2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsunn..
Tekrar teşekkürler yüce atamızz

herkeze merhabalr uzun zamandır yoktum ebişlerimiz büyüyor teket teker dogum günleri oluyor bende prenses mina mın dogum gününü türkiyede annenesi dedesi ve sevdiklerimizle yaptım 24 nisanda cook güzel di.artık yürüyoruz cesitli kelimeler cıkartıyoruz ve cook yaramaz olduk ele avuca sıgmıyor sakarlıklar hat safhada yani yürekler agızda desem dogrudur bu aralar ise atesimiz var malum diş derdi alttan iki üstten iki cıktı simdi yanlar şişmiş ahhh kuzucuklar perişan oluyorlar..yani bizden haberler böyle canlarım dilerim herkezi yavruları cok iyidir olan ve olacak olan dogum günlerini kutluyorum kuzucukların rabbim hepsini korusun ve güzel gelecekler yazzsın insallah..

slm hanımlar ben 2010 nısan annelerındendenım sizlere bi sorum olacaktı?su çiçegi aşısı vurdurdunuzmu kac doz dedıler sıze fıyatı nekadar ayrıca ates ve benzerı rahatsızlıklar yaptımı cevaplarınız ıcın sımdıden sagolun.

slm. 2010 mayıs doğumlu olupta yürümeyen bebekler varmı acabaa.. benim oğlum 2010 10 mayıs doğumlu ama daha yürümüyor 2 ayı geçti sıralıyor ama yürümeye hiç hevesi yok.varmı aynı durumu yaşayan

üzülme canım enkısa zamanda yürür benim kızımda 7 mayıs doğumlu iki haftadır tutunmadan sendeleye sendeleye yürüyor abisi 10 aylık net yürüdü onun için bende korktum ama doktorumuz 18 aya kadar normal demişti üzülme canım vakti gelince yürüyolar

benim oğlum 26 mayıs doğumlu daha yürümüyor.biz ayağa kaldırırsak birkaç adım atıyor ama hiç heves yok.

koltuklara tırmanıyor,merdiven çıkıyor bir çok şeyi yapıyor ama yürümüyor sıpacık.:)

benim kızım da 29 mayıs doğumlu.10 aylıkken başladı yürümeye.artık koşuyor,tutamıyoruz çocuğu

6 mayıs doğumluyuz ayakta desteksiz 1 dakika duruyor kendisi ayağa kalkıyor tutunarak sıralıyor ama hala yürümüyor ama jet gibi emekliyor :)

6 mayıs doğumluyuz ayakta desteksiz 1 dakika duruyor kendisi ayağa kalkıyor tutunarak sıralıyor ama hala yürümüyor ama jet gibi emekliyor :)

benim oğlumda çok hızlı emekliyor çok hareketli aslında hiç oturmuyor sürekli duvarlara tutunarak bütün evi geziyor hep kıpır kıpır ama yürüme hevesi hiç yok

benim oğlumda 5 mayıs doğumlu tam yaşında yürümeye başladı bizimki erken yürüdü ama emekleme yok olduğu yerde kaya kaya gidiyo ama yerinden kalkamıyo :)))
ama şu anda çok zorlanıyoruz valla hep peşindeyiz ona rağmen bazen düşmesini engelleyemiyoruz bence daha yürümezken tadını çıkarın

bizimkide 12 mayıs doğumlu duvarlara tutuna tutuna gidiyor ayaktada yeni yeni bi kaç adım gidiyor hemen oturuyor.gel gel falan yapıyoruz bir iki geliyor sonra bırakıyor zorlamıyoruz kendi ne zaman isterse yuruyecek herhalde.

Benim kızım 31 mayıs doğumlu 11 aylıkken 1 elinden tutunca yürüyordu, 11.5 aylıkken 3-4 adım atmaya başladı şimdi sokakta bir elinden tutuyorum çok güzel yürüyor. Evde de kendi başına yürüyor, pat diye poposunun üstüne oturuyor. sonra bir yere tutunup kalkıp tekrar yürümeye çalışıyor, hatta dönüşler bile yapıyor.

Ayrıca sizin çocukların konuşması nasıl acaba. Benim kızım herşeye aba, avve, baba diyor. anne diyemiyor. bana bile aba diyor. kapı zili çalınca aba aba diye koşuyor. alkış deyince alkışlamaya ve oynamaya başlıyor müzikle. bay bay yapabiliyor. mandal sepetindeki mandalları dışarı çıkarıp sonra içine koyabiliyor. Sizin nasıl?

merhaba arkadaşlar bebeğim için oyun halısı arıyorum. sizin oyun halısı ile işin bitti diye düşünüyorum 3 aylık bebişim için yenisini almak yerine ikinci el almayı düşünüyorum. satmayı düşünen arkadaşlar varsa halının ismi ve istediği fiyatı yazarak özel msaj atabilirler. bebişleriniz güle güle büyüsün.

aynı benim sıpam valla...
herkes yürümezken iyi yürüyünce zor oluyor diyor ama böyle daha zor çünkü yerinde durmuyor.kucakta da durmuyor yolda sokakata hep yerde olmak istiyor. yürüse elinde tutar yürütürsün yada peşinden koşarsın böyle resmen boğuşuyoruz o yerde olmak istiyor ben kaldırmak istiyorum boğuşarak daha çok yoruluyorum..

üstelik bizimki 7 aylıkkenden beri böyle tutunup yürüyor ve jet gibi emekliyor.aylardır fena yordu beni..:)

canım benimki yürüyor gerçekten yürürken zor oluyor benimki hiç emeklemedi en azından koyduğum yerde kalıyo henüz kendi kendine kalkamıyo dediğin gibi baya yormuştur seni gerçekten emekleyince heryere gidiyolar tabi pıtır pıtır:)))

herkese selamlar mayıs kuzularımız büyümeye devam ediyorlar bizim bir günümüz bir günümüze uymuyor arada olan diş sıkıntıları dışında maşallah iyiyiz ama gece kalkmaları tam gaz devam valla her kalktığında emziriyorum yatırıyorum bazen uyuyo bazen bizi o saatte ayağa dikiyo:)))
konuşma yok bizde aba-baba-gell o kadar ama yürümede nerdeyse kendini aştı artık motor gibi gidiyo:))
herkese bebişlerle iyi tatiller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…