2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynen kalem gördümü çizmek istiyor ama ortalıkta bırakmıyorum kalemi.bizimkide bir ara buzdolabı fayanlar falan çizdi ama uyara uyara öğrendi galiba.koridordaki duvarı oğlumun boyuna kadar karton yapıştıtarak kaplıcam birlikte çizicez bol bol.bunun için yarıyıl tatilini bekliyorum..:)

benim kızçem buzdolabını acıp içine oturmayı çook seviyo inşl benim kızımda öğrenir çizmemeyi ve dolabıniçine oturmayı hasta olmadan demin defdere iki cizik attıktan sonra gözümün içine baka baka bacaklarına attı o ciziklerden bişe demeyince hiç gözlerini benden ayırmadan hareket etmeden elini dolabın kapağına uzattı cizmek için sıpa cok da şeker oluyo o haşi ile

canım maşallah oğluşuna benim oğlumda kaç defter bitirdi anlatamam hep karalama özellikle araba,saat,gemi,çiçek... çizmeme bayılıyo sonrada başlıyo karalamaya biz genellikle hayvanlı sayılı boyama kitapları alıyoruz hem gösteriyoruz hem boyuyoruz beraber birde çocuk dergileri alıyoruz pepeemiz meşhurrrr:)))
öyle vurma huyu yok ama benimkininde atma huyu var durduk yere bile atabilir elindekini

ya sorma bizde o sendroma girdik galiba özellikle yemek yeme olayında zorlanmaya başladık istemediğini kesinlikle yemiyo nerdeyse tabağın bitmiş halini göremez olduk valla birde uykular çok fena gece geç yatıyo yine elli kere kalkıyo çok zor uykuya dalıyo seninkinin nasıl uykusu falan???

şükür bizim yemekle problemimiz yok ama bazen ne istediğini anlamıyoruz ozaman çok kötü oluyo ilk anlattığında anlamamız lazım anlamadıkmı bir ağlama krizi bir tepinme ondan sonra istediği şeyi bile almıyo sakinleşcek de ondan sonra alacak çok zor bi durum ama insanın eli ayağı dolanıyo ne yapçanı şaşırıyo

arkadaşlar kızım beşiğine bırakırdım uyurdu yalnız son bir haftadır cok kötü uykusu olsa bile uyuyamıyo beşiğine bırakıyorum bi posta ağlıo kucağıma alıyorum uykudan gözleri gidiyo yarı baygın ama dalamıyo inler gibi ses çıkarıyo omuzuma yatırıp gezdiriyorum 15 dk öle uyuyo yada ayakta sallıyorum öle uyuyo burnu çok dolu akıyo ama çok dolu nefes zor alıyo bide öksürüğü var aslında 2 aydır öksürüğü var ama ara da geçergibi oluyo şimdi çok fazla var hırıltılı ondan uyuyamıyo olabilirmi acaba geçen sene ocak ayında bronşit olmuştu hemde kaç ay uğraşmıştık tekrarlarmı acaba dr götürsemmi hemen götürmek istemedim gereksiz ilaç vermemek için yanlışmı yapıyorum acaba kesin bi sıkıntısı var neyasam götürsemmi dr ateşi falan yok ama öksürüğü 2 aydır var

bizimki sadece karalıyor öyle resimleri boyama falan yok.
buzdolabı merakı bizimkindede var ama içine otursa öpüp başıma koyucam raflara tutunup tırmanıyor oğlum..:) çok şkürki öyle aman aman bir yeme problemimiz yok.

abera belkide diş sıkıntısı falandır.çıkarmakta zorlanıyordur.salyası artınca boğazına kaçıp öksürük yapabiliyor.2 aydır diyorsun bir dr götür için rahat eder hiç olmazsa.geçmiş olsun..

evet canım disde olabilir ama agzına baktım yeni patlayacak disi yok 15 ve 16 aynı anda patladı oda baya oldu büyüyolar yeni patlayacak göremedim haklısın bi dr götürücem dr yoktu gelsin ozaman cünkü öksürügü dünden beri baya kötü aksam uykusunda baya öksürdü ıslık gibide ses cıkardı

Merhaba Sevgili Mayıs Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Mayıs Anneleri, bu kalp Mayıs Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

arkadaşlar merhaba
kızımın 2 yaş doğumgünü geliyor.28.mayıs.nasıl nerde yapsam bilmiyorum.kafam çok karışık bu konuda.lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba Kızlar kızım buyudu 21 aylık oldu ve ben şimdi tekrar hamileyim. Alllah kısmet ederse Eylülde ikinci geliyor.
ikinci bebeği olan ya da hamile olan var mı başka deneyimleri konuşmak isterim

Merhaba Kızlar kızım buyudu 21 aylık oldu ve ben şimdi tekrar hamileyim. Alllah kısmet ederse Eylülde ikinci geliyor.

hayırlı olsun canım ne güzel aynı anda büyürler etrafımda aralarında bir yaş olan kardeşler var 2 3 yaşlarındayken cok güzel oynuyolar tabi ilk başlarda zorluk olacaktır senin adına cok sevindim ben çok pişmanım az yaş olmadığı için aralarında 4 yaş var senin ikinci bebeğinmi

hayırlı olsun ikinci bebiş canım ben hala cesaret edemiyorum

Çok teşekkür ederim :) benim ikinci bebeğim. Bu da kız olacak. 2 yaş 3 ay olacak aralarında bakalım :) 4 yaş da çok güzel kardeşine göz kulak olabilir

hayırlı olsun ikinci bebiş canım ben hala cesaret edemiyorum

Merhaba Allah isteyene istediği zaman kısmet etsin. Ama gözün korkmasın şu ana kadar herşey yolunda. Bu sıralar diğer insanlarla da güzel vakit geçirebildiği için ben de dinlenebiliyorum. ikinci doğduktan sonrasını bilemiyorum :)

Çok teşekkür ederim :) benim ikinci bebeğim. Bu da kız olacak. 2 yaş 3 ay olacak aralarında bakalım :) 4 yaş da çok güzel kardeşine göz kulak olabilir

cok güzel bence yas farkınız evet 4 yas güzel abı olduğunu farkında davranıslarıda onagöre ama bence 4 yas cok fazla ilk cocuk buyudu kendı ıslerını halledıyo dıye eskısı gıbı fazla ılgılenemedım buda benı cok uzdu az yas olsaydı mecburen ıkısıyle ılgılenecektım bedenen cok yorulacaktım belkı ama duygusal olarak daha ıyı olacaktım bence ıkı bebegının arasında yas farkı olmayan anneler cok sanslı

herkese selamlar artık bebişlerimiz büyüdü hatta kardeşleri bile yolda değil mi...
bu arada bu seneki doğum günleride yaklaşıyo geçen sene ne kadar heyecanlıydım hazırlıklara başlamıştım bile ama bu sene daha küçük bir parti yapmayı düşünüyorum sizde ilginç fikirler var mı merak ettim

dedıgın gıbı canım ılk yas gunu daha bı heycanlıydı bende bu sefer sadece bayanlar arasıdna ufak bı kutlama düşünüyorum ıns

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…