2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

buluşalım canım:))
valla artık senın olursa mayıs bebesi olur :))
bide nisanda doğurmak nasıl bişeymiş tadına bakım ben sen bılıyon :KK53:

yok vazgeçtim zaten :KK37: oğlanın uyuma problemi başladı bana bi bebe yeterrr:KK36::KK36:

bak tabi canım..sıcaklar gelmeden ele avuca geliyolar..kii ben 20 nisnda doğurmuştm..sendaha erken doğurcan bide :KK49:

yok vazgeçtim zaten :KK37: oğlanın uyuma problemi başladı bana bi bebe yeterrr:KK36::KK36:

bak tabi canım..sıcaklar gelmeden ele avuca geliyolar..kii ben 20 nisnda doğurmuştm..sendaha erken doğurcan bide :KK49:

ya ben facebooka gıremıyorum evdekı netten takıp edemıyorum orayı burdayım sreklı bende:))

bende şimdi face de in cin top oynuyo sen buralardamı geziyon dicektim:KK57: giremiyorum derken gireyecekmisin artık yoksaaa..senimi arıcam burda topic topic:KK58:

yok yok sorun neyse düzelir herhalde cepten gırıyorum ama gruba bakılmıyo ondada,
hafta sonuya kımse olmaz doğru valla

ıkımızın sayesınde sayfa azcıcık ilerledi :KK52::KK52::KK52::KK62:
ben kaçıyım cnm eşim geldi ıyı gecelerr optum eymenıde

doğru bayramda bıyere gıtmıyomusun sen bizde yoğun oluruz yarın temızlık alışveriş bayramdada akraba ziyaretlerı

yok canım yaa k.pederim gelicekmiş..3gün tatili varmışta samsuna gitmeme deymeyecek dedi..o olmasaydı ablama gitmek için sansımı deneyecektim:89: bizde ziyaret faanda yok..zaten eşim çalışıyo sokak sokk gereriz oğlumla:KK76:

sevda__ tekrar hayırlı olsun ikinci bebişin ne güzel değil mi tekrar bir heyecan tekrar hamile olmak maşallah diyeyim umarım iyi geçiyodur bulantın falan yoktur benim oğlumda 5 mayıs doğumlu ben hala ikinciyi düşünemyorum gece uykuları hala düzensiz birde diş sıkıntıları olunca zorluyo şimdilik erken diyorum ama fazlada geç kalmıcam

En Büyük TÜRKİYE Bu arada herkesin ramazan bayramı kutlu olsun herkes sevdikleriyle mutlu mutlu bir bayram geçirsin inşallah....

sevda__ tekrar hayırlı olsun ikinci bebişin ne güzel değil mi tekrar bir heyecan tekrar hamile olmak maşallah diyeyim umarım iyi geçiyodur bulantın falan yoktur benim oğlumda 5 mayıs doğumlu ben hala ikinciyi düşünemyorum gece uykuları hala düzensiz birde diş sıkıntıları olunca zorluyo şimdilik erken diyorum ama fazlada geç kalmıcam

sağol canım, benım kız 25 mayıslı ozmana 22 aylık oluyor ıkı yaş sayılır hep az yaş farkı olsun istemişimdir çok sevındık bız darısı isteyen herkesın başına:))
bulantım hafif var iştahım yok kızımda h,ç bir şey olmamaıştı ama bu farklı yınede ıyı sayılırım,
Allah hakkımızda hayırlısını versin

ramaazan baramınızı kutluyorum:)

selamlar galiba kimsecikler gelmiyo artık çook uzun zaman oldu buraya uğramayalı artık izmite evime taşındım yerlaştim kızımı büyütüm sizler ne yapıyorsunuz kuzular nasıl biz su çiçeği çıkartıyoruz hemde çok ağır bi şekilde aşımızda yok taşınma işleri vs unuttuk aşıyı 12. ayda özel olunca sağlık ocağıda sölemedi neyse bayram sonu abimiz çıkardı o 4 günde atlattı dr gittik hemen drumuz aşıya şimdi gerek yok zaten kapmıştır dedi abiden aldığı içinde ağır geçirir dedei vede öyle oldu bugün 8. gün ve ateşi bugün düştü biraz daha iyi oda bitti bende neyse inşl geçirmeyen bebekler hafif atlatır aşıyı unutan annelerimiz hemen yaptırsın bence neyse ben şimdi kaçayım ama sık sık burdayım artık kimsecikler gelmesede ben bekliycem topiciğimizi :KK43:

