2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam azönce doktordan geldik
ipek bronsit olmus çok huzursuzum suan esimede sinirliyim okadar söyledim daha önceden alalım randevu die :S
hırıl hırıl içi:S:S 6 gunluk iğne verdi.
dua edin bize.

çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Bebişlerimize gelcek olan bize gelsin diyorum her zaman ama olmuyo işte.umarım çabuk atlatır bıcırık..

çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Bebişlerimize gelcek olan bize gelsin diyorum her zaman ama olmuyo işte.umarım çabuk atlatır bıcırık..

çok teşekkürler inşallah atlatır evet bende öyle diyorum ama maalesef olmuyo :S

ipek bronsit olmus çok huzursuzum suan esimede sinirliyim okadar söyledim daha önceden alalım randevu die :S
dua edin bize.

çok geçmiş olsun cnm. mera etme atlatır . ben vakumla doğmuşum ve mosmor doğmuşum. soğuk suyun altına tutmuşlar tutuş o tutuş bronşit o zamandan ortaokula kadar yakamı bırakmadı. ne iğneler yedim. merak etme sakın düzelir hem iğne çabucak atlatmasını sağlar. yeter ki sürekli terini kontrol et ve hemen değiştir üstünü.

tüm hasta bebeklere geçmiş olsun benimkiler de aynı durumda kızlardan biri daha iyi birbirlerine bulaştırıp duruyolar bir an önce atlatsak bari

Oğlum az önce emekledii
hiç sürünmedi ben emeklemeden yürür heralde diodum ama
az önce emekledi paşamm
maşallah oğlun benimkilerde yuvarlanarak gidiyor kızlarımdan biri de sürünüyor ama daha
bizimde 2.dişimiz çıkıyo bu hafta 2 dişi birden çıkıverdi:)

hasta bebişlere acil şifalar..

maşallah ne de tatlı oluyorlar inasan şaşırıyor bu kelimeler ağzından nasıl çıkıyor diye
canım geçmiş olsun insan başına gelmeden anlamıyor ki daha neler duycaz nasıl ollmuş ki bu
çok teşekkürler inşallah atlatır evet bende öyle diyorum ama maalesef olmuyo :S

canım geçmiş olsun umarım hemen geçer

dua edin bize.

çok qeçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin canım

aaa fındık yağının öylebir özelliğimi var bende deneyeyim benimde cildim kuru
dua edin bize.

çok geçmiş olsun canım benim kızımda iki hafta önce bronşiolit olmuştu ayy sbaha kadar bekledik elimizde gidiyodu yavrum iğnelerle havayla atlattık şükür hastanede hava verdirmek çok iyi geliyo yalnız rahatlatıyo bebeği baya

sheida_bl kullanıcısından alıntı
dua edin bize.

canım seni iyi anlıyorum kısa süre önce bizde hastalanmıştık,umarım tez vakitte iyileşirde neşesi yerine gelir,hasta olduğunda ben aman oğlum iyi olda koştur peşinden beni dedim,seninkide koştursun iyi olsunda yeterki...

Herkese merhaba çok uzun zaman oldu fakat artık hicbisey için vakit bulamıyorum herkes gibi Facebook da herkes giriyor galiba konu başlığı nedir acaba bilen var mı?hasta olan bebislere çok gecmis olsun...

dua edin bize.

canım çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin, benim oğlumda bronşit olmuştu sana bi tavsiyede bulunmak istiyorum, gerçek süzme balını bebeğinin göğsüne sür ve üzerine havlu kapa özellikle gece yatarken yaparsan inan çok faydası oluyor. Ben oğluma yapmadığım kalmamıştı bizimde bronşitimiz vardı dr. lar bitki çayını bebekler için pek tavsiye etmiyorlar ama inan bu balı dene biliyorumki dua edeceksin. tekrar geçmiş olsun öpüyorum bebişini

salgın varmış kızlar benim kuzu da bronşiolit oldu.biran önce atlatırlar inş ...

salgın varmış kızlar benim kuzu da bronşiolit oldu.biran önce atlatırlar inş ...

tekrar geçmiş olsun emirimeee canım benim üzülme beyazıtı bilmiyomusun günlerce buhar makinası tuttuk ...diş le hastalık bi araya gelince daha ağır gelmiştir emir kuzuya ....

herkese teşekkür ederim
rabbim bütün hasta olanlara şifa versin inşallah.
iğneye gidip geliyoruz bakalım kaç güne düzelicek.
bide diş sıkıntımız var bi çıksa rahat edicek

tekrar geçmiş olsun emirimeee canım benim üzülme beyazıtı bilmiyomusun günlerce buhar makinası tuttuk ...diş le hastalık bi araya gelince daha ağır gelmiştir emir kuzuya ....

sağol ömürcüm 3.diş de çıkmış ucu göründü üst üste gelince ağır oluyomuş hakkatenn..evet beyazım da az çekmedi bu pis hastalıktan

slm,kızlar yastık kullanmaya başladınızmı,gecede on kez kalkan oğluşuma şu mikrofiber yastıklardan almıştım doğmadan önce ,yatırdım,misler gibi uyudu,acaba yastık olmayınca uyuyamıyorlarmı,uykudaki tehlilkelerden korktuğum için sürekli yanına gidiyorum,acaba kullanan varmı?

ben kullanmıyorum ama senın bebek yastıkla uyuduysa hemen denemelıyım bende:) ne tehlıkesı olabılırkı yuzustu yatmıyosa hele hıcbı tehlıkesı olmaz bence. ben yuzustu yatırdıgım ıcın kullanmıyorum yastık

bu arada hasta bebeklere cok uzuldum ama salgın var kacmamız zor galıba. benımkıde burun akıntısı grıp baslangıcı oyle devam edıyoruz ama ben fena kaptım antıbıyotıkle atlatıyorum malesef
kabız ıcın benım önerım portakal kesınlıkle cok etkılı hatta yarım portakaldan fazla yerse ıshal oluyo.ben artık meyva puresı yedıremıyorum cunku buyudu ya hanım meyvaları ayrı ayrı bızım gıbı yıyo, portakalı ıkıye boluyoruz resmen somuruyo yarısını bıtırıyo muzu emıyo elmayı armudu kemırıyo ve bunları dişsiz damaklarıyla yapıyo:) özel yemek fılan da yapmıyorum cunku artık yemıyo bızım corbalarımızdan yemeklerımızde yıyo. kahvaltıda da peynır ekmek domates yumurta yıyo tam bır kucukhanım:) hatta bugun benım kofte ekmegıme saldırdı yanına da ayran ıctı yakında babasıyla ıskembecıye gıder dıye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…