aynı benim sıpam valla...
herkes yürümezken iyi yürüyünce zor oluyor diyor ama böyle daha zor çünkü yerinde durmuyor.kucakta da durmuyor yolda sokakata hep yerde olmak istiyor. yürüse elinde tutar yürütürsün yada peşinden koşarsın böyle resmen boğuşuyoruz o yerde olmak istiyor ben kaldırmak istiyorum boğuşarak daha çok yoruluyorum..
üstelik bizimki 7 aylıkkenden beri böyle tutunup yürüyor ve jet gibi emekliyor.aylardır fena yordu beni..:)[/QUOTEaynene canım benimkide emeklyor jet gibi elinden tutup yürütmeye calısıyorum sokakta yere inmek istiyor bıraksam daha fena bırakmasam sürekli mızıltı evde girmediği yer kalmıyor en azından yürüse dik gider girmez olmıcak yere benimkindede hiç heves yok kendi basına adımatmıyor ben elinden tutarsam zorla anca bir iki adım oda zorla bizimde sürekli diş cıkmamız devam ediyor 12 oldu diş daha patlıcak olanlar var biz baba diyoruz buga avava digım digım suya bum motora bumbum deldel alkıs yapıyor oynuyor oyuncaklarını balkondan atoyor banyoya bayılıyor ve ısıırmaya bayılıyor ve salıncakta sallanmak favorimiz ama ben basındaysam tabi