cevabın icin cok desekkür ederim canım bize örtüfalan kar etmiyor bi kagıda iki duvara yere ciziyor yerler laminant onları bile ciziyo duvarları karton kaplama fikri güzelmis nasıl yapıcan biraz anlatırmısın gerci ben bütün evi kaplamam lazım cünkü biyerde kalem görmesin hemen ciziyo kursun neyse silgiyle cıkıyoda tükenmez hicbiseyle cıkmıyo
aynen kalem gördümü çizmek istiyor ama ortalıkta bırakmıyorum kalemi.bizimkide bir ara buzdolabı fayanlar falan çizdi ama uyara uyara öğrendi galiba.koridordaki duvarı oğlumun boyuna kadar karton yapıştıtarak kaplıcam birlikte çizicez bol bol.bunun için yarıyıl tatilini bekliyorum..:)
yavrusu buronşit olan arkadaşım geçmiş olsun..
oğluşumun kitap seti var ayrıca ben boyamalardan ve biyerlerden kestiğim resimlerden kartlar yaptım harika oldu..balıklar yaptım balık tutmaca oynuyoruz..legoları var. legoları birleştirmeyi yapabiliyor ama yapmak istemiyor daha çok ayırıp fırlatmayı seviyor...1 yaşına girdiğinden beri karalamalar yapıyoruz.şu zehirsiz yıkanan boyalarla...
bişey daha sorucam benim oğluş kitaplarındaki resimlere bile bakarken ah deyip vuruyor..sürekli bize ve çevresine vuruyor cici deyince sevmeye başlıyor ama kaşlagöz arasındsa yine vuruyor yada bişeyi fırlatıveriyor sizinkilerde böylemi nasıl vazgeçiricem sıpamı valla hergün dayak yiyoz..:))
slm canım bizde aynı derten muzdaribiz ızım 17. ayına girdigi günden itibaren tam bir elimasalı oldu öyle dayak atıyoki kim olursa olsun biri elinden biseymi aldı yada sinirlendirdimi resmen sac bas dalıyo ve cok inatcı oldu 2.5 yas sendromu 18 ay civarı baslarmıs bizimkilerde öyledir heralde ben ona karar verdim artık abisi iki yasında girmisdi o sendroma zaman la gececek inslh birde ben birsey soracagım yıkanan boya demissin nasıl oluyo benim kızım duvarları ciziyo kresede gidiyoz istiyo kalem vermesem olmuyo kagıttan baska yer cizmeyen kalem varmıs sizin kalemlerde öylemi acaba duvar falan ciziyomu
ya sorma bizde o sendroma girdik galiba özellikle yemek yeme olayında zorlanmaya başladık istemediğini kesinlikle yemiyo nerdeyse tabağın bitmiş halini göremez olduk valla birde uykular çok fena gece geç yatıyo yine elli kere kalkıyo çok zor uykuya dalıyo seninkinin nasıl uykusu falan???
abera belkide diş sıkıntısı falandır.çıkarmakta zorlanıyordur.salyası artınca boğazına kaçıp öksürük yapabiliyor.2 aydır diyorsun bir dr götür için rahat eder hiç olmazsa.geçmiş olsun..
Merhaba Kızlar kızım buyudu 21 aylık oldu ve ben şimdi tekrar hamileyim. Alllah kısmet ederse Eylülde ikinci geliyor.
ikinci bebeği olan ya da hamile olan var mı başka deneyimleri konuşmak isterim
Merhaba Kızlar kızım buyudu 21 aylık oldu ve ben şimdi tekrar hamileyim. Alllah kısmet ederse Eylülde ikinci geliyor.
ikinci bebeği olan ya da hamile olan var mı başka deneyimleri konuşmak isterim
hayırlı olsun canım ne güzel aynı anda büyürler etrafımda aralarında bir yaş olan kardeşler var 2 3 yaşlarındayken cok güzel oynuyolar tabi ilk başlarda zorluk olacaktır senin adına cok sevindim ben çok pişmanım az yaş olmadığı için aralarında 4 yaş var senin ikinci bebeğinmi
hayırlı olsun ikinci bebiş canım ben hala cesaret edemiyorum
Çok teşekkür ederim :) benim ikinci bebeğim. Bu da kız olacak. 2 yaş 3 ay olacak aralarında bakalım :) 4 yaş da çok güzel kardeşine göz kulak olabilir
herkese selamlar artık bebişlerimiz büyüdü hatta kardeşleri bile yolda değil mi...
bu arada bu seneki doğum günleride yaklaşıyo geçen sene ne kadar heyecanlıydım hazırlıklara başlamıştım bile ama bu sene daha küçük bir parti yapmayı düşünüyorum sizde ilginç fikirler var mı merak ettim