- 12 Ocak 2010
- 1.394
- 13
herkese merhaba, Allah izin verirse mayısta anne olacağım inş. tabi bebişim daha erken davranıp nisanda gelmezse. siz tecrübeli annelere sormak istediğim bişey var. arada sizlerden bizim topiğe gelip destek olanlarınız var sağolsunlar.
bebeğimiz tam mevsim değişikliği olduğu dönemde gelecek. kıyafet konusunda hep az mı aldım acaba diye düşünüp duruyorum. mayıs ayı çok soğuk olmaz ama yeni doğan bebeğede ince giydirilmez sanırım.
sizler geçen sene nasıl giydirdiniz bebişlerinizi. uzun kollumu yoksa kısa kollumu daha çok ihtiyaç oluyor. bende alt üst takım olarak 4-5 tane var. 4-5 tanede alttan çıtçıtlı badi var. acaba uzun kollu olarak bunlar azmıdır. bazen günde 3 defa üst değiştirenler oluyormuş. mesela sadece uzun kollu çıtçıtlı badi bebeğe azmı gelir acaba altına patikli pantolonla birlikte.
önerilerinizi bekliyorum tecrübeli anneler. benim bide ilk bebeğim malüm baya bi tecrübesizim bu konuda. şimdiden tşkler.
nedir bu annelerin ille de yesin ille de yesin hırsı yaaa? bırakın zayıf olsun, bırakın biraz aç kalsın, açlık bir annenin çocuğa zulmünden daha hayırlıdır! ayrıca sanılanın aksine açlık sağlık için çok iyidir. bebekler sinyal veriyor ama anlayabilene?
selam diyorumama maalesef topiğimizde kimse yokkk, bugün canım kızım Eyşan'nın doğum günü 1. yaşımızı kutladık Allah'ım inşallah hepimizin evlatlarıyla birlikte hayırlı nice senelere diyorum
Merhabalar;
Bu hafta kizima kendi kendine uyumayi ogretiyorum. Normalde memede uyuyordu cunku. Haftaya annem gelecek ve ben ise basliyorum. Sabah uyaninca, aksam yatmadan bir de gece kalkarsa (12den once olmak sartiyla) emziriyorum. Sabah kahvaltisina da yulaf ezmesi gibi seyleri de formula sutle veriyorum. Umarim sut ihtiyacini karsiliyorumdur yeterince.
mutlu yıllarrr prensese:)selam diyorumama maalesef topiğimizde kimse yokkk, bugün canım kızım Eyşan'nın doğum günü 1. yaşımızı kutladık Allah'ım inşallah hepimizin evlatlarıyla birlikte hayırlı nice senelere diyorum
selam diyorumama maalesef topiğimizde kimse yokkk, bugün canım kızım Eyşan'nın doğum günü 1. yaşımızı kutladık Allah'ım inşallah hepimizin evlatlarıyla birlikte hayırlı nice senelere diyorum
merhabalar kimsecikler yok ama yinede paylaşmak istedim 5 mayısta oğluma çoooook güzel bir doğumgünü yaptık arkadaşlarıda vardı çok güzel oynadılar bu arada benim oğlan artık baya baya yürüyo heryere kendi gidiyo özellikle müzik duyunca hiç tutmayın öyle güzel oynuyo ki :))yalnız hala anne demiyo sadece ağlarken işte biraz anneye benzer birşeyler söylüyo bu hafta birde diş çıkarıyo iki taraf birden patladı köpek dişiymiş galiba 2 gündür felaket huysuz aşısını yaptırıcaz birazdan şimdiden bana sıkıntı bastı aşı yüzünden inşallah zorlamaz bizi şimdilik bizden bu kadar hep bakıyorum kimseler yok valla üzülüyorum diğer topikler hep kalabalık