canım hoşgeldin.
kızlar selam azönce doktordan geldik
ipek bronsit olmus çok huzursuzum suan esimede sinirliyim okadar söyledim daha önceden alalım randevu die :S
hırıl hırıl içi:S:S 6 gunluk iğne verdi.
dua edin bize.
çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Bebişlerimize gelcek olan bize gelsin diyorum her zaman ama olmuyo işte.umarım çabuk atlatır bıcırık..
ipek bronsit olmus çok huzursuzum suan esimede sinirliyim okadar söyledim daha önceden alalım randevu die :S
dua edin bize.
maşallah oğlun benimkilerde yuvarlanarak gidiyor kızlarımdan biri de sürünüyor ama dahaOğlum az önce emekledii
hiç sürünmedi ben emeklemeden yürür heralde diodum ama
az önce emekledi paşamm
bizimde 2.dişimiz çıkıyo bu hafta 2 dişi birden çıkıverdi:)
hasta bebişlere acil şifalar..
maşallah ne de tatlı oluyorlar inasan şaşırıyor bu kelimeler ağzından nasıl çıkıyor diyeMaşallah bebişlerimize kızlar
benim kızda sürünme olayı yok gerçi çocuk yer görmüyor birazda tembel , dişlerimizde iki ay önceiki tane çıktı diğerleri şimdilik yok, konuşmaya çok meraklı anne baba mama bazı çözemediğim bağırmalar ve müzik çıktığı zaman yırtınıyor bağırıcam diye ya bu halleri çok şeker doya doya yaşayalımmm :87:
canım geçmiş olsun insan başına gelmeden anlamıyor ki daha neler duycaz nasıl ollmuş ki bu
Hasta bebislere cok gecmis olsun. Minicikler daha, keske hic hasta olmasalar. Benim kizim da agzinin kenarlarinda kirmiziliklar vardi once anlamadim sonra cogalmaya basladilar. meger mantar turu bir enfeksiyonmus. Onemli birsey degil biliyorum ama buna bile moralim bozuldu. Allah beterinden saklasin. Bebislerimiz hep saglikli olsunlar insalllah.
çok teşekkürler inşallah atlatırevet bende öyle diyorum ama maalesef olmuyo :S
maşallah oğlun benimkilerde yuvarlanarak gidiyor kızlarımdan biri de sürünüyor ama daha
dua edin bize.
aaa fındık yağının öylebir özelliğimi var bende deneyeyim benimde cildim kurucanım zeytinyağı ısınırsa yararının gittiği söylenir,lakin ben iki şekildede kullanıyorum,bizim kendi yediğimiz yağ fındık yağı,bu yağı kullandıktan sonra nemlendiriciyi unuttum,yüksek e vitamini sayesinde ellerim yumuşacık.:)
dua edin bize.
dua edin bize.
salgın varmış kızlar benim kuzu da bronşiolit oldu.biran önce atlatırlar inş ...
tekrar geçmiş olsun emirimeee canım benim üzülme beyazıtı bilmiyomusun günlerce buhar makinası tuttuk...diş le hastalık bi araya gelince daha ağır gelmiştir emir kuzuya ....
slm,kızlar yastık kullanmaya başladınızmı,gecede on kez kalkan oğluşuma şu mikrofiber yastıklardan almıştım doğmadan önce ,yatırdım,misler gibi uyudu,acaba yastık olmayınca uyuyamıyorlarmı,uykudaki tehlilkelerden korktuğum için sürekli yanına gidiyorum,acaba kullanan varmı?