2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeklerınıze portakal suyu vermeye basladınız mı? ha bır de mercımek corbası? ben daha erken dıye ıkısını de vermıyorum henuz yanlıs mı yapıyorum kı? sız hangı gıdaları yedırıyorsunuz?

Son düzenleme:

ek gıda topiğimiz var canım.ordan daha ayrıntılı bakabilirsin.Mina artık herşeyi yiyor.sadece tavuğa başlamadık güvenemediğim için

bu burun akintisini engellemeye yok bir care bird kizlar calpol ne gibi ise yariyor kizim cok fena grip

bu burun akintisini engellemeye yok bir care bird kizlar calpol ne gibi ise yariyor kizim cok fena grip

geçmiş olsun canım calpol ağrıkesici ateş düşürücü dür gripse petitüs verebilirsin yalnız onu verdinmi başka ağrı kesici verme dr götür istersen

bize de doktorumuz henüz portakal ve mandalina suyu verdirtmiyo..yoğurt ve mercimek çorbasına da 8 ay bitince başlayabilirsin dedi.

bize doktorumuz iliadin sprey peditus şurup verdi. peditusu 5 günden iliadini de 3 günden fazla kullanma dedi. çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel bebeğin sağlığına kavuşur

Ben mercimek çorbası veriyorum içine birazcık kimyon ve bir-iki damla limon ekliyorum gazını alsın diye. Portakal suyu da verdim bir kaç kez.

ben oğluma 2 aydan beri portakal,mandalina, kivi,ananas vs elime qeçen bütün meyvelerin suyunu veriorum doktorumuz bu konuyla ilqili hiç bişey söylemedi bize

geçmiş olsun canım calpol ağrıkesici ateş düşürücü dür gripse petitüs verebilirsin yalnız onu verdinmi başka ağrı kesici verme dr götür istersen

cok tsk ederim canim burda doktor oksuruk icin bir fitil verdi birde ates olursa paracetemol fitil verdi sadece fitil yani annem türkiyeden gelirken bana calpol getirdi de sizlere sorayim dedim.cok pis bisey bu grip kizimdan bana da gecti dokuluyoruz

bize doktorumuz iliadin sprey peditus şurup verdi. peditusu 5 günden iliadini de 3 günden fazla kullanma dedi. çok geçmiş olsun inşallah bir an evvel bebeğin sağlığına kavuşur

cok tsk ederim canim yine sabahi sabah ettik hepimiz gribiz:26:

bu arada direk konuya girdim uykusuzluk ve gripten kafa kalmadi dilerim herkesler iyidir bebisler anneler herkese merhaba iyi hafta sonlari aman hasta olmayin cok zor oluyor:84:

selam
hastalık gerçekten çok zor. kızımda öksürüyo şuruptan fayda göremedim
bende karaturpa başladım bugün sabah aç karnına verdm kusturdu baya bi balgamını.
zencefilde eklicem :S
çok zor ya :Ç(
geçmiş olsn herkese
sanada iyi haftasonları canım

selam kızlar hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun, benim kızında rahatsızlığı vardı dr. götürdüm dr. peditus, calpol ve buran spreyi (otrivine pediatrik) verdi ben peditusu kullanmıyorum çünki çoğu dr. pek tavsiye etmiyor hatta eczacılarda öyle spreyide ben kullanmıyorum sanki daha erkenmiş gibi burnuna çok rahatsız olursa sütümden damlatıyorum o da rahatlatıyor ilaç konusunda çok kararsız kalıyorum :94:

bızde de war burun tıkanıklıgı..gecmıs olsun kuzucuklara..ıyılessınler bıran oncee

bende peditus + bricanly veriyordum . ama geçtikten sonra bidaha tekrarladı.
allaha şükür ateşimiz ve burun tıkanıklığı yok. o yüzden bende bitkisel çözüme gittim.
inşallah iyileşirler

iyi haftasonları hasta olan bebeklere geçmiş olsun en kısa zamanda düzelirler inşallah gerçekten onlar hasta olunca ok zor oluyo insanın enerjisi kalmıyo insan ilaçta fazla vermek istemiyo iki arada kalıyosun benimkide geçen ay hastalandı ancak antibiyotikle geçirdik tekrar geçmiş olsun herkese bizede bu akşam misafir gelicekti son anda iptal etmişler tabi yaptıklarım boşa gitti bizde karı koca oturduk çay demledik güzel bir ziyafet çekiyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…