaz:

seninki kaç haftalık benimki 10+2 de 3,5 cm di
ama ben hep erkek görüyorum rüyamda ya bide kalp atışalrını dinlerken ve ultrasonda bakarken hep erkek gibi geliyofisfisfis

canım benimki 9+6 bugün...

dün yani 9+5 te 3 cm dedi...bir de kızlar ne sağ kasığıma ne de sol kasığıma doğru yerleşmiş...tam göbek deliğimin hizasında yerleşmiş....

Tubatuba'yı bekliyorum ben.Bizim onunla yaşımız da günümüz de aynı.Çin takvimi doğruysa ikimizin de kız olması gerek.Test edicem zemuszemus

en erken 12. Haftaaaa cinsiyet için. Haftaya cuma gideceğim 2li test 3 boyutlu ultrasonla yapılıyor. Keşke öğrenebilsemmmmm

12.haftada çoğu doktor görüyomuş ama yanılma payı yüksek olduğu için 14.haftadan önce söylemiyormuş

şuleee biz devleri taşıyoruz içimizdeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasıı doğurcaz yaaa

akannehir
bende bilmiyorum valla nasıl doğrcaz bide benimki sanki kendi doğurcak her fırsatta normal doğum normal doğum diyo deli ediyo beni sırf onun yüzünden sezeryan yapasım geliyo:kızgın:

Bana bi tek nostok yorum yaptı :sinifsinif: Ben rüyamda hiç bebek görmedim daha.Bikaç kez doğum yaptım ama bebeği görmedim.Dün de çok derin bi denizde hamile olarak yüzüyodum.Ayaklarıma vatos değiyo.Korkup kaçmaya çalışıyorum.Öf çok kötüydü :umursamaz:
ben yaptım ya tatlım...oğlan doğuyor benim içimeee
opuyorumnanaktan

canım benimki 9+6 bugün...

dün yani 9+5 te 3 cm dedi...bir de kızlar ne sağ kasığıma ne de sol kasığıma doğru yerleşmiş...tam göbek deliğimin hizasında yerleşmiş....

en erken 12. haftaaaa cinsiyet için. haftaya cuma gideceğim 2li test 3 boyutlu ultrasonla yapılıyor. keşke öğrenebilsemmmmm

Kızlar sağda diye duymuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum.Erkek bebek daha çabuk belli oluyomuş. kaydirigubbakcemile3
Geçenlerde de yazmıştım ama annem de erkek bebek 40 günlükken kız 3 aylıkken atar demişti.Olunca anlarsın zaten göz seğirmesi gibi pıt pıt bişey dedi.Biz ablamla 3 aylıkken erkek kardeşim tam 40 günlükken atmış.Annem atmadıysa kız demek ki dedi.Öyle bişey yaşayan var mı

kızlar dün yatış şeklini de sordum...yüzüstü yatmanın zararı var mı diye...
şimdi hatırlayamadım ama 20 küsurlu haftalarda önem kazanıyor,şimdi istediğin gibi yat dedi dokotr ona çok var daha diye de güldü :)))

akannehir
bende bilmiyorum valla nasıl doğrcaz bide benimki sanki kendi doğurcak her fırsatta normal doğum normal doğum diyo deli ediyo beni sırf onun yüzünden sezeryan yapasım geliyo:kızgın:

Ben mecbur kalmazsam normal istiyorum şulecim.Vücutta tüm hücreler yenileniyomuş.Bi de sezeryanda göbek çok kalıyo.İnşallah mecbur kalmam kafamçokkarıştı En uzun doğum 10 dk sürüyomuş zaten.En fazla ne olabilir ki

Kızlar sağda diye duymuştum.Ne kadar doğru bilmiyorum.Erkek bebek daha çabuk belli oluyomuş. kaydirigubbakcemile3
Geçenlerde de yazmıştım ama annem de erkek bebek 40 günlükken kız 3 aylıkken atar demişti.Olunca anlarsın zaten göz seğirmesi gibi pıt pıt bişey dedi.Biz ablamla 3 aylıkken erkek kardeşim tam 40 günlükken atmış.Annem atmadıysa kız demek ki dedi.Öyle bişey yaşayan var mı

NASIL ATAR YA. KASIKLARINDA MI NERDE HİSSETÇEZ. ATSA BİLE DİKKAT ETMEMİŞ OLABİLİRİZ. KEŞKE 5HAFTALIKKEN SÖYLESEYDİN BİZE. akannehir:roflol:

kızlar dün yatış şeklini de sordum...yüzüstü yatmanın zararı var mı diye...
şimdi hatırlayamadım ama 20 küsurlu haftalarda önem kazanıyor,şimdi istediğin gibi yat dedi dokotr ona çok var daha diye de güldü :)))

Ya ben de onu merak ediyodum.yüzüstü yatmadan uyuyamıyorum.Ama bilinç altında heralde gece yüzüstü döndüysem uyanıveriyorum.

SCHATZı canım benimki erkek gibi gelio bana bence seninkide erkek olacak sankii öyle doğdu içimee

NASIL ATAR YA. KASIKLARINDA MI NERDE HİSSETÇEZ. ATSA BİLE DİKKAT ETMEMİŞ OLABİLİRİZ. KEŞKE 5HAFTALIKKEN SÖYLESEYDİN BİZE. akannehir:roflol:

Annem olsaydı anlardın zaten dedi.KKda birinden de okumuştum.Bebişim tekme attı diye.Göz seğirmesi gibi bişeymiş.

SCHATZı sen öyle dedin ya şimdi karnım atıyor gibi hissediyorum...
buluttan nem kapmak bu olsa gerek:hulya:

tamamen psikolocik sanırım....kaydirigubbakcemile3

kızlar çok laklak yaptım, işlere dönüyorum biraz, çok yazmayın bak okuması çok zor oluyor sonraa:gitme:

X