abera nasılsın.kimse gelmiyo artık burayaben de izmitte değirmenderedeyim canım.sen nerdesin
valla bizde daha su çiçeği aşısını yaptırmadık ptesi aşıya doğru
cook oldu burdan sohbet etmeyeli hayat telasi cocuk pesiden kosmak yemek yapmak ev toplamak hepimiz ayni durumdayiz,,yoksa hepimiz akli kalmisir burada..merhaba arkadaslar dilerim herkes ve kuzular cok iyidirlar yavas yavas 2 yasa giderken gunler nasil gecti unutuldu gitti..dune kadar dogumdan isimden heycandan bahsederken kuzularimiz masalah buyuorlar..simdi sayfamiza bakinca 2012 annelerini gorunce pek bir duygulandim .
Benim Mina bebegim de buyuyor disler cikiyor kelimeler cogaliyor yaramazliklar hat safhalara tirmaniyor ne tencere kaldi ne tava :))) evimizin icinde sarki soyleyen her dakika Anne diye bagiran bir Melegimin olmasi cok guzel :))) sizler nasilsiniz nerelerdesiniz eskisi gibi burda sohbetlere devam etsek ne guzel olurdu..hepinizi opuyorum
hoşgeldin canım evet eskisi gibi yeniden sohpet etsek burada cok guzel olur benim kuzum 18 aylık oldu ama hala konuşmuyor yani anne baba bera merve teyze dede dayı bunların haricinde cümle falan kurmuyo herşeyi işaret ediyor ama yaramazlı hat safhada ğiyiki varlar abisiyle cok güzel oynuyor dişlerde 16 oldu şükür rabbim bütün bebeklere hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin
merhabalar..benim oğluşda büyüyor teyzelrii:))
benim sıpamda konuşmuyor işaretle hallediyor herşeyi.hadi söyle oğlum su mu istiyosun su de su falan deyip konuşturmaya çalışıyorum ama tık yok..zaten yürümesi de geç oldu 13,5 aylıktı yürüdüğünde..tembel olacağı şimdiden belli:))
çalışıyorum o nedenle de olabilir tabi sürekli ilgilenemiyorum..ama kaliteli vakit geçirmeye çalışıyorum..
bu arada afacanım çooookkkk hareketliiii..yaramaz oğlum benim..:))
biz daha 1 yaşına gelmeden 16 yapmıştık sonra gelen giden olmadı bekliyoruz..:))
bişey sormak istiyorum:
oğluş tencerelerimi alıyor sepetten soğan,patates alıp içine koyuyor yemek yapıyor falan işte..acaba şu yemek takımı setlerinden alsammı?*kız oyuncağı diye almadım ama napsamki?
tamir işlerine de çok meraklı tamir seti alıcam...
hepimizin yavrukuşlarını allah bağışlasın..
merhaba 2010 mayıs anneleri
bende 2011 mayıs annesiyim.
kızıma bronşit başlangıcı teşhisi koydu doktor.alerjik ....ve ilaçlar falan kullandık.
bu konuda tavsiyeleriniz varmı?bu durum çok üzüyor beni......
napıcağımı şasırdım.terletmemeye çalışıyorum ama mümkün olmuyor soğuk olsa olmuyor.
çok zor bebeişlerin hasta olmasına dayanamıyorum.geçicimi acaba.....
öncelikle çok çok geçmiş olsun kuzuna umarım hemen atlatırsınız..
benim yeğenim bronşit olmuştu senin yazdığını görünce hemen teyzemi aradım neler yaptığını sordum hergün belirli aralıklarka odasını havalandırdığını,buhar makinesi aldığını çok işine yaradığını söyledi,oda sıcaklığı 20 dereceyi geçirmediğini,çok su verdiğini ve evde çok fazla toz yapacak şeyler bulundurmadığını anlattı umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım tekrar çok o geçmiş olsun sende güçlü olmaya çalış kuzun daha çok küçük sana muhtaç unutma canım
öncelikle çok çok geçmiş olsun kuzuna umarım hemen atlatırsınız..
