hoşgeldin canım bebeğin mayısın kaçinda doğdu ismi ney
tesekkur ederım canım..oğlum mayısın 15 ınde sezaryan ıle dunyaya geldı.adı serkan.bız de hala emeklemıyoruz.gerı grı surunuyoruz sadece.diş de yok henuz..bır de alerjen bır bebek oldugu ıcın beslenme konusunda cok tıtız davranmak zorundayız.ınek sutu ve cesıtlı gıdalara karsı alerjısı war malesef..cok zor oluyor cook
kızlar bebeklerınıze portakal suyu vermeye basladınız mı? ha bır de mercımek corbası? ben daha rken dıye ıkısını de vermıyorum henuz yanlıs mı yapıyorum kı? sız hangı gıdaları yedırıyorsunuz?
bu burun akintisini engellemeye yok bir care bird kizlar calpol ne gibi ise yariyor kizim cok fena grip
kızlar bebeklerınıze portakal suyu vermeye basladınız mı? ha bır de mercımek corbası? ben daha erken dıye ıkısını de vermıyorum henuz yanlıs mı yapıyorum kı? sız hangı gıdaları yedırıyorsunuz?
bu burun akintisini engellemeye yok bir care bird kizlar calpol ne gibi ise yariyor kizim cok fena grip
geçmiş olsun canım calpol ağrıkesici ateş düşürücü dür gripse petitüs verebilirsin yalnız onu verdinmi başka ağrı kesici verme dr götür istersen
bize doktorumuz iliadin sprey peditus şurup verdi. peditusu 5 günden iliadini de 3 günden fazla kullanma dedi. çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel bebeğin sağlığına kavuşur
canım burnun akması iyi bişey bence tıkanırsakötü eğer tıkanıklığı varsa tonimer gibi deniz suyu damlatabilirsin
ek gıda topiğimiz var canım.ordan daha ayrıntılı bakabilirsin.Mina artık herşeyi yiyor.sadece tavuğa başlamadık güvenemediğim için