2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ooohhh afiyet olsun eşinle sana canım bebişte uyuyosa keyfiniz tamdır ahh benimde eşim şimi burda olsa bi bardak su içmeye bile razıyım iki üç haftada bir bi gün görüşüyoz oda 10 adım uzaktan:2:

ooohhh afiyet olsun eşinle sana canım bebişte uyuyosa keyfiniz tamdır ahh benimde eşim şimi burda olsa bi bardak su içmeye bile razıyım iki üç haftada bir bi gün görüşüyoz oda 10 adım uzaktan:2:

ah canım ya ayrılık çok zor valla benimkide bazen iş için şehir dışına çıkıyo 1 gün bile olsa yine arıyo insan nede olsa hayat arkadaşın

bu arada herkese günaydınlarrrrrr oğlum gece yine kalktı ama sabah 7.30 da kalkmıştı emzirdim falan yeniden uyuttum 9.30 da kalktı bende uyumuşum ilk defa bu kadar çok iyi geldi kahvaltımızı yaptık artık benim küçük erkeğimde masaya oturuyo bizimle tabak kaşık falan veriyoruz eline ekmek kemiriyo çok hoşuna gidiyo kociş şimdi gidicek hastanede bir akrabaları varmış bugün biraz dışarı çıkıcaktık ama hayal oldu gibi gözüküyo anlaşılan ben bugün ütülerin başına geçicem

kızlar bebişinize zeytinyağı ve su dışındaki kabızlığı konusunda nasıl yardımcı oluyorsunuz.bugün benim oğluşum kanepenin örtüsünün altına saklanmış ne yapıyorsun oğluşum dedim bir baktım kızarmış bozarmış tuvaletini yapmaya çalışıyor.su çok içen bir bebek,ek besinlerde kabızlığa karşı dengeleyici neler yediriyorsunuz?

kayısı suyu içir canım yada kayısı kompostosu içir iyi qelir

aman sorma dün gece beşe kadar emdi benimki ne zaman ağzından çıkarsam ağladı,galiba üst yan dişler gelicek habire onları kaşıyor.göğsüm mosmor oldu emzirmekten, birde mübarek ısırmaya başladı.ısırmaya ne çözüm buldunuz bu arada.bugün bizde sözde çıkacaktık dışarı elektirikler yoktu,o olmayınca jenaratör çalışmıyor su çıkmıyor üst katlara.hapsolduk elektrik yüzünden.hazırlanmadık tabi babasıda siz kalın dedi,erkekler hemen kaçıveriyorlar bu durumda

canım kurusundanmı alıcam yoksa hazır meyve sularınımı kastediyorsun.

canım ben kuru kayısı alıyorum onu az birşey kaynatıyorum sonra onun suyuyla eziyorum yediyorum oğlana birde benimkine yoğurt iyi geliyo ben evde normal sütle mayalıyorum akşamüstü birkaç bisküviyle veriyorum bize iyi geliyo

canım bizimkine öksürük şurubu fayda etmedi, direk iğne kesti öksürüğü.

teşekkür ederim canım,deneyeceğim...

kızlar geçen gün ebru şallıdan yeni bir yoğurt mayalama tekniği öğrendim artık öyle mayalıcam yarım kilo süte iki kaşık kefir iki kaşık yoğurt mayası koyuyosun çocuk büyüdükçe içine az birşey şekerde atabiliyomuşsun ben artık öyle denicem bakalım

:)...bayramda bizede bir komşu akşama geleceğini söylemişti,hazırlandık,bebişide görsünler dedik,ha bekliyoruz gelecekler,bebek uykusuzluktan ağlamaya başladı.aradık meğersem misafirleri gelmiş,bize geleceklerini unutmuşlar,çok kötü oluyor,seni anlıyorum canım,afiyet olsun eşinede ziyafet olmuştur ev ahalisi pek görmez böyle sofraları.

benim oğlumunda alttan 2 tane geldi şimdi üstler fena halde kaşınıyo omuzlarımız ısırıyo o 2 dişiyle çok komik :)))
eşimde az önce aradı birilerini bırakıcakmış ondan sonra gelicekmiş artık saat olcak beş buçuk heryer o saatte zaten ana baba günü güneş vardı o bile gitti bende boşver çıkmayalım dedim oğlana bir şeyler bakıcaktım artık haftaya napalım

canım kefir için helal diyenler var, haram diyenler var ,at sütü mayalama tekniği nedeniyle diyenler var, gerçi ülkerin böyle bir ürünü var ama ben detaylı bilmiyorum,ayrıntılı bilgin varmı canım bu konuda?

canım farketmez ikisinide içirebilirsin
meyve suyu kolayına geliyorsa onu içir
ikiside aynı sonuca varıyor

canım kayısısı varmı bilmiyorum lakin bebek meyve suları var, onlara bakacağım ,en azından komposto olmadığı günlerde kurtarıcı olur.

valla ziyafet oldu ama bir yandan da gelmemeleri iyi oldu akşam karnım belim falan çok ağrıyodu malum dönemden dolayı pekte hani hizmet edesim yoktu

aaa ilk defa senden duydum bakıyım hemen araştırıyım bari bende hani büyük marketlerde satılıyo ya alırım öyle mayalarım diyordum

canım kayısısı varmı bilmiyorum lakin bebek meyve suları var, onlara bakacağım ,en azından komposto olmadığı günlerde kurtarıcı olur.

evet bi dene canım umarım şifa olur...
bebekler için kabızlıkta çok kötü yaa
inşallah biran önce iyileşir kuzun

birde her akşam muhallebi veriyomusunuz ben herakşam apt.... gece tahılları olanından veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…