selamlar galiba kimsecikler gelmiyo artık çook uzun zaman oldu buraya uğramayalı artık izmite evime taşındım yerlaştim kızımı büyütüm sizler ne yapıyorsunuz kuzular nasıl biz su çiçeği çıkartıyoruz hemde çok ağır bi şekilde aşımızda yok taşınma işleri vs unuttuk aşıyı 12. ayda özel olunca sağlık ocağıda sölemedi neyse bayram sonu abimiz çıkardı o 4 günde atlattı dr gittik hemen drumuz aşıya şimdi gerek yok zaten kapmıştır dedi abiden aldığı içinde ağır geçirir dedei vede öyle oldu bugün 8. gün ve ateşi bugün düştü biraz daha iyi oda bitti bende neyse inşl geçirmeyen bebekler hafif atlatır aşıyı unutan annelerimiz hemen yaptırsın bence neyse ben şimdi kaçayım ama sık sık burdayım artık kimsecikler gelmesede ben bekliycem topiciğimizi :KK43:

merhaba bende bir uğrayayım dedim ama kimsecikler yok ne günlerimiz geçti burada hey gidi günler hey. Tüm kuzucukları öpüyorum. Sevgiler..:KK16:

merhaba bende bir uğrayayım dedim ama kimsecikler yok ne günlerimiz geçti burada hey gidi günler hey. Tüm kuzucukları öpüyorum. Sevgiler..:KK16:

hoş geldin canım bende sık sık uğruyorum ama kmsecikleri göremiyorum evet çok güzel günlerimiz oldu herkes yeniden toplansa kuzularımızın engüzel zamanlarında tekrar paylaşımlarımız olsa

selam mayıs annecikleri yavruklar büyüyor onlar önde biz arkada bir koşuşturmaca yemek saati oyun saati...
ben size birşey socacaktım ben yavaş yavaş okul öncesi eğitim veren okulları araştırmaya başladım açıkçası 2 yaşından sonra günde 2 saat bir oyun grubuna katılmayı düşünüyorum siz nasıl bakıyosunuz bu konuyo bazı uzmanlar bunun faydalı bazıları da 4 yaşına kadar çocuğunuzun anne yanında kalması gerektiğini söylüyolar sizinde düşüncelerinizi almak istedim paylaşırsanız sevinirim

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Mayıs Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Mayıs Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

mayisanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Mayıs Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Mayıs Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

:KK49:

selamlar galiba kimsecikler gelmiyo artık çook uzun zaman oldu buraya uğramayalı artık izmite evime taşındım yerlaştim kızımı büyütüm sizler ne yapıyorsunuz kuzular nasıl biz su çiçeği çıkartıyoruz hemde çok ağır bi şekilde aşımızda yok taşınma işleri vs unuttuk aşıyı 12. Ayda özel olunca sağlık ocağıda sölemedi neyse bayram sonu abimiz çıkardı o 4 günde atlattı dr gittik hemen drumuz aşıya şimdi gerek yok zaten kapmıştır dedi abiden aldığı içinde ağır geçirir dedei vede öyle oldu bugün 8. Gün ve ateşi bugün düştü biraz daha iyi oda bitti bende neyse inşl geçirmeyen bebekler hafif atlatır aşıyı unutan annelerimiz hemen yaptırsın bence neyse ben şimdi kaçayım ama sık sık burdayım artık kimsecikler gelmesede ben bekliycem topiciğimizi :KK43:

abera nasılsın.kimse gelmiyo artık buraya:KK43: ben de izmitte değirmenderedeyim canım.sen nerdesin

X