- 2 Ekim 2009
- 670
- 0
selamm kızlarr..yemekten döndüm, kaynatmışsınız yine valla...
benim göğüslerim çok kaşınıyor özellikle uçları...
bu arada doktorum son muayeneden bu yana arım kilo almışısın dedi....şuan 62 kiloyum...hamile kaldığımda da o kilodaydım ama bulantı ve kusmalardan bir alıp bir veriyordum...3. ayın içindeyken hiç kilo almamış oluyorum yani...kaydirigubbakcemile2
valla kiloyu hiç takmıyorum bebişim gelsin yeter bana
kızlar bu arada avatarımdaki benim bebişim...hadi tahminde bulun bakalım kız mı olacak erkek mi...
hatta sırayla hepimizinkini tahmin edelim bakalım herkes için tek tek ne çıkacak??
senin de oğluşun olcak gibi geliyor banaben diyom kızın olcek içime öyle doğdu
bence seninki de kız:ecrin_bebekbence kız ben kız bebeklerini çok seviyorum heralde ondan böyle tahmin yaptım tarafsız değil yani...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bence seninki de kız:ecrin_bebekpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bence kız olacak canım senınkızlar bu arada avatarımdaki benim bebişim...hadi tahminde bulun bakalım kız mı olacak erkek mi...
hatta sırayla hepimizinkini tahmin edelim bakalım herkes için tek tek ne çıkacak??
kızlar bu arada avatarımdaki benim bebişim...hadi tahminde bulun bakalım kız mı olacak erkek mi...
bakalım kımlerınkı tutacaknurem senin erkek
colerco erkek
firstday kız
nostok kız
ama 7 ay geç olur o zamanlar zor olur geliyo ben cinsiyetini öğrenim yavaş yavaş alırım sabredemem daha çok bişey almıcam bçabuk büyüyomuş doğuncasırnaşık şeyCanım alışverişe çıkıp bebeme bissürü kıyafet almak istiyor. Ama 7 aydan önce almak iyi degil diyorlar ve ben de almıycam.
( bir de cinsiyetini bilmiyorum)
Nurem senin erkek
colerco erkek
firstday kız
nostok kız