benim yeğenim bronşit olmuştu senin yazdığını görünce hemen teyzemi aradım neler yaptığını sordum hergün belirli aralıklarka odasını havalandırdığını,buhar makinesi aldığını çok işine yaradığını söyledi,oda sıcaklığı 20 dereceyi geçirmediğini,çok su verdiğini ve evde çok fazla toz yapacak şeyler bulundurmadığını anlattı umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım tekrar çok o geçmiş olsun sende güçlü olmaya çalış kuzun daha çok küçük sana muhtaç unutma canım
canım benim sizede çokkk geçmiş olsun.cok geçmiş olsun canım benim kızım da geçen sene 7 aylık falan bronşit olmuştu acillerde hava falan verdik evde ilaç kullandık iyileşti çok geçmedi tekrar oldu ama çok kötüydü gece kaç kere kucağımda kalacak zannettim iğneler falan sonra eve nebülatör aldırttı doktor birhafta boyunca günde dört kere 20 dakika ventolin verdik okadar ağır atlattı neyse çok uzttım biz halı filex kaldırdık ortaya küçük halı attık pelüş battaniye polar yün yorgan yastık örme yelek pelüş oyuncak vs kaldırdık hergün odayı havalandırdık bebeğide kısa süre temiz hava aldırttık hergün evi süpürdük bu arada sulu yada hepa filtreli süpürge çok işe yarıyor malum normal süpürge tozu olduğu gibi geri veriyor yatağı yorganı kıyafetleri silkeledik
birde bize drumuz soğuk buhar makinesi önermişti iyileştikden sonrada sık grip olmamasına dikkat etmek gerekir
terlememesi önemli ama bronşiti olan cocuk ne yapsan terliyo hastalığından yani cok uzun oldu ama inşl faydalı olmuşumdur benim kızımda cok sık grip oluyo bu sene oksürüyo ara ara çook korkuyorum size çook geçmiş olsun öpüyorum bebişi
canım benim sizede çokkk geçmiş olsun.
çok güzel bilgiler vermişsin çok sağol.
hepa filtreli mak.aldım.diğerlerinide yapmaya çalışıyorum
soğuk buhar dediğin nemlendiricimi oluyor.
bazı doktorlar öneriyor bazıları almayın diyor.bende kararsız kaldım peteklere su koyuyorum
yavrusu buronşit olan arkadaşım geçmiş olsun..
oğluşumun kitap seti var ayrıca ben boyamalardan ve biyerlerden kestiğim resimlerden kartlar yaptım harika oldu..balıklar yaptım balık tutmaca oynuyoruz..legoları var. legoları birleştirmeyi yapabiliyor ama yapmak istemiyor daha çok ayırıp fırlatmayı seviyor...1 yaşına girdiğinden beri karalamalar yapıyoruz.şu zehirsiz yıkanan boyalarla...
bişey daha sorucam benim oğluş kitaplarındaki resimlere bile bakarken ah deyip vuruyor..sürekli bize ve çevresine vuruyor cici deyince sevmeye başlıyor ama kaşlagöz arasındsa yine vuruyor yada bişeyi fırlatıveriyor sizinkilerde böylemi nasıl vazgeçiricem sıpamı valla hergün dayak yiyoz..:))
slm canım bizde aynı derten muzdaribiz ızım 17. ayına girdigi günden itibaren tam bir elimasalı oldu öyle dayak atıyoki kim olursa olsun biri elinden biseymi aldı yada sinirlendirdimi resmen sac bas dalıyo ve cok inatcı oldu 2.5 yas sendromu 18 ay civarı baslarmıs bizimkilerde öyledir heralde ben ona karar verdim artık abisi iki yasında girmisdi o sendroma zaman la gececek inslh birde ben birsey soracagım yıkanan boya demissin nasıl oluyo benim kızım duvarları ciziyo kresede gidiyoz istiyo kalem vermesem olmuyo kagıttan baska yer cizmeyen kalem varmıs sizin kalemlerde öylemi acaba duvar falan ciziyomu
canım bizimkiler öyle kağıttan başka yeri çizmeyen cinsten değil .heryeri çiziyor ama hemen ıslak mendille çıkıyor.bir setimiz carioca diye bişey 1 yaş için diye yazıyordu jokerden almıştım 20tl idi galiba 6 tanesi.sonra yazın kipada poliart diye bir marka şu polisan bpyalarının ürünü aynı şekilde 12 tanesini 3,5 tl ye aldım..kolay çıkıyor.zehirsiz diye yazıyor.ben çizidiricem zaman geniş sofra bezi seriyorum ama bazen halılarda çiziliyor.kıyafetler zaten acayip çiziliyor.yıkanınca çıkıyor.halıdan da dediğim gibi ıslak mendille hemen çıkıyor. kuzunun duvarları boyadığını yazmışsın.bizimki henüz duvar boyamıyor ama bende yakında koridorları kartonlarla kaplıcam dilediği gibi boyasın sende öyle yapabilirsin..