birde her akşam muhallebi veriyomusunuz ben herakşam apt.... gece tahılları olanından veriyorum
canım kefir için helal diyenler var, haram diyenler var ,at sütü mayalama tekniği nedeniyle diyenler var, gerçi ülkerin böyle bir ürünü var ama ben detaylı bilmiyorum,ayrıntılı bilgin varmı canım bu konuda?[/QUOTE
yaa kefirin öylebir şüpesimi var büyük oğlum çok kabız oluyo dr umuz çok süt içirme onun yerine kefir içir dedi gerçekten işe yaradı akşamdan içtimi sabaha hemen tuvalete ülkerin kefiri var içim kefir diye ama iyice araştırmak lazım helal bakımından
ben oğluma her gece uykusuna yatmadan önce arı mama veya
pirinç unu ile muhallebi yapıp veriyorum miğdesini tutsun diye
gece hiç acıkmıyor sabaha kadar o yedirdiğim mamayla duruyor
gece sadece su içiyor
kızlar bebişinize zeytinyağı ve su dışındaki kabızlığı konusunda nasıl yardımcı oluyorsunuz.bugün benim oğluşum kanepenin örtüsünün altına saklanmış ne yapıyorsun oğluşum dedim bir baktım kızarmış bozarmış tuvaletini yapmaya çalışıyor.su çok içen bir bebek,ek besinlerde kabızlığa karşı dengeleyici neler yediriyorsunuz?
valla süper kalkmaması bende onu deniyim bari ben gece kaç kere kalkıyo saymıyorum bile emziriyorum yatırıyorum ama tabi hemen dalmıyo nasıl yapıyosun
canım bizimkine öksürük şurubu fayda etmedi, direk iğne kesti öksürüğü.
arkadaşlar ben bişey sorucam herkes bebeğin yemeğine zeytinyağını piştikten sonra katıyo galiba neden piştikten sonra katıyosunuz ben pişirirken katıyorum acaba yanlışmı yapıyorum piştikten sonra mı koymak daha iyi öyleyse bende sonradan katayım
2011 NİSAN ANNESİYİM..ÇOK SEVDİĞİM ARKADAŞIMIN İKİZ KIZINDAN BİRİSİ..EĞER BEĞENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
BU SAYFAYI BEĞENİN Facebook'a Hoş Geldin SONRADA FOTOĞRAFLARDAKİ 4. SAYFA 54 NUMARALI BU GÜZEL MİNİĞİ BEĞENİN... RİCA ETSEM LÜTFENNNN....
Herkese merhabalar,
Bende 2010 Mayıs annesiyim.Aranıza yeni katıldım.Umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz hep birlikte..
Herkese merhabalar,
Bende 2010 Mayıs annesiyim.Aranıza yeni katıldım.Umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz hep birlikte..
2011 NİSAN ANNESİYİM..ÇOK SEVDİĞİM ARKADAŞIMIN İKİZ KIZINDAN BİRİSİ..EĞER BEĞENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
BU SAYFAYI BEĞENİN Facebook'a Hoş Geldin SONRADA FOTOĞRAFLARDAKİ 4. SAYFA 54 NUMARALI BU GÜZEL MİNİĞİ BEĞENİN... RİCA ETSEM LÜTFENNNN....
arkadaşlar ben bişey sorucam herkes bebeğin yemeğine zeytinyağını piştikten sonra katıyo galiba neden piştikten sonra katıyosunuz ben pişirirken katıyorum acaba yanlışmı yapıyorum piştikten sonra mı koymak daha iyi öyleyse bende sonradan katayım
ayyy bu bebişi kim beğenmez:)...gerçi ben anne olduktan sonra istisnasız tüm bebekleri sevmeyi öğrendim.
hoşqeldin canım